Türkiye Yasta ....

...yüreğim yanıyor, nefes alamıyorum, uyuyamıyorum.. düşündükçe kalbim sızlıyor Rabbim sabır versin geride kalanlara, onlar naif, onlar temiz insanlar, insanlarımız... bilmem kaçıncı yüzyıldayız, TVlerde yapılan açıklamalara hayret etmeye yerim kalmadı...

1800 'lü yıllarla, 2014'ü kıyaslayan başbakana pessssssssss diyorum...:47:

bu kadar da olmaz...

halbuki 21.yy dayız :50::50::50:
teknolojinin en çok gelişme gösterdiği zamndayız..

soma holding başkanıda, bu felaketten önce yaptığı açıklamada "herhangi bir iş kazasında, 15 20 gün göçük altında kalabilir işçilerimiz. bunada göre güvenlik tedbirleri alındı" diyor :50::50:

Soma’daki madenci yakınlarına
GSM şirketlerinden destek
Arcaajans.com: İlk andan
itibaren yakınlarından haber
almaya çalışanlara destek olan
operatörler, bundan sonra da
iletişimin kesilmemesi için
ellerinden geleni yapacaklarını
açıkladı. 00:30
Hürriyet: Turkcell, Soma'da
borçtan dolayı kapanan hatları
iletişime açtı Bir diğer operatör
Turkcell'den yapılan açıklamada
da meydana gelen faciadan
duyulan üzüntü dile getirildi,
maden ocağında hayatını
kaybedenlere Allah'tan rahmet,
yakınlarına başsağlığı dileğinde
bulunuldu. 07:06 dün
TechnoLogic: Son olarak Avea
da, Soma maden bölgesindeki
müşterilerine iletişim ihtiyaçları
için ücretsiz 100 dakika
konuşma yüklendiğini ve
bölgeye ek istasyonlar sevk
edildiğini açıkladı. 00:21 dün

o anaların feryatları yangınları nasıl sönecek....Rabbbim sabırlar versin,çok zor ,çok.

Turkiye geriye gitti dedigimizde kiziyorlar....

Iste Erdogan'in itirafi; 1900lerde 1800'lerde de oluyor dedigi kazalari nihayet yakaladik.

Durmak yok gerilemeye devam!!!!!!!!!!!!!

Turkiye geriye gitti dedigimizde kiziyorlar....

Iste Erdogan'in itirafi; 1900lerde 1800'lerde de oluyor dedigi kazalari nihayet yakaladik.

Durmak yok gerilemeye devam!!!!!!!!!!!!!

Thalia burasi erdogani elestirme yeri degil, dünden beri yöneticilerimiz defalarca söyledi
burda sadece acilar ve bilgiler paylasilsin lütfen.

Açık açık yaziyorum Yusuf Yerkel şe....zdirr!!
Bu kadar da açık açık yazıyorum dibine kadar haketti, yeter mi yetmezzzz tabi.. ulan sen kimsin kı bir madencinin yakınına tekme atarsın cehennemde yanın.........

Thalia burasi erdogani elestirme yeri degil, dünden beri yöneticilerimiz defalarca söyledi
burda sadece acilar ve bilgiler paylasilsin lütfen.

Siz burada moderatör müsünüz??????

Bu ülkeyi kim yönetiyor????

Başbakanı eleştirmeyeceğim de, mahallemdeki bakkalı mı eleştireceğim acaba!!!!!!!!!!!

Kapat
BnojAqhIUAAnyau.jpg:large

Gözyaşının tek damlasını avucumuza koysan, KALDIRAMAYIZ!
:(((

Siz burada moderatör müsünüz??????

Bu ülkeyi kim yönetiyor????

Başbakanı eleştirmeyeceğim de, mahallemdeki bakkalı mı eleştireceğim acaba!!!!!!!!!!!

arkadaş sizi uyardı. çünkü bu şekilde yazan çok kişi dün gece ban yedi..kazenin mesajını burada bulursanız görürsünüz. burada sadece taziye ve haber verilmesini istedi.
ban yememeniz için uyarıldınız sanırım..

Son düzenleme:
Soma'da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin borçlarıyla ilgili, bankalar bir dizi çalışma yürütüyor. ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, şahsi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Soma'da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerini ilgilendiren bir haber verdi.

"Soma'da yaşanan felaketten dolayı çok üzgünüm, başımız sağolsun acılı ailelere sabır diliyorum" şeklinde tivit atan Abay, bu tivitinden yaklaşık 5 saat sonra ayrıntılı haberi verdi.

Abay, saat 19.30 sularında attığı ikinci bir tivitle şöyle dedi;

Soma'da hayatını kaybeden tüm kredi müşterilerimizin kredi borçlarını silme kararı aldık.

Abay, hayatını kaybeden işçiler dışında ING Bank'ın Soma Şubesi'nin tüm diğer bireysel müşterilerinin de kredi ödemelerini faizsiz olarak 3 ay uzatma kararının alındığını duyurdu.

