Hemen de nasıl siyaset yapılmış.
Ne kadar vicdansız insanlar var kardeşim o kadar ocak sönuyor bizler kalkmış neler yapıyoruz nelerle uğraşıyoruz
Mune abla tamda bunu diyodum. İyi niyetini çok iyi biliyorum. İkazlarınız olmuş demek benim gözümden kaçmış.
Aynen katılıyorum söylediklerine herşeyi bırakıp yasımızı tutmak lazım. Geçmiş olsun sanada... Sevgiler
I love Bonus
çok haklısın birileri cumhurbaşkanlığı seçimini bile araya sıkıştırıverdi
Ellerimizi açıp dua edelim önce bi nefes alalım.
Açıkçası ben bu kadarını da vicdansızlık olarak göruyorum
Kim neyi savunuyorsa savunsun bunu herkes için söyluyorum.
Daha sonra da bunun için neler yapılabilir araştırıp sonuna kadar terpki gösterelim,olumlu yöndeki fikirleri destekleyelim.
merak etme canım dualar ediyoruz.Allah yaralılara acil şifalar,ailelere sabır versin.maden ocağında kalanlara sağlıkla kavuşulur inşallah
[/COLOR]Bugun Soma da yasadigim bir olayi paylasmak istiyorum.. Bir ninemiz doksan yaslarinda var elinde Kurani Kerim Yasin suresini okuyor durmaksizin.. Su verelim nine dedim icmedi iki oglum yerin dibinde onlar öldü ben nasil su icerim dedi.. Benim hatam ana olamadim doktor muhendis yapamadim onlari dedi. Ne desem bos cok bos...
Artık izlemeye yüreğim dayanmıyor ölü sayısı giderek artıyor. Aileler bin perişan...
Bugun Soma da yasadigim bir olayi paylasmak istiyorum.. Bir ninemiz doksan yaslarinda var elinde Kurani Kerim Yasin suresini okuyor durmaksizin.. Su verelim nine dedim icmedi iki oglum yerin dibinde onlar öldü ben nasil su icerim dedi.. Benim hatam ana olamadim doktor muhendis yapamadim onlari dedi. Ne desem bos cok bos...[/C
OLOR]
bdv'de nur35nur paylaşmış mahvoldum
çalışmalara neden ara veriliyorgaz mı yoğunlaşmış yine takip edemedim şu saatler çok değerli her biri için durulmaması gerekiyor
Bilmiyorum gördünüz mu ama soğuk hava deposunun önünde toplanmis insanlar... Bir isim.okunuyor ve ardina cigliklar feryatlar... Liste ise upuzun.....
Kimse kimseyi teselli edemiyor bile herkesin evine düşmüş ateş..
Allah yardimcilari olsun.......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?