• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye Yasta ....

CNNTürk'te Cüneyt Özdemir 'in konuğu olan İTÜ Maden Fakültesi'nden Prof. Dr. Orhan Kural'ın 'karbonmonoksitten ölüm' için 'tatlı bir ölümdür' yorumu yapmasına tepki yağdı.

Kural canlı yayında, "Karbonmonoksit oksijenden daha hafiftir, yukarı çıkar. Çok iyi bir intihar yoludur maalesef. Çok tatlı bir ölümdür, hiçbir şey hissetmezsiniz. Kokusu yoktur. Maalesef böyle bir ölüm getirir" dedi.

AFAD: 15 işçi öldüğünü 11 işçinin yaralandığını 200'ün üzerinde işçinin mahsur kaldığını açıkladı. Ocaktan 20 kadar işçi yaralı ve dumandan etkilenmiş olarak çıkarıldı.

Gerek haberlerde gerek internette gördügüm olayla ilgili bazi konusmalar o kadar sacma, o kadar samimiyetsiz, o kadar hissiz ve o kadar acinasi ki...

Orada insanlar can pazarinda.
Orada insanlar suan, simdi su saniyede ölüm, geride kalanlar, caresizlik, belirsizlikle bogusuyor.
Disarda esler, cocuklar, akrabalar en korkunc saatleri dakikalari yasiyor, "öldümü, ölecekmi, iyimi"
Ne zaman bu kadar duyarsizlasti bu insanlik yarabbi...

15 olu varmis. Umarim bu sayi artmaz. En kotu olum sekillerinden biri. Allah hepsinin yakinlarina sabir versin. Ordan sag salim cikan insanda psikolojik olarak rahatsizliklar olabilir. Ne aci.:19:

CNNTürk'te Cüneyt Özdemir 'in konuğu olan İTÜ Maden Fakültesi'nden Prof. Dr. Orhan Kural'ın 'karbonmonoksitten ölüm' için 'tatlı bir ölümdür' yorumu yapmasına tepki yağdı.

Kural canlı yayında, "Karbonmonoksit oksijenden daha hafiftir, yukarı çıkar. Çok iyi bir intihar yoludur maalesef. Çok tatlı bir ölümdür, hiçbir şey hissetmezsiniz. Kokusu yoktur. Maalesef böyle bir ölüm getirir" dedi.

Ah be kuzum senin ülkenin başbakanı Bu mesleğin kaderi bu diye kestirip attı orhan kural kim ya boş geç bunları...

4 ölüden birden 15 e çıkması çok acı.Sabaha kadar bu sayı kaçı bulacak kimbilir :(

An itibariyle 15 ölü.Trafo olayının yalan olduğu fazla hava basıldığı için bu felaketin meydana geldiği yönünde iddialar var.

LG-P710 Tapatalk

Burnumun dibi şurası ya.Çaresizlik çok kötü.Gitsem naparım?izliyorum sadece ben :14:Keşke elimden bişey gelse keşke ya valla ağlıyorum ya :14:

Olumun tatlisi mi olur yahu. Ben de aksine diri diri gomulmenin en kotu olum sekillerinden biri oldugunu dusunuyorum.

Rabbim yüzlerine baksın da kurtulsunlar inşallah.:50:

Son düzenleme:
17 olmuş ölü sayısı cnnturk oyle yazıyor ? Evet 17 ye çıkmış..

Lütfen su ölümleri saymasaniz..
Insan istem disi basligi tiklayip görünce tuaf oluyor.
En azindan ölü sayisinda artis var denilse..
Böyle sayilinca insanin icinde tarif edilemez bir duygu olusuyor..

Yasamak için para kazanmaya calisirken, canindan olmak...

Kabul edilemez bir durum bu...

Artik Kader diyip gidip uyumaktan susmaktan vazgeçmesi lazim insanlarımizin...

Son düzenleme:
Back