Türkiye'de gezdiğiniz yerler ve tavsiyeler

Niloyatospikk

SAŞÖ
Pro Üye
23 Ocak 2016
34.068
50.149
598
Konuyu hangi kategoriye açacağımı bilemedim yanlış yerde ise taşımalarını rica ederim.

Konu basit Türkiye'de gezdiğiniz yerler ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.

En çok hayal ettiklerim, gitmeyi arzuladığım yerler

1.Doğu Ekspress treni ile Kars'a yolculuk
2.Nevşehir Kapadokya
3.Ağrı Doğubeyazıt
4.Trabzon Uzungöl

Konuyu hangi kategoriye açacağımı bilemedim yanlış yerde ise taşımalarını rica ederim.

Konu basit Türkiye'de gezdiğiniz yerler ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.

En çok hayal ettiklerim, gitmeyi arzuladığım yerler

1.Doğu Ekspress treni ile Kars'a yolculuk
2.Nevşehir Kapadokya
3.Ağrı Doğubeyazıt
4.Trabzon Uzungöl
Niloș bende Nevşehire gittim diğerlerine de çok gitmek istiyorum😍

Ay bir de ben Güneydoğu Anadolu ya çok gitmek istiyorum.

Amasra, Kastamonu tavsiye ederim.

Niloș bende Nevşehire gittim diğerlerine de çok gitmek istiyorum😍

Ay bir de ben Güneydoğu Anadolu ya çok gitmek istiyorum.

Amasra, Kastamonu tavsiye ederim.
Nevşehir Kapadokya inşallah istiyorum. Uçan balona binip yükselmeye başlayınca abi indir lütfen atağım tuttu deyip eşimin sinir küpüne dönmesi bu adrenalin çok daha değişik 😂

Nevşehir Kapadokya inşallah istiyorum. Uçan balona binip yükselmeye başlayınca abi indir lütfen atağım tuttu deyip eşimin sinir küpüne dönmesi bu adrenalin çok daha değişik 😂
Bende çok gittim Nevşehir e de hiç binmedim uçan balona. Evlendikten sonra da hiç olmaz zaten eşimin yükseklik korkusu var😂😂😂

Bende konuyu takipte kalayım bu zamana kadar pek gezmedim bir iki kültür turu ve üniversite sayesinde şehir değişimi yapmıştım.
Karadeniz, Güneydoğu Anadolu bölgelerini çok merak ediyorum. Belki ilerde eşim olacak kişiyle giderim :KK36:

Nevşehir masal diyarı üç kere gittim yine giderim her mevsim ayrı güzel ❤️ Marmaris’i de tavsiye ederim mutlaka gidin ve her gün tekne turlarıyla koylarını gezin cennetten bir köşe adeta. Bu arada Doğu ekspresini bende çok istiyorum corona sebebiyle ertelemek zorunda kaldım. Doğu ve güneydoğunun da atmosferi farklı görülmesi gerekiyor. Şimdilik sadece Urfa’ya gidebildim fırsat olunca diğer şehirlerini de gezmek istiyorum. Bir de memleketim Konya’yı da görmenizi tavsiye ederim ❤️

Yakın tarihte kapadokya’ya gittim. Peri bacaları bildiğimiz uzun yüksek şekilli kayalar, bazılarının içi oyulmuş tabii isterseniz içine girip resim çekiniyorsunuz hepsi bu, başka özelliği yok fikrimce. Balon sadece sabah saatinde (6-7) gibi kalkış yapıyormuş, kişi başı 1000 tl fiyat verdiler. Deveye binmek isterseniz 40 lira gibi bi ücreti var, bide süs eyşaları satan yerler var sokak aralarında. Yürümeyi seviyorum ve yorulmam diyorsanız, kapadokya’ya gidebilirsiniz.

Uzungölün de pek zevki kalmadı onun yerine Rize ayder yaylası, Çamlıhemşin Fırtına deresi bence. Burdur Salda gölüde görmeye değer. Kapadokya benimde hayalim.Ve doğu tarafını görmeyi çok istiyorum Mardin niyeyse daha ilgimi çekiyor

1. Ve 4. Ye gittim
Doğu ekspresi güzeldi fakat soğuktu biz kışın gittik Mart bası gitmenizi tavsiye ederim
3 gündü kısa sürdü ama eğlenceliydi.

Trabzon Uzungöl’e de gittim 2 sene oluyor. Çok güzel bir doğa yemyeşil ama ne yazık ki doğayı çok hor kullanmışlar. Etraf çok bakımsızdı.

Benim Türkiye’de en çok gitmek istediğim yerler Van gölü , Hatay’da plajlara girmek istiyorum. Güneydoğu Anadolu turu yapmak istiyorum

Uçan balonların fiyatları çok pahalı ya binsen eminim o kadar para verdiğin için atak gelmez😂😂

1. Ve 4. Ye gittim
Doğu ekspresi güzeldi fakat soğuktu biz kışın gittik Mart bası gitmenizi tavsiye ederim
3 gündü kısa sürdü ama eğlenceliydi.

Trabzon Uzungöl’e de gittim 2 sene oluyor. Çok güzel bir doğa yemyeşil ama ne yazık ki doğayı çok hor kullanmışlar. Etraf çok bakımsızdı.

Benim Türkiye’de en çok gitmek istediğim yerler Van gölü , Hatay’da plajlara girmek istiyorum. Güneydoğu Anadolu turu yapmak istiyorum
Doğu ekspresinde trenin içi de soğuk muydu? Trenle yolculuğunuz ne kadar sürdü? Bende gitmeyi çok istediğim için soruyorum

Nevşehir masal diyarı üç kere gittim yine giderim her mevsim ayrı güzel ❤️ Marmaris’i de tavsiye ederim mutlaka gidin ve her gün tekne turlarıyla koylarını gezin cennetten bir köşe adeta. Bu arada Doğu ekspresini bende çok istiyorum corona sebebiyle ertelemek zorunda kaldım. Doğu ve güneydoğunun da atmosferi farklı görülmesi gerekiyor. Şimdilik sadece Urfa’ya gidebildim fırsat olunca diğer şehirlerini de gezmek istiyorum. Bir de memleketim Konya’yı da görmenizi tavsiye ederim ❤️
Gezilecek çok yer var ömrümüz yeterse
Nevşehir en çok istediğim yerlerden
Marmaris Bodrum kardeşim gitti tekne turlarıyla koyları gezdi inanılmaz harika manzaralar çok beğenmiştim ama bu yaz az yeri gezebildik çocukla da biraz karayolu zor oluyor tecrübe edinmiş olduk. Evet Urfayı da çok istiyorum kayınvalidem ve kayınpederim Güneydoğu Anadolu turuna gittiler çok beğenmişler

Back
X