her zaman daha az sayi verilir zaten sabahtan beli vefat eden insan cikariliyor ama hep sayi 200lerde biraz asayi biraz yukari
Ya şu kadın sürekli yazmak zorunda mı, valla zor tutuyorum kendimi
Ya şu kadın sürekli yazmak zorunda mı, valla zor tutuyorum kendimi
şu an chp beni ilgilendirmiyor açıkçası..Ihmalcimi ariyorsunuz.
Bu söylediginizde ciddimisiniz gercekten.
O halde söyleyin
yeni çıkarılacak olan tkk da, bütün sermaye şirketlerine denetim gelecekti ama sagolsun CHP ayrıca tusiad ve tob yasa tekliflerini degiştirdiler
neydi biliyor musunuz istemedikleri maddeler ?
şeffaflık denetimi ?
Neydi bu ? sermaye sirketlerinin hem internet sitesi kurma zorunlulugu hem de bu şirket bünyesinde çalıştırdıkları işçi sayısını yaşlarına varana kadar bildirme zorunlulugu
üstelik chp genel başkan yardımcısı faik beyde denetim yükünün maliyetinden yakınarak aldıkları ve degiştirilmesi için sundukları önerinin yerinde oldugunu beyan etmiştir.
Eger gercekten bir suclu ariyorsaniz, objektif olarak bakabilirsiniz.
Simdi söyleyin bakalim, CHP nin bu yaptigi sey sonrasi ellerine kan bulasmadi mi da, burada bu felaket AKP düsmanligi icin kullaniyor.
Madem herkes samimi madem suclular ortaya cikarilmak isteniyor, bu yukarda CHP nin degistirttigi yasayi nereye koyalim..
Ayrica "coyote" sen kendini bilirsin, uzak dur benden ya.. git az öteye..
Yani insan kahroluyo yorumlara.. deniyor ya gözyaşında buluşalım bari diye ama gördüğüm kadarıyla yapılmıyo
bunu hükümete çevirmenin ne manası ne gereği var anlayamıyorum.... bu ne yazzık ki bi KAZA arkadaşlar inanılmaz üzücü ve kahredici... ama bunun akp ile nasıl bağdaştırdınız pessssss... chp olsaydı hükümet o zamanda bu yorumlar yazılır mıydı merak ediyorum?
saçma sapan resimler karikatürler konuyo hükümeti eleştiren yapmayın nolur bari bu acımızda Hükümetide diğer partileride eleştirmekten vazgeçin!
Ne kötü değil mi, haberlere bile güvenemiyoruz artık bu ülkede. Çok yazık
biz dusunuyoruz ama birde koltunu seven insanlar dusunse bu isler bu buaraya kadar gelmezdi
Chelzy senin aldığın başka haber var mı Soma'dan?
Kaç saattir haber yok
Dün hiç uyumayınca uyuyakalmısım bende.
Yok canım yeni bir haber malesef yok.
Tv de donen bb'nın acıkladıgı 100 kusur işçinin içeride oldugu yalan ama...
Hepsi zaten yönlendirilmiş ağız birliği edildi.
Şu anda ardı sıra cıkarıyorlar cesetleri görebildiğim tek ambulansa bırden fazlasını koydukları.Yanlıs mı goruyorum ?
Bir avuç toprak için, bir ömür verenler........
Rabbim geride kalanlara yardım etsin,dualarımız onlarla olsun
İzlemedim onu bilmiyorum ama az önce oradan biri 200 diyorlar ama yalan 500 ölü var dedi.Dün hiç uyumayınca uyuyakalmısım bende.
Yok canım yeni bir haber malesef yok.
Tv de donen bb'nın acıkladıgı 100 kusur işçinin içeride oldugu yalan ama...
Hepsi zaten yönlendirilmiş ağız birliği edildi.
Şu anda ardı sıra cıkarıyorlar cesetleri görebildiğim tek ambulansa bırden fazlasını koydukları.Yanlıs mı goruyorum ?
Ihmalcimi ariyorsunuz.
Bu söylediginizde ciddimisiniz gercekten.
O halde söyleyin
yeni çıkarılacak olan tkk da, bütün sermaye şirketlerine denetim gelecekti ama sagolsun CHP ayrıca tusiad ve tob yasa tekliflerini degiştirdiler
neydi biliyor musunuz istemedikleri maddeler ?
şeffaflık denetimi ?
Neydi bu ? sermaye sirketlerinin hem internet sitesi kurma zorunlulugu hem de bu şirket bünyesinde çalıştırdıkları işçi sayısını yaşlarına varana kadar bildirme zorunlulugu
üstelik chp genel başkan yardımcısı faik beyde denetim yükünün maliyetinden yakınarak aldıkları ve degiştirilmesi için sundukları önerinin yerinde oldugunu beyan etmiştir.
Eger gercekten bir suclu ariyorsaniz, objektif olarak bakabilirsiniz.
Simdi söyleyin bakalim, CHP nin bu yaptigi sey sonrasi ellerine kan bulasmadi mi da, burada bu felaket AKP düsmanligi icin kullaniyor.
Madem herkes samimi madem suclular ortaya cikarilmak isteniyor, bu yukarda CHP nin degistirttigi yasayi nereye koyalim..
Ayrica "coyote" sen kendini bilirsin, uzak dur benden ya.. git az öteye..
boşver hiç cevap verme .... biz raconu bilmiyoruz , çok üüldüğümüzü göstermek için önce çok üzüldük kahrolduk , ardındanda hükümet istifa , hadi buna da kedi deyin dememiz gerekti ki ancak o zaman siyasi olmayan , vicdanlı bir insan görüntüsü çizerdik ...
İkili oynama ! Başbakanını eleştirdim diye eksilemişsin.Neysen o ol ! Evet,tekrar yazıyorum,bu adam daha kaç ölü görmek istiyor ? Daha kaç ananın,kadının yüreği yansın istiyor ? İş kazası dedi adam,hiç mi utanmadın be !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?