Türkiye Yasta ....

Soma'da o madenden 15 yaşında bir çocuğun Kemal'in cansız bedeni çıkarıldı.Amcası soğuk hava deposunun önünde kalakaldı :5:
Eki Görüntüle 1113041
o çocugun ne işi var orada......................'''

Kurtarma gorevlileri bile dumanda etkileniyo icerdeki iscileri dusunmek bile istemiyorum Allahim sen sabir ver bu ne buyuk aci yarabbim
ALLAH ım yardımcıları olsun...dilimizde dua..başka yapacak bir şey yok maalesef:(

Sanırım su anda ard arda cıkartılanlardan birkaçı yaşıyor çünkü çıkartıldıktan sonra görevliler sevindiler sırtlarını sıvaazladılar birbirlerinin ve dünkü gibi yavaş yavaş götürmediler acele götürdüler.İnşallah öyledir inşallah allahm.

Evet haberlerde 2 kişinin yaralı olarak cıkarıldıgını soyledı.

Son düzenleme:
Soma'daki ölümler de cinayet ‪ ama durmak yok yola devam.. çünkü metrobüs var, duble yol var, ölen onlarca genç var, he bi de unutmadan Soma'da ölen maden işçilerinin "kader" denen ölümü var dimi?

inanılmaz üzgünüm. vefat edenlere Allahtan rahmet diliyorum. ve buna sebep veren herkesede gereken cezanın verilmesini istiyorum.
10336701_851189104895419_8090687294435743503_n.jpg

Bağırsam neye yarar, nasılsa duymazlar
Ben bir kömür ocağının onulmaz göçüğüyüm;
içimde cesetler ve daha ölmemişler var.”

Metin Altıok

Son düzenleme:
çok kötü oldum ya ne diyeceğimi bilemiyorum. kaç gündür haber izlemiyorum , dün alt başlıklarda 20 diye görmüştüm 201 kişi imiş . Allahım her can değerli ama bu katliam gibi resmen ..............
hepsinin mekanı cennet olsun. allah ailelerine sabır versin. ne zor bir insanın kaybı. acım o kadar taze onları o kadar iyi anlyorum kiiiiiiiiiiiiiii

Önergeyi veren milletvekili Özgür Özel fox tvye telefonla bağlandı şu anda

Son düzenleme:
dün geceden beri içimin sıkıntısı dinmedii
bu nasıl bi acıdır yaaaa :14::14:
Allahım yardım etsinn, içerde kalanların sağ salim çıkmasını nasip etsin inşallah :26::26::26:
ölenlere Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşallah :26::26:

O kadar üzgün bitkin yılgın umutsuzum ki. 201 insan ne demek. Içim acıyor resmen.

Şimdi artık tek dileğim kader diyerek bu işin üstünün örtülmemesi:50:

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar versin.
Bizim akrabalarımızda somada maden işinde çalışıyorlar.
Aralarından birinin çalıştığı ocakmış. Ogün gece çalışmış dün sabah 10'da çıkmış ocaktan.
Verilmiş sadakası varmış o kurtuldu çok şükür ama ya diğerleri :43:

Özgür Özel: BDP-HDP ve MHP milletvekilleri o dönem önergemize destek verdiler. İktidar partisinin çoğunluk oylarıyla reddedildi.

Birbirimizi yiyiyoruz da düşman tek ve net "can" düşmanımız...

günaydın kızlar
bugün kapkara bir güne uyandım
dile kolay 200 tane ölü var
nasıl bir ülkede yaşıyoruz
kimileri 13,000 binlira alıp yaya yaya yatıyo
kimileri 900tlnin peşinde canını veriyo
lanet olsun böle düzene
lanet olsun böle sisteme

Başımız sağ olsun keşke elimizden dua etmekten başka bir şey gelse:50:
Rabbim sevdikleriyle insanı imtihan etmesin şimdi geride kalanların endişelerine ancak o acıyı yaşayanlar eşlik edebilir.:14:

O önergeye ait 29 Nisan 2014 tarihli meclis genel kurul konuşması...
[video=youtube;KzoM35Jwzxk]http://www.youtube.com/watch?v=KzoM35Jwzxk&feature=youtu.be[/video]

Madenden yaralı kurtarılan bir işçi ambulansa bindirilirken soruyor: "Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin." (Milliyet) :5::5:

Başımızsagolsun ..........içerde kalanlar ve onları bekleyen bizlerde bir umut diliyorum .............:26:

bu ülkede hayat ucuz ne diyelim :19:............

dün akşam kurstan geldim tv falan izlemedim o kadar yorgundumki uyumuş kalmışım..sabah haberleri okuduğumda dehseti gördümmm...
bu nasıl bir ülke nasıl bir düzen yaa..
900 tl peşinde olan insanların acı ölümü...
Allahım sabır ver ailelerine..sabır ver ülkemin insanlarına..
gerçekten çok ama çok üzgünüm..
ne yemek yiyesim ve ne su içesim..boğazımdan geçmiyor yaa..

Madenden yaralı kurtarılan bir işçi ambulansa bindirilirken soruyor: "Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin." (Milliyet) :5::5:

hey allahım yaa..sabah sabah 201 duyduğumda bi parçalandım, şimdide parçalarım dağıldı resmen..:(( çok üzücü çokk..ülke olarak birinci sıradaymışız maden kazalarında..süperiz demi:((Allahım öbür tarafta güldürsün yüzlerini, yerin 2000 metre altında karanlıklarda çalışanların ruhları ışıklar içinde olsun..

kirlensin ulan kirlensin o sedye ..senin çiğerlerin kirleniyorsa oda kirlensin..

Son düzenleme:

Offf Angry n'aptın ağlattın beni.:43:

Çok üzgünüm allah ailelerine sabır versin. Kurtarılmayı bekleyenler sağsalim çıksınlar oradan.

Back