Türkiye Yasta ....

Bu gün ne söylesek boş, ne desek anlamsız.
Kocaman bir hüzün var sadece hepimizi derinden yaralayan. :14::14::43::43:

canlarım 3 tane salavat çekip 9 kişiye devam ettirir misiniz? toplu salavat çekme başlatılmışta oyuzden sizlerde sevabına nail olun istedim...

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED

mısırda idam edilecekler için üzülüyorduk; nerden bilcektikki idam olmasa da bizde 300 küsür canımızı vereceğimizi:14::14::14::14:

izlerken yüreklerin parçalanmaması mümkün değil..
nasıl bir acı.
kendi çocuğum geldi aklıma. eşim 10 dk geç kalsa babasını soruyor..dayılanacak gibi değil. rüya olsa keşke.

Dün geceden bu yana iş cinayetinin yaşandığı Soma'da bulunan Tuncay Özkan ile yakınını bulamayan bir aile arasında geçen yürek burkan diyaloğu gazeteci Adnan Bulut, Facebook hesabında paylaştı.
Tuncay Özkan ile bir madenci yakını arasında geçen o diyalog şöyle;
Madenci Yakını: Tuncay Bey oğlumu bulamadım.
Tuncay Özkan: Hastanede yok mu?
Madenci Yakını: Yok.
Tuncay Özkan: Soğuk hava deposuna baktınız mı?
Adam: Oraya gitmem. Ölüleri oraya koyuyorlar

Zaten ölüm kime yakışır ki, hangi baba evladına yakıştırsın...

son cumleyi okuyunca bir yutkundum, o kadar umitsizlikle kabullenmisim ki ölümleri kendimden utandım...

Bu gün de yarım uyandık güne.
Bir yarımızı isteksizce işe, okula götürdük sessizce.
Diğer yarımızı Soma'da bıraktık, karanlığın dibinde.

Dün geceden bu yana iş cinayetinin yaşandığı Soma'da bulunan Tuncay Özkan ile yakınını bulamayan bir aile arasında geçen yürek burkan diyaloğu gazeteci Adnan Bulut, Facebook hesabında paylaştı.
Tuncay Özkan ile bir madenci yakını arasında geçen o diyalog şöyle;
Madenci Yakını: Tuncay Bey oğlumu bulamadım.
Tuncay Özkan: Hastanede yok mu?
Madenci Yakını: Yok.
Tuncay Özkan: Soğuk hava deposuna baktınız mı?
Adam: Oraya gitmem. Ölüleri oraya koyuyorlar

Zaten ölüm kime yakışır ki, hangi baba evladına yakıştırsın...

yemin ediyorum yerin dibine girdim....ümit var olmak böyle bişeyy....

Kapat
BnojAqhIUAAnyau.jpg:large

Gözyaşının tek damlasını avucumuza koysan, KALDIRAMAYIZ!
:(((

Haram lokma sokmasın diye evladının boğazına, şehit düştü...
Ağlama çocuk, kahredeceksin... :50:

"Kaza ve kader, talih ve tesadüf tabirleri arapçadır. Türkleri alakadar etmez." Mustafa Kemal ATATÜRK

Allahım sen aklımıza mukayyet ol,bence bunun için de bir dua topiği açın lütfen..
bu kadar acı haya hikaylerinin ortasında;saçma siyaset laflarına boğulıyoruz ve hala savunmaya kalkan birileri çıkıyor..körü körüne bağlılık böyle birşey demek ki...
başbakan çıkmış: işin fıtratında bu var diyor,kazadır normal diyor yaniii....can bu can,1 kişi bile olsa bir ailenin evladı,bir evin babası,birinin sevdiğidir o "bir" can...sizin gibiler için sadece rant kapısıdır;1 oy için dağıttığınız kömürleri çıkaran adamdır."bir"i gelir "bir"i giderdir...o sebepten bu kadar rahat 100 yıl önceki kazaları rahatça örnek verebilmeniz....sizi mantık süzgecinden geçirmeden savunacak insanlar olduğunu bilmenizdendir bu rahatlığınız. başka açıklaması olmaz ki bunun..
bir milletvekili daha olay günü,verilmiş olan soru önergesi reddi ile ilgili,utanmadan diyebiliyor ki: meclisi meşgule tmek için yaptılar,iyi niyetli değillerdi,o yüzden peşine düşmediler....böyle saçma bahaneler üretmeniz normal yoksa:"hangi insan evladı iş kazalarının araştırılmasını istemez ki" öyle değil mi???
ya bir çıkarı vardır,ya da vicdanı yoktur...cevabını size bırakıyorum artık...

bundan sonra beklenen haberler ,kaybettiğimiz işçi sayısı değil,bulunacak bahanelerdir ancak...
gerçekten yazık memleketime çok hem de...
hepimizin başı sağolsun...

Sönen ocaklar, Geride kalan aileler kardeşler sevdikleri için, Yetim kalan çocuklar, madende hala cansız bedenlerin , yanarak bir mezara bile sahip olamayacak bizim insanlarımız için ;
Tüm bu insanların ölümlerine sebep olanlara , kaderciyi oynayıp normal görenlere , hak yiyenlere gelmişinize geçmişinize
küfrediyorummm! Tez zamanda CEHENNEME gidin !

"Benim babam hep simsiyah gelirdi eve, alında helal teriyle.. Bugün babam neden beyaz giyinmiş anne?"
yürek buna nasıl dayansın ya:43: insanız bizde..
Emine erdoğan böyle fırsatları kaçırmazdı. neden ortalıklarda yok..
bülent arınç neden bugun hala ağlamadı..
SOMALİ olmadığından dolayı mı?
Dua ediyorum. kelimeyi tevhid dağıtıldı. cüz dağıtımana da geçebiliriz :50:
Rabbim sabır versin ailelerine.

Son düzenleme:
İzmir de hak isteyen , adalet isteyenler , madenciler ölmesin isteyenler yine ayaklandı ama ne yazık ki yine siren sesleri duyuyorum:14:
Çok üzgünüm çok savunamıyoruz sizi, izin vermiyorlar, yaranızı saramıyoruz tuz basıyorlar acıta acıta :14:
Siz sedyenin bembeyaz örtüsünü kirletmek istemezken birileri de takım elbiselerini kirletmek istemiyorlar:14:
Nasıl bir körlük , nasıl bir acizlik bu ki hala insalar katilleri savunabiliyorlar, utanıyorum sizden değil katilleri bas bas bağırarak savunanlardan, bunlarda Türk mü ? bunlar da Müslüman mı demek elde değil :50:
Yeterr diye bağırmak istiyorum , Yeter artık müslüman pozu kesmeleriniz orada cinayet var , katil var , hırsız var !

Son düzenleme:
Back