• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye Yasta ....

Enerji Bakanı Taner Yıldız: 151 işçi kardeşimizi kaybettik. :5::5:

Son düzenleme:
O enerjı bakanı Taner yıldız Turkıyede olsaydı 1 haftada cıkartırdık diye salakca bır laf etmıstı o enerjı bakanı hala sımsıcak koltugunda sımsıkı sarılmış oturan o enerjı bakanı !!!

Haberlere baksan da bişey farketmiyor ki.su anda tv lerde verilen sayı bile saatler öncesinin ve gerçek sayıyla alakası bile yok.17 ölü diye veriyor butun tv'ler ama sayı yüzlerce.Tabi imkanım oldukca haber aldıkca sızlerle paylasacagım zaten ben.Hatta yarın gitmeyi bile düşünüyorum sanki orda olmam gerekıyor gibi hissediyorum sanki elimden bişey gelecekmiş gibi :(

Her ne kadar seffaflıkla ölü sayısını vereceğim dese de ölü sayısını tam olarak vermeyecekler.Bunu kesinlikle soyluyorum !

Hangi afetde doğru rakam verildi ki bugüne kadar canım buda verilmeyecek elbet fakat bu ihmalin özrü yok malesef paylaştıkların için sağol cnm

Taner bey acıklama yaptı.Sayı 151 diye ve sayının artmasından endıse edıldıgını soyledı.Arkadaslar içim yanıyor ama bu sayı 250 yı gececek .Valla aglıyorum sunları yazarken

Offf :(
Allahìm yar ve yardımcıları olsun..
Onları ana babalarına evlatlarına bağışlasın..
Onları korusun..
Çok acı..

O enerjı bakanı Taner yıldız Turkıyede olsaydı 1 haftada cıkartırdık diye salakca bır laf etmıstı o enerjı bakanı hala sımsıcak koltugunda sımsıkı sarılmış oturan o enerjı bakanı !!!

Haberlere baksan da bişey farketmiyor ki.su anda tv lerde verilen sayı bile saatler öncesinin ve gerçek sayıyla alakası bile yok.17 ölü diye veriyor butun tv'ler ama sayı yüzlerce.Tabi imkanım oldukca haber aldıkca sızlerle paylasacagım zaten ben.Hatta yarın gitmeyi bile düşünüyorum sanki orda olmam gerekıyor gibi hissediyorum sanki elimden bişey gelecekmiş gibi :(

Her ne kadar seffaflıkla ölü sayısını vereceğim dese de ölü sayısını tam olarak vermeyecekler.Bunu kesinlikle soyluyorum !

Öyle bir olay oldugunu bilmiyordum ben bile! Ve bu konuda bile chp soma için önerilerde bulunmus fakat red edilmis diye okudum.
Somada daha öncede ölumler varken, nasil red ediliyor anlamadimki! :47:

Bir taraftan bilmek istemiyorum aslinda, ölü sayisini. Aklimda sadece o sayisiz anne baba, es, çoçuklar, arkadaslar,.. kaliyor. Zaten ordan kurtarilan madenciler bile, büyük ihtimalle solunumunda sorunlar yasiyacaklardir, hasta kalacaklardir. O kadar aile hem manevi acidin büyük acilar yasiyor ve ayni zamanda maddi acidanda. :50:

Elbette gidebilirsin, abin ile istersen bir konus bu konuda, acaba hangi sekilde yardimin dokunur? Bence ilk basta o ailelerede maddi yardim gerekir diye düsünüyorum. Acaba psikologlar gönüllü bir sekilde çalisirmi diye düsünüyorum.

Aynen öyle canımm.. Enerji bakanı ölü sayısının 151 olduğunu söyledi ne kadar doğru acaba

Bakan 151 diyorsa daha fazladır diye düşünüyorum ben maalesef:43:
Sağ kurtulan bir işçi içerde üst üste yığılı onlarca ceset var demiş.

Haberturk de 151 kişinin vefat ettiğini altyazı geçiyor.Ailelere baş sağlığı dliyorum:14:

O kurtulan isçi o görüntüyü, o korkuyu, o atmosferi hayati boyunca unutamaz zaten :43:

ben daha 2 saat önce 157 kişi ölmüş dedim
bakan daha yeni açıklıyo 151 diye biraz da bilerek doğru bilgiyi hemen paylaşmak istemiyorlar
ben şahsen bunu gizleyeceklerini düşünmüştüm ama öyle yapmadılar
içerden çıkan bi yaralı da 1000 kişiye yakın işçi çalışıyordu demiş ve bakanın yaptığı açıklamaya göre 50 kişi kurtarılmış
gerisini düşünmek bile istemiyorum
tarihin en çok ölen maden kazasıymış

Öyle bir olay oldugunu bilmiyordum ben bile! Ve bu konuda bile chp soma için önerilerde bulunmus fakat red edilmis diye okudum.
Somada daha öncede ölumler varken, nasil red ediliyor anlamadimki! :47:

Bir taraftan bilmek istemiyorum aslinda, ölü sayisini. Aklimda sadece o sayisiz anne baba, es, çoçuklar, arkadaslar,.. kaliyor. Zaten ordan kurtarilan madenciler bile, büyük ihtimalle solunumunda sorunlar yasiyacaklardir, hasta kalacaklardir. O kadar aile hem manevi acidin büyük acilar yasiyor ve ayni zamanda maddi acidanda. :50:

Elbette gidebilirsin, abin ile istersen bir konus bu konuda, acaba hangi sekilde yardimin dokunur? Bence ilk basta o ailelerede maddi yardim gerekir diye düsünüyorum. Acaba psikologlar gönüllü bir sekilde çalisirmi diye düsünüyorum.

Haberlerde soylenen yaralı ve ölü yakınları için güya oluşturulmuş pskolojık destek cadırı.

Halk tv yi actım kurtarılan bir işçi '' komur bandının ustunde gelıyormus ve yığınla varmış hala içeride :( Ben 120 tane saydım akrabam vardı onlar mı diye dıyor.Çok ciddi rakam cıkacak malesef :(

Adalet mi bu ya :( GÜnlüğü 45 tl ye calısıyor bu adamlar ya :14:

Hangi afetde doğru rakam verildi ki bugüne kadar canım buda verilmeyecek elbet fakat bu ihmalin özrü yok malesef paylaştıkların için sağol cnm

afet demek bile ihmali mesrulastırmak caresizlestirmek icin kullanılan bir kelime. uzaya cıkabiliyoruz ancak dere yatagına ev yapıp selde ölenler icin afet iste diyoruz. bu tip olayların hepsine cinayet gozuyle bakıyorum.

bugun bir gazetecinin konusması vardı, madende calısan adamın tek istegi bir keten pantolon alabilmekmis... sofrasına bir kuru ekmek koyabilmek icin insanlar hatlarını ortaya koyuyor, 2kurusun hesabını yapan cebini biraz daha doldurmak icin is guvenligini cok umursamayan birileri yuzunden de kazaya kurban gidebiliyorlar. haberlerde ise 151 mi 157 mi yoksa acıklanmadan onceki o 15kisi ile mi sınırlı diyecek kadar rakamsal degerleri varmıs gibi hesap tutturuyorlar bize. yazık...

Back