- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
O enerjı bakanı Taner yıldız Turkıyede olsaydı 1 haftada cıkartırdık diye salakca bır laf etmıstı o enerjı bakanı hala sımsıcak koltugunda sımsıkı sarılmış oturan o enerjı bakanı !!!
Haberlere baksan da bişey farketmiyor ki.su anda tv lerde verilen sayı bile saatler öncesinin ve gerçek sayıyla alakası bile yok.17 ölü diye veriyor butun tv'ler ama sayı yüzlerce.Tabi imkanım oldukca haber aldıkca sızlerle paylasacagım zaten ben.Hatta yarın gitmeyi bile düşünüyorum sanki orda olmam gerekıyor gibi hissediyorum sanki elimden bişey gelecekmiş gibi
Her ne kadar seffaflıkla ölü sayısını vereceğim dese de ölü sayısını tam olarak vermeyecekler.Bunu kesinlikle soyluyorum !
Muhalefete ve ana muhalefete düşen bu işin peşini bırakmamak ve hesabını sormak olacak o zaman
Bir işe yarasınlar bir şeyler yapsınlar artık !
O enerjı bakanı Taner yıldız Turkıyede olsaydı 1 haftada cıkartırdık diye salakca bır laf etmıstı o enerjı bakanı hala sımsıcak koltugunda sımsıkı sarılmış oturan o enerjı bakanı !!!
Haberlere baksan da bişey farketmiyor ki.su anda tv lerde verilen sayı bile saatler öncesinin ve gerçek sayıyla alakası bile yok.17 ölü diye veriyor butun tv'ler ama sayı yüzlerce.Tabi imkanım oldukca haber aldıkca sızlerle paylasacagım zaten ben.Hatta yarın gitmeyi bile düşünüyorum sanki orda olmam gerekıyor gibi hissediyorum sanki elimden bişey gelecekmiş gibi
Her ne kadar seffaflıkla ölü sayısını vereceğim dese de ölü sayısını tam olarak vermeyecekler.Bunu kesinlikle soyluyorum !
Aynen öyle canımm.. Enerji bakanı ölü sayısının 151 olduğunu söyledi ne kadar doğru acaba
Bakan 151 diyorsa daha fazladır diye düşünüyorum ben maalesef
Sağ kurtulan bir işçi içerde üst üste yığılı onlarca ceset var demiş.
Öyle bir olay oldugunu bilmiyordum ben bile! Ve bu konuda bile chp soma için önerilerde bulunmus fakat red edilmis diye okudum.
Somada daha öncede ölumler varken, nasil red ediliyor anlamadimki!
Bir taraftan bilmek istemiyorum aslinda, ölü sayisini. Aklimda sadece o sayisiz anne baba, es, çoçuklar, arkadaslar,.. kaliyor. Zaten ordan kurtarilan madenciler bile, büyük ihtimalle solunumunda sorunlar yasiyacaklardir, hasta kalacaklardir. O kadar aile hem manevi acidin büyük acilar yasiyor ve ayni zamanda maddi acidanda.
Elbette gidebilirsin, abin ile istersen bir konus bu konuda, acaba hangi sekilde yardimin dokunur? Bence ilk basta o ailelerede maddi yardim gerekir diye düsünüyorum. Acaba psikologlar gönüllü bir sekilde çalisirmi diye düsünüyorum.
Hangi afetde doğru rakam verildi ki bugüne kadar canım buda verilmeyecek elbet fakat bu ihmalin özrü yok malesef paylaştıkların için sağol cnm
Bende şimdi izliyorum canım.. Özel sektörün tek derdi para kömür dedi. Ne güzel söyledi işçi kardeşim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?