Türkiye Yasta ....

Angry videoyu paylaştığın için teşekkür ederim.Bı de bu vıdeonun bir fotosu var.Özel konusurken bekir bozdag ve baska bır mılletvekılının kıçlarını konusmaya donup oturdugu.Gördün mü bilmiyorum..
Ben bile kendimi suçlu hissediyorum boyle bır arastırma önergesi verilmesine ragmen reddedilmesine tepki veremediğime.
Göz göre göre öldüler göz göre göre !!!
Başbakan teşrif edecekmiş yakın saatlerde belli çünkü şu anda koruma sayısı arama kurtarma ekiplerinden sayıca fazlaymıs.

Son düzenleme:
Dün akşam haberlerde pembe tablo çizen medyayı da, maden mühendislerini de, maden sendikalarını da lanetliyorum.
Yok şirket Türkiye'nin en modern şirketiymiş, en çok işçi çalıştıran şirketiymiş, nasıl korudunuz lanet taşeron maden şirketini!!
5 ölü dediler, ben o bile çok derken sabah 200 ölüye uyandım :14::14::14: Allah'ım sabır ver ailelere, bekleyenlere.
Baba, abi, eş, kardeş hepsi gitti.
ÖNLEMLER ALINSIN ARTIK, YETER, SUSMAMALI ARTIK SUSMAMALI... 3. dünya ülkelerinde olur böyle kazalar, biz neyiz kandırmayalım kendimizi, biz hiçbişeyiz.

Çalmadılar.. çırpmadılar.. alın teriyle evlerine ekmek götürmeye çalıştılar ama olmadı..

başkanımız milletvekillerimiz.. merhamet vicdan yokmu sizde hiç.. 201 ailenin ocağına ateş düştü.. bu nasıl bir anlayıştır

eniştemde o madende, o vardiyasını değiştikten sonra olmuş kaza ama ben halamı arayamıyorum ya arasam ağlamaktan konuşamayacağım çünkü. bir madenci kızı olarak babamın ben küçükken işe giderken anneme söylediği "ölüme gidiyorum gibi geliyor" sözleri hiçbir zaman aklımdan çıkmaz. şükürler olsun ki boğazımızdan haram lokma geçmedi.

10351410_10152166860458790_1488053207164199888_n.jpg

eniştemde o madende, o vardiyasını değiştikten sonra olmuş kaza ama ben halamı arayamıyorum ya arasam ağlamaktan konuşamayacağım çünkü. bir madenci kızı olarak babamın ben küçükken işe giderken anneme söylediği "ölüme gidiyorum gibi geliyor" sözleri hiçbir zaman aklımdan çıkmaz. şükürler olsun ki boğazımızdan haram lokma geçmedi.

Allah kurtarmış eniştenizi.Sizlere bağışlamış..Çok çok geçmiş olsun.

Abimin öğrencisinin dayısı ve oğlu söylenen 201 kişinin içerisindeymiş.Baba ogul gitmişler :14:
Allahım mekanlarını cennet olsun.Geride kalanlara sabır ver.

:50::50::50::50::50:
Soma’dan, facia madeninden saat 09:00’da çok güzel bir haber geldi. Geceden beri orada olan muhabirler, ajanslar sevinçli haberi “18 saat sonra sağ bir işçi çıkarıldı” diye… Onca kara haberden sonra umutlu bir haberdi. Manşete taşıdık: “18 saat sonra alkışlarla…”
**
Yarım saat geçti, bir haber daha geldi Soma’dan. Maalesef haber güzel değildi. Madenden canlı olarak kurtarıldığı sanılan Fatih Aktaş, maden işçisi değil, yerin metrelerce altında mahsur kalanları kurtarmak için gelen özel tim görevlisiydi. Onlarda madende mahsur kalmışlardı ve onlarda zehirli gaz yüzünden yaşamlarını tehlikeye atmıştı.

Yani, Türkiye’yi bir anda umutlandıran haber ne yazık ki doğru değildi. Kurtarma timi görevlisi Fatih Aktaş, madenin önünde ilk müdahale ile yaşama döndürülürken, aynı ocaktan saat 09:00 itibariyle çıkarılan 10 madenci ise kara kömüre verdiğimiz şehitler arasına girdi.

angry videoyu paylaştığın için teşekkür ederim.bı de bu vıdeonun bir fotosu var.özel konusurken bekir bozdag ve baska bır mılletvekılının kıçlarını konusmaya donup oturdugu.gördün mü bilmiyorum..
Ben bile kendimi suçlu hissediyorum boyle bır arastırma önergesi verilmesine ragmen reddedilmesine tepki veremediğime.
Göz göre göre öldüler göz göre göre !!!
Başbakan teşrif edecekmiş yakın saatlerde belli çünkü şu anda koruma sayısı arama kurtarma ekiplerinden sayıca fazlaymıs.

