Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorumun 7 ay içindeki, ilk kez doğum yapan hastaları içinde, tek sezaryen hastası oldum. Çatım cidden çok dar muayene olurken bile canım çok yandı. En sondaki kemiğim çok eğikmiş. Gerekli açılma olsa da bebeğin çıkışı kemik yüzünden zor ama istersen zorlarım dedi doktorum. Kızımın ve benim sağlığımız açısından sezaryen tercih ettim.
karında sertleşme olup yumuşama olmadığı için doktoruma acil gittim sancım açılmam olmamasına rağmen eşi çürümüş bebek doğuma hazırlanmıştı. sezaryen olmak zorunda kaldım.. şuan içün de tercih yine sezaryenden yana doğal olarak
İşte asıl merak ettiğim o
Ne kadar gerekli? Sezeryan olmasının kararı çok kolay mı veriyorlar? Ben doğum yapmadım bilmiyorum ama duyduğum gördüğüm kadarıyla sanki doğal doğumu için motive etmiyor doktorlar.
Halile doktor un dediğine güvencen mı guvenmiyecenmi diye bir kısır döngü çıkıyor ortaya.
Örnek, eltim doğum yapcak 40+7 üç tane hastane gezdi doğal doğum yapabilmesi icin. Yani demem o ki istesen oluyormuş