Ayrıca Abay, Soma KOBİ'lerinin de bir süre desteğe ihtiyacı olacağı için KOBİ kredilerinin de 6 ay boyunca faizsiz olarak erteleme kararını aldıklarını açıkladı.
$2.jpg

http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/bankalar-maden-iscilerinin-borclarini-siliyor/93945

Faciada son bilanço: 282 ölü
Soma’daki maden faciasında bilanço giderek ağırlaşıyor. Son açıklamayı bu sabah saat 08.15 sıralarında yapan Enerji Bakanı Yıldız, ölü sayısının 282'ye yükseldiğini söyledi. Ocakta mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları, gaz birikimi nedeniyle sekteye uğrayarak gerçekleştirilebiliyor.

MANİSA - Türkiye tarihinin en büyük maden kazasıyla karşı karşıya!

Manisa'nın Soma ilçesindeki bir linyit madeninde önceki gün saat 15.00 sıralarında patlama meydana geldi ve ardından yangın çıktı. Patlama vardiya değişimi sırasında meydana geldiği ve o sırada ocakta, olması gerekenden iki kat fazla işçi bulunduğu için bilanço daha da ağırlaştı.

Dün gece saat 22.10 sıralarında kameralar karşısına geçerek ölü sayısının 274'e yükseldiğini söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bu sabah saat 08.15 sıralarında ölü sayısını 282 olarak açıkladı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25515674/

:50::50::50::50::50:

elbette umudumuz sayının daha fazla artmaması yönünde,
ancak calısmalara gece ara verildi, kapı degisti vs deseller bile 8kisi mi cıkarıldı simdiye kadar?
eger daha fazla cıkarılan kisi varsa yaralı mı onlar? saglık durumları nasıl? ..... neden bunlar hakkında bilgi vermiyorlar?!

sayının 300ü coktaaan aştıgını düsünüyorum, sadece rakamların artıslarını 10ar 10ar ikiyuzler'de tutmaya calıstıklarını, sayı ogrenildikce ofkenin buyumesini engellemeye calıstıklarını dusunuyorum.
ilk baslardaki 15kisi demeleri de bundan degil miydi zaten? herkes guvenini kaybetti diye mecburiyetten gercegin bir bölümünü paylastılar.

Tek derdin geçimini sağlamaktı.
Dişini tırnağına taktın ellerinle kazıdın hayatı ..
Herkez senin bir avuç kömür çıkardığını düşündü oysa sen hayatını çıkarıyordun ordan .
Farketmediler
Ama artık biliyoruz bugün senin için tüm kömürlerden daha kara,yüreğinse yerin metrelerce altında.
Ölen arkadaşların için kalbin yasta kurtulduğuna sevinemedin. Anladık şaşkındın bu nedenle beyaz sedyeye çizmenle çıkarken kararsızdın.
Uzat ayaklarını senin çamurlu çizmelerin kirletemez hiç bir beyazı. Üzgünüz..
Anlatamamışız sana hiçbirşeyin senden daha değerli olmadığını olamayacağını.
Şimdi duy bizi alın terine kömür karası deymiş güzel insan tüm Türkiyenin duaları sen ve arkadaşların için.

Kapat

Ahhh kuzum benim..:14: :14::14:
Allah sana sabır versin,dayanma gücü versin...Güç versin...
Acın geçince başını dimdik kaldırarak bir kahramanın oğlu olduğunu anlat herkese...

En güvenli maden seçmiştiniz dimiiii :41: üç kuruş için bir ömürlerini verdiler, birileri çıkarları için başkalarının canlarını hiçe sayıyor Allah en kısa zamanda hesabını sorsun sizden:14: o feryatlar hala kulağımda çınlıyor , siz yataklarınızda rahat uyumayın allah hak yediğiniz o insanların tek bir lokmasını bile nasip etmesin size. Dışarıya çıkan yüzlerce insan somadakiler gibi olmasın madencilerin sonu diye çırpınırken yine şiddet, yine toma! Halk korkmuyor , koltuğunda emir verenler halktan korktuğu için polis ile sindirmeye çalışıyorsunuz! asla ve asla bunu başaramıycaksınız! Allah geride kalanların , madendekilerin yardımcısı olsun , Allah rahmet eylesin :25:

Kalbimiz sizinle ...

Kapat

Offf mahvoldummmm.........

Yavrum benim ya......

Nolur unutulmasın bu çocuklar , bu gozyaslari......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dün geceden bu yana iş cinayetinin yaşandığı Soma'da bulunan Tuncay Özkan ile yakınını bulamayan bir aile arasında geçen yürek burkan diyaloğu gazeteci Adnan Bulut, Facebook hesabında paylaştı.
Tuncay Özkan ile bir madenci yakını arasında geçen o diyalog şöyle;
Madenci Yakını: Tuncay Bey oğlumu bulamadım.
Tuncay Özkan: Hastanede yok mu?
Madenci Yakını: Yok.
Tuncay Özkan: Soğuk hava deposuna baktınız mı?
Adam: Oraya gitmem. Ölüleri oraya koyuyorlar

Zaten ölüm kime yakışır ki, hangi baba evladına yakıştırsın...

Back