süper..bende askimla bir sünnet dügününde..coksekeriremsugörür görmez asik oldum anlayacaginiz...sırnaşık şeyilk görüste....yesil gözlüm benim...bizde 3 yildir beraberiz,2 yildir da nisanli...gelcek ayda dügünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey:..peki hergün telde konusuyo musunzu sevdiginzile??benimki sevmez fala tel konusmayi..klava: bunun yüzüdnen hep tartisisirz...ama zaten 17 gün sorna biticek hasrettttttttttttttt:asigim:şakkıdı
ben geldimmmmmmmm kiz burdamisin?????
olmazmiyim...burdayim...sırnaşık şey
kizlar hadi anlatalim nerde tanistigimzi sevdigimizle!!!
cnm ben bu ayin 28ide ucuyom....az kaldi yani.-))dügünm ise augustosun 7sinde,kinamda 6si dogal olarak!!ynai gidicne 10-11 günüm var islerimi halletmeye...gelinligimi ordan alcam gidicne..ama zaten ahllolur bi kac günde..trde cook güzel gelinlikler varrr..dügünüm antalyada olucak..orda yasicam ben zaten insallah askimlaaa...cnm sen almanyada kina gibi bsiey yaptin mi arkadaslarin arasinda??ben yaptim ynai kina sürünemdim egrci ama,,burdkailerlde bi eglencem olsun istedim yani....
ben tatilde, memlekete gittigimde tanistim..Karadeniz´de yani..Nisanlim´da tatile gelmisti...!
Oluyorrrrrrrr ama birazzzzz....:smiley-cool:
Gecen yazdan beri nisanliyiz..!
:nazar
canim benim dügün 8.8 senden bir gün önce ucuyomikimizin kaderi ayni desene:icecream: hayir ben burada kina gecesi yapmadim gerek bulmadim yerimseniben ay keske privat görüsebilsek hepberaber
ayy inanamiyorum dügüünnde benden 1 gün sonra...ama benden 1 gün önce ucuyonnnnnnnnnnn:teytey:süpermis...peki hangi sehirde olcakkkk???
Ben gelinligimi aldim..hayalimdeki modeli vitrinde görünce dayanamayip aliverdim...herkesten habersiz...coksekeriremsu
Dügünden bir ay önce filan gidince daraltip kisalttiracagim insALLAH..! Duvak, ayakkabi vs. IST´den alirim..!
Burdan ayrilmadan kismet olursa bi kina gecesi yapicam...kinamida yegenime yaktiracagim insALLAH! coksekeriremsu
TR´ye varinca memlekette salon dügünü olacak...klasik yani...! Iki gün sonrada IST´de nikah merasimi olacak..!
Simdilik bu kadar...!!
:lepi:
allah senide mutlu etsin cnm ....peki hangi sehirden karadenizin?ynai trde nerde yasiyacaksin evlenicne birde dügünlerimzi ne zaman yazalim hepimiz!!benimki dedigim gibi 7 agustos daaaaa insallah:dance:
sende kina ypacan ynaii...bende gecen pazar yaptim cnm...güzel oluyo insan son defa arkadslariyla egleniyo falan..yerimseniben...ben kina calmadim ama....iki defa olsun isteemdim...tr de zaten kinam olcak y aondan...Ben gelinligimi aldim..hayalimdeki modeli vitrinde görünce dayanamayip aliverdim...herkesten habersiz...coksekeriremsu
Dügünden bir ay önce filan gidince daraltip kisalttiracagim insALLAH..! Duvak, ayakkabi vs. IST´den alirim..!
Burdan ayrilmadan kismet olursa bi kina gecesi yapicam...kinamida yegenime yaktiracagim insALLAH! coksekeriremsu
TR´ye varinca memlekette salon dügünü olacak...klasik yani...! Iki gün sonrada IST´de nikah merasimi olacak..!
Simdilik bu kadar...!!
:lepi:
insallah hersey istedigin gibi olur canim Şeniz senin dügün niye nisanda oluyor ???
sende kina ypacan ynaii...bende gecen pazar yaptim cnm...güzel oluyo insan son defa arkadslariyla egleniyo falan..yerimseniben...ben kina calmadim ama....iki defa olsun isteemdim...tr de zaten kinam olcak y aondan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?