Türkiye Yasta ....

şu an chp beni ilgilendirmiyor açıkçası..

boşver hiç cevap verme .... biz raconu bilmiyoruz , çok üüldüğümüzü göstermek için önce çok üzüldük kahrolduk , ardındanda hükümet istifa , hadi buna da kedi deyin dememiz gerekti ki ancak o zaman siyasi olmayan , vicdanlı bir insan görüntüsü çizerdik ...

Ne kötü değil mi, haberlere bile güvenemiyoruz artık bu ülkede. Çok yazık

99 depreminde de ayni sey oldu, ve daha nicelerinde...
Neden mi, cunku ortada ihmal var, neresinden kirpsanda bir can bile ocak yakar, onlar hala sayilari kirpma derdinde!!

Chelzy senin aldığın başka haber var mı Soma'dan?

Kaç saattir haber yok

Dün hiç uyumayınca uyuyakalmısım bende.
Yok canım yeni bir haber malesef yok.
Tv de donen bb'nın acıkladıgı 100 kusur işçinin içeride oldugu yalan ama...
Hepsi zaten yönlendirilmiş ağız birliği edildi.
Şu anda ardı sıra cıkarıyorlar cesetleri görebildiğim tek ambulansa bırden fazlasını koydukları.Yanlıs mı goruyorum ?

Amac gercekten Soma da hayatini kaybedenler ve suan göcük altinda yasiyor olma ihtimali olan insanlara dua ise, hadi edelim.
Amac bu kazanin nicin oldugu ve birdaha yasanmamasi icin gerekli seylerin yapilmasini saglamaksa hadi elimizden geleni yapalim, birdaha yasanmasin böyle birsey..
Ama amac baska iseeee..

Malesef, evet Cumhurbaskanligi secimi yaklasti, evet bazilari artik amaca ulasma ugrunda herseyi yapabilir ve herseyi kullanabilir ama %52 yine Erdogan diyecek..
Anlamayanlar yine sebebini anlamayacak ama saygi duyacak mecbuuurrrr..
Hani mahallede kavga olurda, kadinlar kavgaya tutusurya " mahalle kavgasi" denir, birde kullandiklari bir dil vardir " mahalle agzi" denir..
Hayatim boyuncaq muhattab almadim böyle insanlari, almam, ölseler, cirpinsalar, delirseler nafile almam.. Kisilik meselesi iste..

Gitmem gerek..
Duyarli arkadaslar dua etmeyi unutmayalim lütfen..

chelzy hangi kanal?ben madenın oldugu yeri gosteren kanal ızlemek ıstıyorum ama bulamadım.....

Bir avuç toprak için, bir ömür verenler........
Rabbim geride kalanlara yardım etsin,dualarımız onlarla olsun

İkili oynama ! Başbakanını eleştirdim diye eksilemişsin.Neysen o ol ! Evet,tekrar yazıyorum,bu adam daha kaç ölü görmek istiyor ? Daha kaç ananın,kadının yüreği yansın istiyor ? İş kazası dedi adam,hiç mi utanmadın be !

İzlemedim onu bilmiyorum ama az önce oradan biri 200 diyorlar ama yalan 500 ölü var dedi.

Peki siz söyleyin. Bundan 1 hafta önce CHP nin soma için verdiği önergeyi kim kabul etmedi? AKP!!! Bunun olacağı belliydi ama sevgili boşvakanın dediği gibi olur böyle şeyler!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah başınıza aynısı gelir.
biz üzülmekten bahsetmiyoruz zaten, başbakan yeterince ağladı zırladı başka ülkelerde ölenler için anca mağdur edebiyatı... insan olan üzülür zaten bir de üzüldüğünüz için takdir mi bekliyorsunuz?
pes vallahi.
üzülüyoruz ama bu konuya çözüm getirmeye çalışıyoruz.
sizinki soğan yiyince midem ağrıyor diyip her gün soğan yemeye benziyor. katil belli hanfendi. taner yıldız 9 ay önce yazın google a doğurduğu sonucu görün, aklınız ve vicdanınız varsa.

Şu konuda gerçekten eksi reple mi uğraşmışlar

Allahım daha ne kadar şaşıracagız

Heeeh ne zaman seçimlere gelecek diye bekliyordum ben de. Ha şöyle herkes açık sözlü olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…