Türkiye Yasta ....

Arkadaslar dediğim gibiymiş öğrenci hemşirelerle iletişim kurmuş abim ve söyledikleri tek şey ''hocam gelenlerin hepsi ölü'' ((

İnsanlar öldü...
Ne gerekiyorsa 'şimdi' yapılıyor.
Şimdi değil ÖNCE yapılacaktı gerekenler...
İnsanlar ölmeden önce...
Ocaklarına ateş düşmeden önce...

Bu nasıl bir ülke bu nasıl bir olay. Burda bir çoğumuz işçi anne babanın çocuğuyuz. Bu kadar insana yazık değil mi ? İnsanlarrın bir günde harcadığı paraya çalışıyorlar bu insanlar. Biraz önce televizyondaki baba ne olur çık oradan diye ağlayan bir genç kızı gördüm. Yazık değil mi o insanlara. Biz elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz. Burada yok annemle aram kötü yok babam bana böyle davranıyor. Evrende bir toz tanesiyiz biz.
Haber türkte yakınlar konuşuyor lütfen takip edelim. İnsanlar korkuyor umutsuz gergin. Haklılar. Dün, bundan 13 gün önce bu insanlar bir hiçti. Şimdi şehit kardeşlerim....

Arkadaslar dediğim gibiymiş öğrenci hemşirelerle iletişim kurmuş abim ve söyledikleri tek şey ''hocam gelenlerin hepsi ölü'' ((

Chelzy şu yorum içimden sımsıcak bir şeyler akıttı ne kadar üzgünüm anlatamam.
Az önce biri de "abi geldiğimden beri 10 işçi çıkarıldı hiç biri hareket etmiyordu" dedi muhabire çok kötü oldum..

LG-P710 Tapatalk

off of
artacak bu sayı değil mi çoğunu kurtaramayacağız belki de
çaresizlik ne kötü Allah'ım

Sanırım en sağlıklı bilgileri sizlerden alacağız Chelzy((
Manisa, özellikle Soma'da yaşayan varsa yazsın

Abimler Somalar.Orda görev yapıyorlar mune abla ve saglık meslek lisesinde yani öğrencilerinin çoğu hastanelerde ve iletişime geçmiş ve söyledikleri buymuş.
Zaten cıkarılanların yasayanlardan oldugu belli serum takılmış olanlar ya da mucızeyle sag yuruyerek cıkanlar.Diğerleri cıkarılırken işçi yakınlarından tepkı cekmemek adına oksujen maskesı takıyorlar kurtardık diye...

Maden ocaginin , 2012 den beri 5 kere kontrol edildigini söy-söyle- söylemis-söylemisler, söylemisler, söylemisler....Kaza bu geliyorum der aslinda. :26:

Son düzenleme:

Bu rakamin büyümüyecegine dair artik umudum tamamen kesildi. Hani bir iki sene önce arjantindemiydi yine madende böyle olmusut fakat o madencileri kaç gün sonra kurtarmislardi. Bu madende niye öyle olmadi acaba?

Arkadaslar benim haberlere bakma imkanim yoktur. Hangi sitelere bakabilirim haber almak için? Ve chelzy rahatsiz olmasan, bizleri daima haberdar edebilirmisin olaylar üzerine?

Bunun sonu şöyle özetlenir: Yüzlerce ölü, yüzzlerce yaralı,yaralı olarak kurtulanlarında hepsi psikolojik olarak çöküntüye uğramış,yüzlerce çocuk babasız,yüzlerce insan kocasız,arkadaşsız,sevgilisiz... Sonra ne mi olur? Cenaze namazları kılınır,evlere ziyaretler gerçekleştirilir, bir miktar para verilir ve susulur.. Geride kalanlar kimin umrunda....

Bu arada CHP ve MHP nin bundan 2 3 hafta önce maden işçileri hakkında düzenlemeler için istek yapmış,sadece Soma'daki değil her yerdeki maden işçileri araştırılsın istenmiş. Sonuç KABUL EDİLMEDİ.

Allahım bu nasıl acıdır nasıl dayanılır rabbim sabır ver madenci kardeşlerimizin ailelerine hayatlarını kaybeden kardeşlerimizin mekanı cennet olsun inş elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor

O enerjı bakanı Taner yıldız Turkıyede olsaydı 1 haftada cıkartırdık diye salakca bır laf etmıstı o enerjı bakanı hala sımsıcak koltugunda sımsıkı sarılmış oturan o enerjı bakanı !!!

Haberlere baksan da bişey farketmiyor ki.su anda tv lerde verilen sayı bile saatler öncesinin ve gerçek sayıyla alakası bile yok.17 ölü diye veriyor butun tv'ler ama sayı yüzlerce.Tabi imkanım oldukca haber aldıkca sızlerle paylasacagım zaten ben.Hatta yarın gitmeyi bile düşünüyorum sanki orda olmam gerekıyor gibi hissediyorum sanki elimden bişey gelecekmiş gibi

Her ne kadar seffaflıkla ölü sayısını vereceğim dese de ölü sayısını tam olarak vermeyecekler.Bunu kesinlikle soyluyorum !

İnş bir mucizeyle hepsi kurtulur ...gerçekten çok acı ,babasız kalan yavrıüular ,evlerını direği giden kadınlar...çok çok üzüldüm ,rabbim sen onlar koru,burda yakını orda olan varmıydıli ?

Muhalefete ve ana muhalefete düşen bu işin peşini bırakmamak ve hesabını sormak olacak o zaman
Bir işe yarasınlar bir şeyler yapsınlar artık !

Reyhanlı olayında verdiler mi sanki
Reyhanlı'daki ölü sayısı hala muamma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…