Türkiye Yasta ....

şuan fox izliyorumda kadın kocasından haber alamıyor gözyaşları içinde başbakana laf söyleyecek o.esra erol hemn savunmaya geçiyor adaletin nerde dünyaaaaa a

ay tam bunun gibisin weiss

huhatam olma hadi uzaklaş bence de.

gözümüz aydın kayıp bakan faruk çelik bulundu

Hala olayin fitrati diyor, hala normal diyor...Literaturde istifa var, emekci haklari var, insan var, yasam hakki var, vicdan var, sorumlular var, var da var!!!

Namus bekcisi kesilip her seye sipsivri dilleri ile atlayanlar simdi de vicdan bekcisi olun iki konusun, ama yok hala parti oveyim, millete yaranayim!!!

Hadi foxta Başbakana ateş püsküren madenci yakimlarina da siyaset yapmayın diyelim

Olağan bi sey iş kazasi bunlar oluyor duyduktan sonra nasıl susayim ya. Duyan kulaklarim utandi o utanmadi

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri, en doğal tepkidir sorumlulara ateş püskürmek. Ama yok siyaset yapıyoruz. Önergeydi bilmem neydi tamam chp nin yaptığı da hoş değil ama kardeşim bir parti seçildikten sonra artık hükümettir ve bütün sorumluluk ondadır. Başkasına yıkamazsın.

aynı sekılde atv de .. reklamları yayınlamasınlar madem 3 gün yas ilan ettiler ya bi de ?? hepsi aynı .okun laciverti işte
Allah sabır versin çok acı boğazım dugumlenıyor diyecek söz yok kelimeler kifayetsiz

Hadi foxta Başbakana ateş püsküren madenci yakimlarina da siyaset yapmayın diyelim

"Olağan bi sey iş kazasi bunlar oluyor" bunlari duyduktan sonra nasıl susayim ya. Duyan kulaklarim utandi o utanmadi

Kimi savunuyor bu adam ben anlamadim ki...

aynen öyle sorumlu belli kimse kıvranmasın. madem öyle almasın sorumluluk bıraksın yerini başkasına !! tabi ki tepki göstereceğiz çok şükür parti yalakalığı yapmaktan daha onurludur suçluya ateş püskürmek !

Yani insan kahroluyo yorumlara.. deniyor ya gözyaşında buluşalım bari diye ama gördüğüm kadarıyla yapılmıyo
bunu hükümete çevirmenin ne manası ne gereği var anlayamıyorum.... bu ne yazzık ki bi KAZA arkadaşlar inanılmaz üzücü ve kahredici... ama bunun akp ile nasıl bağdaştırdınız pessssss... chp olsaydı hükümet o zamanda bu yorumlar yazılır mıydı merak ediyorum?
saçma sapan resimler karikatürler konuyo hükümeti eleştiren yapmayın nolur bari bu acımızda Hükümetide diğer partileride eleştirmekten vazgeçin!

Helal olsun...

Kimi savunuyor bu adam ben anlamadim ki...

Inan hiç bilmiyorum. Konuşmak zorunda mi onu da bilmiyorum.

Başbakan olsam olay yerine gitsem baş sağlığı diler sorumlular hakkında işlem başlatılacak ihtiyaçiniz istekleriniz ne diye sorardım ne bileyim hiç aklima bunlar olağan yeaa demek gelmezdi. Problem bende mi ki ?

Ayrıca "Ölü sayısı artsa da hükümet düşse diye bekliyorlar" diyen şahıslar kendi kara zihniyetlerinde boğulsunlar inşallah.

Zaten herkes bunu soyluyor. Olaydan turkiye cumhuriyeti akpsiyle chpsiyle sorumludur. Ama ilk hesap verecek kisi hangi partiden olursa olsun haliyle basbakandir. Ama neden birileri savunmaya gecti. Neden yanlisa yanlis diyemiyoruz biz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…