Anket Turkiyede dogum

Sezeryan dogum

• Kendi kararim

• Doktorun karari

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

gulii7

Duâm'da Sakliyorum Seni <3
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
994
1.606
63
38
Hanımlar,
Sanki hamişler çoğunlukla sezeryan oluyor gibi bir izlenim var.

Bu kişisel tercihmi yoksa doktorlarmi kolay yolu seçiyor?

Şahsen yurtdışında sezeryan çok nadir görülüyor:kahve:

ozellerde doktorların yonlendirmesi cok oluyor deniliyor sezeryan ve normal dogumun aynı fiyat oldugu hastanelerde var onları tercih etmek lazım:)

ozellerde doktorların yonlendirmesi cok oluyor deniliyor sezeryan ve normal dogumun aynı fiyat oldugu hastanelerde var onları tercih etmek lazım:)
Eskişehir Acıbadem de normal ve sezaryen aynı. Doktorum normale yönlendirdi, ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilinmez.

Doktorumun 7 ay içindeki, ilk kez doğum yapan hastaları içinde, tek sezaryen hastası oldum. Çatım cidden çok dar muayene olurken bile canım çok yandı. En sondaki kemiğim çok eğikmiş. Gerekli açılma olsa da bebeğin çıkışı kemik yüzünden zor ama istersen zorlarım dedi doktorum. Kızımın ve benim sağlığımız açısından sezaryen tercih ettim.

karında sertleşme olup yumuşama olmadığı için doktoruma acil gittim sancım açılmam olmamasına rağmen eşi çürümüş bebek doğuma hazırlanmıştı. sezaryen olmak zorunda kaldım.. şuan içün de tercih yine sezaryenden yana doğal olarak

Hanımlar,
Sanki hamişler çoğunlukla sezeryan oluyor gibi bir izlenim var.

Bu kişisel tercihmi yoksa doktorlarmi kolay yolu seçiyor?

Şahsen yurtdışında sezeryan çok nadir görülüyor:kahve:
bence şıklar eksik :) gerekli sezeryan olanlar da var benim gibi :)

bence şıklar eksik :) gerekli sezeryan olanlar da var benim gibi :)

İşte asıl merak ettiğim o
Ne kadar gerekli? Sezeryan olmasının kararı çok kolay mı veriyorlar? Ben doğum yapmadım bilmiyorum ama duyduğum gördüğüm kadarıyla sanki doğal doğumu için motive etmiyor doktorlar.
Halile doktor un dediğine güvencen mı guvenmiyecenmi diye bir kısır döngü çıkıyor ortaya.

Örnek, eltim doğum yapcak 40+7 üç tane hastane gezdi doğal doğum yapabilmesi icin. Yani demem o ki istesen oluyormuş

Back
X