Türkiyede evlilik demek cinsel özgürlük demek mi !!

krms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
163
163
53
Merhabalar;
Her yerde internette çevremde vs.. hep evlilikten önce daha iyiydik ama evlenince ilgi sevgi azaldı gibi sıkıntılar okuyoruz görüyoruz. Mesela biri ayrılıyor daha haftasına ayrıldığı kişi başkası ile oluyor yada evleniyor. Herkes heyecan bittiginden yakınıyor. Acaba görücü usulu yada severek evlenmek erken yaşta evlilige ozenmek daha evliligin ne olduğunu anlamayıp acele çocuk yapmak falan filan bizlerin cinselliği yaşamak için evliliğin şart olmasindanmi kaynaklanıyor. Herkes için demiyorum tabii aile kurmak amacı olanlar çok fazla ama bu seferde karşımızdaki bizim gibi değil. Aldatmalar başka heyecan aramalar hep bundan mi kaynaklanıyor. Bu insan anne yada baba olabilirmi çocuğunun ailesinin sorumluluğunu tasiyabilirmi diye dusunulmeden yapılan evlilikler üzüntülü olaylarla sonuclaniyor. Oyle imsanlar evlenecegim diyorki agzim acik kaliyor. Diyorum ki isi yok olgunlugu yok bu nasil aile kurabilir. Aileler "başını baglama" diye sacma sapan bir zihniuetle cocuklarini kurtarirken bir baskasinin "başını yakma" derdinde.. evlenir adam olur duzeni olur diye cocuklarini evlendiriyor sonra aldatan erkekler uzulen kadinlar.. kimse evlenerek adam olmaz bunu anlamiyorlar. Kadinlarda aksesuar niyetine internette hava atmak niyetine cocuk yapayim da ne olursa olsun mantığında. .lütfen kimse alınmasın. Herkes için demiyorum. Genel anlamda söylüyorum sen dusunmesen karşındaki eş böyle düşünebiliyor. Sonundada erkeklerin çoğu "çocuğu annesi alsın bende ev gecindirme sorumluluğumu uzerimden atayım keyfime bakayım " düşüncesiyle kadınları bırakmayı seçiyor. Yada "ben ayrılmam ama istediğim gibi hareket ederim çekerse kalsın cekmezse ayrılık fikri ondan gelsin" dusuncesiyle ilgi sevgi alaka gostermeyip keyfine bakıyor. Ne oluyor nereye gidiyor bu dünya. Bir profesör "50 yıl sonra evlilik diye birşey olmayacak" dediğinde kizmistik ama suan olan ve gidişat maalesef bunu gösteriyor. Herkese saygım var ama benim düşüncem bütün bunların tek sebebi ailelerin çocuklarını maneviyatsiz sadece dünyevi yetistirmeleri. Kalp kirmaktan kimse korkmuyor çekinmiyor hak geçmesi ne demek umrunda değil kimsenin. Sınavlar okullar siyaset vs.. derken çocuklarımızı nelerden eksik yetistiriyoruz farketmeliyiz yoksa önüne gecilemeyen bir tablo oluşmaya devam ediyor yavaş yavaş sinsice biz farketmeden...

Son düzenleme:
millet evlilik programı kafasıyla evlenip öyle yürütmeye çalışınca aslında kendi bindiği dalı kesiyor. evlilik güzel günler yaşamak için yaapılır ama hayat kimse için toz pembe değil.toz pembe günler bitince ayrılmaya kalarsan olmaz o iş.... heyecan bitti ne yaaaa ne bekliyor ki bu insanlar... herkesi babası annesinin başından aşağı gül mü döküyordu? kaçınıızın annesi hayatınmda 2 den fazla çiçek aldı babasından?? bir düşünün... diziler seyredilmek için yapılıyor. herkes sabahın köründe kalkıp işe gidip akşam gelip uyuyor. yogun olmadığı zmanlarda o işi yapıyor. geğiriyor.. o.... yor... yıl dönümlerini unutuyor, kv ile sorun yaşıyor, kocasını kıskanıyor bazen acık kulağını çekiyor... bunlara katlanırken, kendi hayatına bir şeyler katan ancak kazanan taraf oluyor.

tahminen etrafında çok mideni bulandıran işler dönmüş. kimsenin aklına yatmayan biri ile başını bağlamasına zaten izin verme. işsiz erkek olmaz. erkek aileye bakacak adam olacak. sakın gaza gelme ama doğru adamı bulunca evlen bence. bir de medyada ve bir derdim varda çok değişik hikayeler var bunalrın bakış açını karartmasına çok izin verme. herkes aldatılma tehlikesiyle bir arada ama çok güzel evlilikler de var unutma az da değil sayısı. sadece eşini iyi seç ve zilli hatunlardan uzak yaşa anladın sen onu

tatlı saygı duyulan bir yaşlı insan olmak için zorlukları tatlı tatlı atlatmayı başarmış olamk gerek kimse 8 tane evlilik yapmış arada onla bunla bir arada yaşamış birine bayram ziyaretine el öpmeye gitmek istemez, dolayısıyla sana ve ailene en uygun kişiyi seçip acı tatlı sadık şekilde ilerlemeli diye düşünüyorum ben. 60 ında milletin arkandan tef çalmaması için cnm ... böyle düşünmek düşüncelerini topalamakta yardımcı olur belki .... Allah herkesi kötü yazıdan korusun, hepimize iyi günler göstersin inş.
sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…