Çocuğuna her koşulda destek olan aileler için normal.ailelerdeki tepkilerde cok normal mi? yoksa anormalmi? ona şaştım kaldım.
şaka gibiler.
ve 200 davetli var
egonuzu tatmin ettiyseniz sizi çıkışa alalım"Çift cinsiyet"ten kastımızın ne olduğunu daha açık nasıl yazabilirim bilmiyorum. Forumda direkt hermafrodit veya erdişil diye yazsak kaç kişiyle anlaşabilirdik? Ben sizin ne demek istediğinizi anlıyorum ama siz ısrarla beni anlamamayı tercih ediyorsunuz.
Kendi tercihinizdir, anlamamaya devam : )
evet canım o yaradılış ona kimse bir şey diyemezbakın buda bir yaradılış. Allahın yarattığı bir olay. Allah öyle yaratmaz denildiği için örnek verdim.
Karşılıklı anlaşamadığımız ortadayken konuyu uzatmaya çalışmak ne için?egonuzu tatmin ettiyseniz sizi çıkışa alalım
çok basit cümle kurduğunuz için anlayamadım haliyle :)))))))
sadece aile değil aile tam bir erkek tam bir kız gibi yetiştirir çoğu zaman , yada öyle yaptığını zanneder ama ufak bir hata çocuğun hayatına mal olur .. veya sadece aile değildir aile yine mükkemmel şekilde yetiştirir ama bu kezde çocuk çevreden etkilenir . mesela bir ünlünün hayatını okumuştum ; diyor ki benim iki kız kardeşim vardı , kız kardeşlerim hep beni oyunlarına dahil ederlerdi , oyuncak bebeklerini bana verirlerdi sende bebekle oyna derlerdi o yüzden ben bu şekilde oldum diyordu .Yani açıkcası bu düşünceye fazlası ile katılıyorum
cocuklarımız bizden kesinlikle etkileniyor.
onları eğitmek yetiştirmek konusunda anne babalar çok ama çok önemli.
hadiii iyi günlerKarşılıklı anlaşamadığımız ortadayken konuyu uzatmaya çalışmak ne için?
Mutlu olacaksanız tamam ben anlatamıyorum. "Çok basit kurduğum" cümleleri bile anlayamayacağınızı düşünememiştim açıkçası, benim hatam demek ki. Son sözü de siz söyleyin ve ikili diyalog bitsin lütfen.
sadece aile değil aile tam bir erkek tam bir kız gibi yetiştirir çoğu zaman , yada öyle yaptığını zanneder ama ufak bir hata çocuğun hayatına mal olur .. veya sadece aile değildir aile yine mükkemmel şekilde yetiştirir ama bu kezde çocuk çevreden etkilenir . mesela bir ünlünün hayatını okumuştum ; diyor ki benim iki kız kardeşim vardı , kız kardeşlerim hep beni oyunlarına dahil ederlerdi , oyuncak bebeklerini bana verirlerdi sende bebekle oyna derlerdi o yüzden ben bu şekilde oldum diyordu .
Eşcinsel arkadaşımla konuşunca Kaos Gl isimli derneğin LGBT bireyleri destekleyen dünya çapında bir maddi güç olduğunu öğrendim ve taşlar yerine oturdu.
O bile bunun tiyatro olduğunu düşünüyor.
Avrupalı ve Amerikalılara "aaa duydun mu ? Türkiye'de eşcinsel bir çift hem de kürt ve arap asıllı, evlenmişler " diye bol bol konuşturacaklar, maksat sansasyon olsun
Biri hizmet sektöründe diğeri öğrenci boğazda yatlı matlı düğünü nasıl karşılayacaklar ki başka türlü?
Bir de kürt ve arap asıllı aileler onları kanıksamış. Duyda inanma !
Hele ki o kırmızı kordela, yoruma bile değmez..
Sabah nette gazeteleri okurken rastladım.İğrençlik başka bir adı yok bunun.Saygı da duymuyorum.Neyine saygı duyayım.Bu bir hastalık.Evlenmek yerine tedavi olsaydılar keşke.En korkuncu da bu ülkeden değil başka bir ülkede yaşadığına inandığım röportajı yapan şahsın bu ülkede iyi şeyler oluyor diye röportaja noktayı koyması.Ağzını burnunu dağıtsalar da iyi birşeyler olsa bu ülkede!
Sabah nette gazeteleri okurken rastladım.İğrençlik başka bir adı yok bunun.Saygı da duymuyorum.Neyine saygı duyayım.Bu bir hastalık.Evlenmek yerine tedavi olsaydılar keşke.En korkuncu da bu ülkeden değil başka bir ülkede yaşadığına inandığım röportajı yapan şahsın bu ülkede iyi şeyler oluyor diye röportaja noktayı koyması.Ağzını burnunu dağıtsalar da iyi birşeyler olsa bu ülkede!