- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
canlı yayını nerden izliyorsunuz arkadaşlar?
Arkadaslar dediğim gibiymiş öğrenci hemşirelerle iletişim kurmuş abim ve söyledikleri tek şey ''hocam gelenlerin hepsi ölü''((
Arkadaslar dediğim gibiymiş öğrenci hemşirelerle iletişim kurmuş abim ve söyledikleri tek şey ''hocam gelenlerin hepsi ölü''((
Sanırım en sağlıklı bilgileri sizlerden alacağız Chelzy((
Manisa, özellikle Soma'da yaşayan varsa yazsın
Abimler Somalar.Orda görev yapıyorlar mune abla ve saglık meslek lisesinde yani öğrencilerinin çoğu hastanelerde ve iletişime geçmiş ve söyledikleri buymuş.
Zaten cıkarılanların yasayanlardan oldugu belli serum takılmış olanlar ya da mucızeyle sag yuruyerek cıkanlar.Diğerleri cıkarılırken işçi yakınlarından tepkı cekmemek adına oksujen maskesı takıyorlar kurtardık diye...
Bu rakamin büyümüyecegine dair artik umudum tamamen kesildi. Hani bir iki sene önce arjantindemiydi yine madende böyle olmusut fakat o madencileri kaç gün sonra kurtarmislardi. Bu madende niye öyle olmadi acaba?
Arkadaslar benim haberlere bakma imkanim yoktur. Hangi sitelere bakabilirim haber almak için? Ve chelzy rahatsiz olmasan, bizleri daima haberdar edebilirmisin olaylar üzerine?
Bunun sonu şöyle özetlenir: Yüzlerce ölü, yüzzlerce yaralı,yaralı olarak kurtulanlarında hepsi psikolojik olarak çöküntüye uğramış,yüzlerce çocuk babasız,yüzlerce insan kocasız,arkadaşsız,sevgilisiz... Sonra ne mi olur? Cenaze namazları kılınır,evlere ziyaretler gerçekleştirilir, bir miktar para verilir ve susulur.. Geride kalanlar kimin umrunda....
Bu arada CHP ve MHP nin bundan 2 3 hafta önce maden işçileri hakkında düzenlemeler için istek yapmış,sadece Soma'daki değil her yerdeki maden işçileri araştırılsın istenmiş. Sonuç KABUL EDİLMEDİ.
O enerjı bakanı Taner yıldız Turkıyede olsaydı 1 haftada cıkartırdık diye salakca bır laf etmıstı o enerjı bakanı hala sımsıcak koltugunda sımsıkı sarılmış oturan o enerjı bakanı !!!
Haberlere baksan da bişey farketmiyor ki.su anda tv lerde verilen sayı bile saatler öncesinin ve gerçek sayıyla alakası bile yok.17 ölü diye veriyor butun tv'ler ama sayı yüzlerce.Tabi imkanım oldukca haber aldıkca sızlerle paylasacagım zaten ben.Hatta yarın gitmeyi bile düşünüyorum sanki orda olmam gerekıyor gibi hissediyorum sanki elimden bişey gelecekmiş gibi
Her ne kadar seffaflıkla ölü sayısını vereceğim dese de ölü sayısını tam olarak vermeyecekler.Bunu kesinlikle soyluyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?