Türkiye Yasta ....

http://www.gercekgundem.com/guncel/44065/iste-soma-gorusmesinin-tutanaklari

İşte belgesi
biraz uzun açıkçası hepsini ben de okumadım
ama göz göre göre katliam yapıldığının göstergesi bu işte.

yok bunu biliyorum zaten akplerin bütün önergelerin kabul edilipte chpnin edlimemesi ve onca hayatı söndürmesi hiç hiç tartışılamaz
benim demek istediğim şuydu aslında
$BnjJP6dIgAEaV8Z.jpg

Benimde allah korkum yok fakat vicdan denilen sey var! Bu nasil bir vicdansizlik!
Su an netten cnn türke bakiyorum ve isçilerin oksijen maskalarinda sadece 45
dakika yetecek kadar oksijen varmis! Yahu bu nasil olur! Bide ihmal yok diyorlar!

Resmen çildiracam ben burda! :47: :47: :47:

Bıktım bu hükümetten yaşanan bu kadar faciaya rağmen hala hükümeti savunan insanlardan ben bıktım artık böyle bir günde bile birlik olamıyoruz
çünkü biliyorum ki yarın çıkıp ihmal yokmuş kader vs. vs. diyecek bazı tipler
gücüm tükendi yazık günah yüzlerce can gitti,gidiyor
Ülkemin sonunu getirdiler yoruldum ben artık dayanamıyorum...

Buradaki acıyı anlatamayız size dostlar. Ölen işçi sayısı da açıklananın üstünde, ocakta yangın devam ediyor.Ölülerimizi bizden kaçırıyorlar @chdizmirsubesi

Buradaki acıyı anlatamayız size dostlar. Ölen işçi sayısı da açıklananın üstünde, ocakta yangın devam ediyor.Ölülerimizi bizden kaçırıyorlar @chdizmirsubesi

yazık ya, hala neyin hesabını yapıyorlar ölen ölmüs bari insanlar cenazelerini dogru duzgun alabilsinler...

Bıktım bu hükümetten yaşanan bu kadar faciaya rağmen hala hükümeti savunan insanlardan ben bıktım artık böyle bir günde bile birlik olamıyoruz
çünkü biliyorum ki yarın çıkıp ihmal yokmuş kader vs. vs. diyecek bazı tipler
gücüm tükendi yazık günah yüzlerce can gitti,gidiyor
Ülkemin sonunu getirdiler yoruldum ben artık dayanamıyorum...

Bu duyguyu senin ile paylasmaktan baska birsey yapamiyorum. Nerdeyse 400 ölüden bahs ediliyor. O cenazelerin kalkmasi,..
Offf ya benim bile gözüme uyuku girmiyor, o aileler simdi nasil perisandir. Ve o madenlerde birçok zaman kardesler, bütün aileler çalisiyor,
yani gerçekten acimiz büyük diyebilirim.

Dünyada baska madenlerde insanlar kurtarildi, bu madem o kadar "saglam" bir maden, nasil ölü sayisi bu kadar korkunç oluyor? Nasil maskelerde 45 dakikalik oksijen olabilir? Her binada yangin felan oldugunda kaçis yollari var, bu madende niye önlem denilen sey yoktu? Üstelik aylarca bile bu madende hep ölüler, yaralilar çikmisti zaten. Yurdum insani iste, çoçuguna ekmek vermek için hayatini tehlikeye atmak zorunda kald. Ama dogru, ekonomi iyi gidiyor ya hani :ssz:

Çıkanların neredeyse hepsi ölüymüş dediğimiz gibi.Son sayı 393 olarak tahmını tabi.400 u gececek muhtemelen :((
Çok kötüyüm tarif edilemez bir acı bu.
Ambulansların hepsi dizilmiş ama ulaşılamıyor ki ulaşılamıyor kı lanet olsun !!!!

Çıkanların neredeyse hepsi ölüymüş dediğimiz gibi.Son sayı 393 olarak tahmını tabi.400 u gececek muhtemelen :((
Ambulansların hepsi dizilmiş ama ulaşılamıyor ki ulaşılamıyor kı lanet olsun !!!!

Sabaha kadar 500'ü bulacak deniyor:14:

Twitter'da Barış atay retweetlemiş kardesı vefat eden biri yazmıs.Yarım saat önce söylediğimin aynısı.Çıkartılan ölülerin hepsine oksıjen maskesi ve battaniye örtüp çıkarılmış.Ambulansa koyup üstünü örtüyorlarmış...

Habertürk seyrediyorum, orda bulunan habertürk muhabiri burda sessiz bir bekleyiş var, sağlık ekipleri dışında yetkili kimse olmadığı için bir bilgilendirme de yapılmıyor, burda bekleyen maden çalışanları yakınlarının 151 ölü olduğundan haberi yok diyor:43:

Habertürk spikeri nasıl yani diye sorup şaşırdı:(((( haberleri olduğunu sanmıyorum dedi muhabir kız, bizde yanlarına gidip 151 kişinin öldüğünden haberiniz var mı diye soramıyoruz dedi:(((

Allah'ım çok büyük acı, inşaallah sağsalim çıkanlar olur da biraz olsun teselli buluruz, 76 yaralıdan bir tanesinin de durumu ağırmış:43:

malesef bence 400den de fazla olacak gibi çünkü içerde 800 kişi çalışıyormuş hemen hemen
içerden yaralı kurtulanların çoğu da trafo patladığında içerideki işçilere yardım için dışardaki işçilermiş

Malesef canım Chelzy'nin de aldığı haberler bu yönde:5::5:

Habertürk seyrediyorum, orda bulunan habertürk muhabiri burda sessiz bir bekleyiş var, sağlık ekipleri dışında yetkili kimse olmadığı için bir bilgilendirme de yapılmıyor, burda bekleyen maden çalışanları yakınlarının 151 ölü olduğundan haberi yok diyor:43:

Habertürk spikeri nasıl yani diye sorup şaşırdı:(((( haberleri olduğunu sanmıyorum dedi muhabir kız, bizde yanlarına gidip 151 kişinin öldüğünden haberiniz var mı diye soramıyoruz dedi:(((

Allah'ım çok büyük acı, inşaallah sağsalim çıkanlar olur da biraz olsun teselli buluruz, 76 yaralıdan bir tanesinin de durumu ağırmış:43:

Olamaz ya :14::14::14:

Halk TVde bir anneyi gösterdiler birazz önce gözyaşlarımı tutamadım ..

Bende halk tv'ye bakiyorum. Yüregim sizliyor, gözlerim doluyor. Isin en kötüsü ne biliyormusun? Insanlar adini cinayet koyamiyor. O madenciler bile "kader" diyorlar. Bu halde bile sanirim isinden olacaklar diye korkuyorlar :( Yada acaba kendi psikolojilerini korumak içinmi söylüyorlar bilemiyorum :(

Back