Cengiz Ergün 157 kişinin öldüğünü söyledi..
Kahretsin haklı çıkmak istemezdim!
LG-P710 Tapatalk
Ben bu rakamı maden ocakğında mahsur kalan kişi olarak algıladım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LG-P710 Tapatalk
LG-P710 Tapatalk
Ben bu rakamı maden ocakğında mahsur kalan kişi olarak algıladım...
Resmi merciilerce doğrulanmış mı157 kişi
herbirinin anne babası, kardeşi, eşi, evlatlarını düşünecek olursak birçok kişi acı çekiyor şu an
![]()
Malesef ölü sayısı nick..Cengiz Ergün belediye başkanı Manisa'nın ve Afad'dan bu bilgileri aldığını söyledi.
Duyduğum ama paylaşmadığım bir şeyi de paylaşayım madem haberlerde geçti ambulanslar Karaağaç mevkiine gidiyor yani soğutulan depolara..
LG-P710 Tapatalk
1 tanesini bile yitirmemeliydik, çok çok üzüldüm![]()
CNNTürk'te Cüneyt Özdemir 'in konuğu olan İTÜ Maden Fakültesi'nden Prof. Dr. Orhan Kural'ın 'karbonmonoksitten ölüm' için 'tatlı bir ölümdür' yorumu yapmasına tepki yağdı.
Kural canlı yayında, "Karbonmonoksit oksijenden daha hafiftir, yukarı çıkar. Çok iyi bir intihar yoludur maalesef. Çok tatlı bir ölümdür, hiçbir şey hissetmezsiniz. Kokusu yoktur. Maalesef böyle bir ölüm getirir" dedi.
evet mune yitirmemeliydik....
offf kelimeler yetmiyor anlatmaya o aileleri nasıl anlayacağız, bu gece çok çaresiz hissettim kendimi, hep umut ettim çok az kayıpla atlacağız diye ( 5 şehit kesinleşmişti ) .
belediye baskanı canlı yayında dogruladı, 157 kisi diye.
o maden ocagında ihmalden, is guvenliginin olmamasından oturu giden 1 can bile olmamalıydı. kacıncı yuzyılda yasıyoruz...
ailelerine, yakınlarına bassaglıgı diliyorum
Bende 5 diye biliyordum ama hem burda hemde başka yerlerde 157 olduğu vurgulanıyorçok bu
(( hiçbiri ölmemeliydi, bir yandan ailelerini düşünüyorum
biz burda yuvalarımızda eşlerimiz yanındayken kaç aile acıyla feryat ediyor şu anda
Soma, memleketimiz yasta
((
Boğazımıza bir yumru çöktü resmen![]()
Ben hala 157'e inanamıyorum inanmak istemiyorum![]()