Türkiye Yasta ....

Sürekli eleştirmek istemiyorum ama haberciler bilmem neyi derneginin acilisinda ne isi var basbakanin?

Ben evin içinde dört dönüyorum nasil toplanıp haydi acilisa gidelim diyebiliyor...

Simdide bir otel aciyormus..

Vah gidene ...........

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcıları olsun (( allah ailelerine sabır versin ( hepimize sabır versin rabiim büyük üzüntü içerisindeyiz (

Çok vahim iddialar var.Ölü sayısının çok fazla olduğu,morgların dolduğu, soğuk hava tırlarının kullanılacağı yönünde..
Ambulansların çoğunun siren çalmadığı söyleniyor orda bulunanlar tarafından.Medyada yer alan ölü sayısından fazla olduğu söyleniyor.Ben ise okudukça ağlıyorum..

LG-P710 Tapatalk

ka. Ç

İnşallah bunlar sadece iddia olarak kalir....

Umudumu kaybetmek istemiyorum...

Her yeri kapi kapiymis madenin mesela birinden ciktiniz onu kapatip digerini acip geçiyormussunuz her birinde yangın cikarsa diğer bolumlere dagilmasin diye..

Ama zaman aleyhte isliyor....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tövbe estağfurullah,insanlarla dalga geçer gibi...

Allah yardimcilari olsun...Olenlere Allah rahmet etsin.Yakinlarina sabir diliyorum.
Insallah daha fazla olum olmaz ...

Kelime yanlış kullanılmış ama Prof. kokusuz olduğu ve maalesef zehirlendiğinizi anlamadığınız, uykunuz geldi sandığınız için ölmek üzere olduğunuzu anlamazsınız'ı anlatmak istemiş ve karbonmomoksit zehirlenmesine maruz kalan işçilerin acı çekmediklerini söylemek istemiş
Karbonmonoksit zehirlenmelerinde zehirlendiğini anlamıyorsun, uykun geliyor, başın ağırlaşıyor, uyumak istiyorsun ve ne yazık ki uyanamıyorsun

sanırım şundan bahsediyorsunuz

Keşke öyle olsa ama benim umudum hiç yok bu ülkede.
Saatlerdir oynama yok sayılarda,ölü sayısını demiyorum tabii.
Hala net bir sayı verilmedi içerde kaç kişi var bilinmiyor.
Hala resmi açıklama yapılmadı.
İnşallah ölenlerin canı çok yanmamıştır..
Bunlar profesör oluyor bir de,çok saydırasım var ama neyse susuyorum yakışmaz diye..

LG-P710 Tapatalk

Madenden yarali olarak cikarilip tedavi altina alinanlarin isimleri..

Rabbim hepsinin sagsalim cikarilmasini nasip etsin, kurtarilanlarin yazildigi bu kagida tüm göcük altindakilerin ismi yazilsin insallah..

Ama böyle bir günde bu yanlış ifade olmadı.
Kelimeleri dikkatli seçmeli,acıdan kimsenin gözü görmüyor ki..

LG-P710 Tapatalk

Cengiz Ergün 157 kişinin öldüğünü söyledi..
Kahretsin haklı çıkmak istemezdim!

LG-P710 Tapatalk

Ama böyle bir günde bu yanlış ifade olmadı.
Kelimeleri dikkatli seçmeli,acıdan kimsenin gözü görmüyor ki..

LG-P710 Tapatalk

Evet, haklısınız seçilen kelimeyi bende hoş bulmadım, belki canlı yayındı, nasıl bir kelime kullanacağını bilemedi ve sonrasında toparlayamadı bilemiyorum, tatlı lafı yakışmamış çünkü ne olursa olsun ölüm acısı yaşıyor şu anda birçok ev, birçok eş, ana baba ve evlat

Bizim bir kabahatimiz ya da ayıbımız mı desem hassasiyetimiz yok, insanların incineceğini düşünmeden çıkıyor laflar ağzımızdan, en çokta tv'ye çıkıp halka konuşan aydınların, siyasilerin düşüncesizliğine kızıyorum, bu acıları içlerinde hissetmiyorlarsa bile görgüden, kültürden, büyüklerimizden öğrendiğimiz acıya, ölüme saygı kuralını unutmasak keşke.

O sırada ben de izliyordum ve şok oldum. Benim hiçbir tanıdığım yok madende. Ama yaşadıklarının en azını hissederken, bunu duymak karnıma yumruk inmiş gibi oldu. Sırası değildi, zamanı hiç değildi bu konuşmanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…