Santorini'de dün akşam öğrendim Soma faciasını... Bu sabah kahvaltıya indiğimde otelin sahibi yaşlı yunanlı karı-koca yüz ifademden anlamışlar bir sorun olduğunu... olayı anlattığımda üzüntülerini tarif edemem size... Özellikle yaşlı kadının dizlerine vura vura "ah" çekmesi yok mu kendimden utandım yeminle ben onun kadar üzüldüm mü acaba diye !
O güzel kalpli insan yasadiklarini anlatmis:
Yalçın, ambulansta Türkiye'yi ağlatan görüntüleri için "Botlarım çok çamurluydu ve sedyenin kirlenmesini istemedim. Biraz da hızlı olsun istedim, ben orayı kirletmeyeyim ki ambulans benden sonra gidip hemen başkasını alsın diye düşündüm. Ama hemşire 'Senden daha mı değerli, ayağını uzat' dedi" diye konuştu.
Soma'da facianın yaşandığı madende süren yangın söndürüldü. Ekiplerin içeri girdiği bildirildi.
http://yenisafak.com.tr/gundem-habe...afak-facebook&utm_campaign=yenisafak-facebook
fox haberi izliyorum
ara ara yanıyormuş
destek için kütükler falan kullanıyorlar
dün geceden sonra (19 saat sonra) 1 cenaze çıktı
yani hala durum aynı
ILO 176 İMZALANSIN VE HER MADEN OCAĞINA KAÇIŞ ODALARI KURULSUN..
https://www.change.org/tr/kampanyal...-ve-her-maden-ocağina-kaçiş-odalari-kurulsun#
...........
Eki Görüntüle 1115227
Çok sevdiğim fotoğrafçı bir dostum fotoğraf çekmek için Santorini'ye gitmişti bugün bu mesajı paylamış ;
okuduklarım doğru mu bilmiyorum ama son 2 odaya girilmeyeceğini,küllü su basıldığını okudum,betonlaşıyormuş bu şekilde,geriye kalanlar içinde gaiplik kararı çıkartılcak yazıyordu.ayyy alahım bu doğru değildir değil mi
okuduklarım doğru mu bilmiyorum ama son 2 odaya girilmeyeceğini,küllü su basıldığını okudum,betonlaşıyormuş bu şekilde,geriye kalanlar içinde gaiplik kararı çıkartılcak yazıyordu.ayyy alahım bu doğru değildir değil mi
gördünüz mü bilmiyorum ama bugün fox tvye çıktı o adam
Yok artık ya hu bu konuda link var mı okuyacagımız
ne demek gaiplik kararı ya
Babam Soma'da madenci bir arkadaşıyla konuşmuş bugün.İddia edilenin aksine 2 değil 5 bölme olduğunu söylemiş ve kişi sayısı 1000'e yakınmış toplam.Söylenenden çok daha fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?