Türkiye Yasta ....

Bende bir madenci kızıyım. Rahmetli Babamda her evden çıkışda bizi öper giderdi. Çok korkardım, nasıl bi yere gidiyor ve niye her gidişinde bize sanki veda ediyor diye...
Allahım ölenlere rahmet eylesin, Allahım büyüklüğünü içerde kalanlardan esirgemesin. İnşallah sagsağlim çıkacaklar dışarı...

Taner Yıldız konuşuyor şu anda trt de ama sayı falan vermiyor 1-2 saate tekrar açıklama yapacam diyor.

Son düzenleme:
Türkiye nefesini tuttu... Madende mahsur kalan işçiler için dua ediyor...
Manisa Soma'da özel bir şirkete ait kömür ocağında bugün saat 15:30 sıralarında trafo patlaması nedeniyle yangın çıktı.
Yangın işçileri tam vardiya değişimi sırasında yakaladı.

Kapıya yakın olanlar kaçarken yüzlerce işçi mahsur kaldı. Başlangıçta mahsur kalan işçi sayısının 200 olduğu belirtildi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı saat 23:55 sıralarında yaptığı açıklamada madende 75 yaralı ve 157 kaybımız olduğunu söyledi..

Yangın başladığı sırada kapıya yakın olan yaklaşık 20 işçi hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan işçilerden üç tanesi yaşamını yitirdi...

Kurtarma çalışmalarına katılmak üzere Genelkurmay'dan Kızılay'a kadar Türkiye'nin tüm kurumlarından Soma'ya özel ekipler hareket etti...

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bölgeye göre, Erdoğan, Ankara'da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'dan Resmi Konut'ta bilgi aldı ve olay yerine gönderdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yangın çıkan madende Bakanlık müfettişlerince 2012'den bu yana iş sağlığı ve güvenliği yönünden teftiş yapıldığı belirtilerek bugüne dek mevzuata aykırı bir durumun görülmediği bildirildi.

http://www.milliyet.com.tr/soma-da-komur-ocagi-trafo-patladi--gundem-1882022/

157 ölü varmış
Allah sabır versin ailelerineBu 157 eve ateş düştü demektir

Ben bu rakamı maden ocakğında mahsur kalan kişi olarak algıladım...

Resmi merciilerce doğrulanmış mı 157 kişi herbirinin anne babası, kardeşi, eşi, evlatlarını düşünecek olursak birçok kişi acı çekiyor şu an

Malesef ölü sayısı nick..Cengiz Ergün belediye başkanı Manisa'nın ve Afad'dan bu bilgileri aldığını söyledi.
Duyduğum ama paylaşmadığım bir şeyi de paylaşayım madem haberlerde geçti ambulanslar Kırkağaç mevkiine gidiyor yani soğutulan depolara..

LG-P710 Tapatalk

Son düzenleme:
Taner Yıldız: Şu an rakam vermeyeceğim.Şehit olanlar gibi yaralı işçilerimiz de var. Endişe duyduğumuz durumlar var.Sonra Açıklama yapacağız

Hep aynı şu ülke,güya gelişiyor.

Çocukluğumda olan biten ne varsa hala aynı.Hala madende ölen insanlar.

Yapalım,nükleer de yapalım,daha çok insanımız ölsün.

Kahretsin.

Ciddi mi yaaa... Algılarım yanıltı mı.... bu gece mutluydum kutlama yapacaktık ama saatlerce ekrana yapışmış başka şey düşünemiyorum. umudumla duyduklarım mı karıştı... çok çaresiz hissediyorum kendimi. hala şudur diyeceğimiz resmi açıklama yok.....

1 tanesini bile yitirmemeliydik, çok çok üzüldüm

evet mune yitirmemeliydik....
offf kelimeler yetmiyor anlatmaya o aileleri nasıl anlayacağız, bu gece çok çaresiz hissettim kendimi, hep umut ettim çok az kayıpla atlacağız diye ( 5 şehit kesinleşmişti ) .

belediye baskanı canlı yayında dogruladı, 157 kisi diye.

o maden ocagında ihmalden, is guvenliginin olmamasından oturu giden 1 can bile olmamalıydı. kacıncı yuzyılda yasıyoruz...

ailelerine, yakınlarına bassaglıgı diliyorum

Ya bir şey dicem ben bu adama. ama adam valla bulur yazdığımı dava eder, öyle bir şey bu. Densiz.

evet mune yitirmemeliydik....
offf kelimeler yetmiyor anlatmaya o aileleri nasıl anlayacağız, bu gece çok çaresiz hissettim kendimi, hep umut ettim çok az kayıpla atlacağız diye ( 5 şehit kesinleşmişti ) .

Bende 5 diye biliyordum ama hem burda hemde başka yerlerde 157 olduğu vurgulanıyor çok bu(( hiçbiri ölmemeliydi, bir yandan ailelerini düşünüyorum biz burda yuvalarımızda eşlerimiz yanındayken kaç aile acıyla feryat ediyor şu anda Soma, memleketimiz yasta((

Boğazımıza bir yumru çöktü resmen

Mune abla, bende yeni isten eve geldim ve bu olayi yeni ögrendim. Herkez gibi saatlerce iyi haber beklemedim fakat
yine ayni etki yapti bende. 157 can ne demektir ya? O insanlarin anneleri, esleri, çoçuklari,.. Onlar kendilerini nasil hisediyorlar hiç tahmin bile edemem, etmekte istemem. Benimde yüregime agirlik çöktü, gözlerim doldu. Gerçekten çok üzüldüm

NTV'yi seyrediyorum şu anda, Soma devlet hastanesinin önü ana baba günü((
Bakan Yıldız 1,5 saat sonra açıklama yapacağız diyormuş, birde anlamıyorum ama madende olay eksi 150 kotta olmuş, eksi 420 kotta da işçiler varmış mahsur kalan, bu ne demek bilmiyorum ama hala insanlar var madende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…