araştırma önergesi neyle ilgili verilmiş..güvenlik önlemleri felan mı? Geçmişe bakamadım

Yaralı işçi "150 kişinin çalıştığı bir bölüm var oraya ulaşılmış değil" @chdizmirsubesi

:50::50::50::50::50:
Soma’dan, facia madeninden saat 09:00’da çok güzel bir haber geldi. Geceden beri orada olan muhabirler, ajanslar sevinçli haberi “18 saat sonra sağ bir işçi çıkarıldı” diye… Onca kara haberden sonra umutlu bir haberdi. Manşete taşıdık: “18 saat sonra alkışlarla…”
**
Yarım saat geçti, bir haber daha geldi Soma’dan. Maalesef haber güzel değildi. Madenden canlı olarak kurtarıldığı sanılan Fatih Aktaş, maden işçisi değil, yerin metrelerce altında mahsur kalanları kurtarmak için gelen özel tim görevlisiydi. Onlarda madende mahsur kalmışlardı ve onlarda zehirli gaz yüzünden yaşamlarını tehlikeye atmıştı.

Yani, Türkiye’yi bir anda umutlandıran haber ne yazık ki doğru değildi. Kurtarma timi görevlisi Fatih Aktaş, madenin önünde ilk müdahale ile yaşama döndürülürken, aynı ocaktan saat 09:00 itibariyle çıkarılan 10 madenci ise kara kömüre verdiğimiz şehitler arasına girdi.

:50::50::50::50:
Bu kadar zaman geçti içerden sağ madenci çıkmasını beklemek büyük mucize zaten:5:
Kurtarma çalışmalarına katılanlar bile tehlike altındalarsa:5:Madenciler o ortamda yaşıyor olmaları imkansız:5:
Rabbim yardımları olsun:31:

Son düzenleme:
09:50 - Av. Özgür Karaduman: "Maden civarında 40'a yakın ambulans bekliyor, içeriden sedye ile çıkarılan tüm işçiler yaşamı yitirmiştir."

Madenden yaralı kurtarılan bir işçi ambulansa bindirilirken soruyor: "Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin." (Milliyet) :5::5:

Onca kiri,çamuru, çirkefi yüreğinde taşıyan varken
Elleri, vicdanları , yüzleri senin çizmenden bile kirliyken
Tertemiz yüreğin, emekçi ellerinle çizmenle hala biryerleri kîrletirim diye düşünen
Güzel kardeşim yüreğimi dağladın yüreğimi....

:50::50::50::50:
Bu kadar zaman geçti içerden sağ madenci çıkmasını beklemek büyük mucize zaten:5:
Kurtarma çalışmalarına katılanlar bile tehlike altındalarsa:5:Madenciler o ortamda yaşıyor olmaları imkansız:5:
Rabbim yardımları olsun:31:

rabbimden resmen mucize bekliyorum abla sağ salim çıksınlar diee:50::50::50::50::50:
onları düşündükçe nefesim kesiliyoo :14::14::14::14::14::14::14:

şimdi eşimle konuştum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Somalı işçileri vardı onlardan haber almış
akrabaları filan varmı ölen diye
biri demişki;abi benim hiç arkadaşım kalmadı yaaa hepsini kaybettim demiş...
Diğerinin kuzeni,eniştesi,yegeni ölmüş

ve acı bir sonuç daha
toplamda çalışan 750 işçi varmış sadece 300 tanesi çıkartılmış sağ
geriye kalan 450 kişi:(((((
yani 201 kişi diil acı bilanço demişler sölemiyorlar abi tv ler gerçekleri sölemiyor demiş:((((((((((((((((((((((((((((((((
oradan 450 kişi den çıksa çıksa sağlam 2-3 kişi çıkar çünkü yerin 2km altından bahsediyoruz hava yok elektrik yok birde yangından dolayı çıkarn duman mümkün değil sağ çıkmaları demiş:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
yazılanları okudukça haberleri duydukça daha kötü oluyorum.. Ekmek parası için canlarından oldu onca insan.. Allah rahmet eylesin ailelerine yakınlarına dayanma gücü versin:50:

İhmal ihmal ihmal....Hep bişeyler yumurta kapıya dayanınca dank ediyor..Kim verecek bu kadar canın kaybının hesabını:43:

Allah ım yarcımları olsun ,ne büyük acı 201 can dile kolay .
Yeni kayıplar olmasın ne olur .
Ailelerin halini düşünemiyorum , sabır dilemek bile acıtıyor .
Sen koru Allah ım .

Back