Türkiye Yasta ....

Beceremediklerinden degil ki, hele bir islerine gelsin yapmak istesinler...
Yandaslarina her sey olmasi gerekene uygundur diyip onay verirsen, onergeyi onlara bulasmasin diye kabul etmezsen, askeri ucretli insana kiymet vermeyip, bir seycik olmaz yerine baska biri gelir dersen, bunlar gelir basimiza...
Onlar bir istesinler oyle bir becerirler ki...

Elbette, isteseler elbette herseyin en krali yapilir fakat hükümette yolsuzluk oldugu için bu dedigin gibi pek mümkun degil arti. Bunun üzerine aslinda çok manidar bir tweet okudum:

İşçiler yürümesin diye aldığınızı önlemlerin 10'da 1'ini işçiler ölmesin diye alsaydınız bunca vebali taşımayacaktınız! #kazadegilcinayet

Çalışmalar yavaşladı sakinleşti burası diyor muhabir
çok belli değil mi acele etmeye gerek yok ki içeride canlı yok :14:

Elbette, isteseler elbette herseyin en krali yapilir fakat hükümette yolsuzluk oldugu için bu dedigin gibi pek mümkun degil arti. Bunun üzerine aslinda çok manidar bir tweet okudum:

İşçiler yürümesin diye aldığınızı önlemlerin 10'da 1'ini işçiler ölmesin diye alsaydınız bunca vebali taşımayacaktınız! #kazadegilcinayet

O kadar dogru ki!!!
Med demisti bugun aaa olur mu devlet mali insan hayatindan daha onemli bizim icin diye, ayni hikaye...

Ne icleri sizliyor ne bir sey, tek dusundukleri gaf yapmadan bunu atlatmak...

O kadar dogru ki!!!
Med demisti bugun aaa olur mu devlet mali insan hayatindan daha onemli bizim icin diye, ayni hikaye...

Ne icleri sizliyor ne bir sey, tek dusundukleri gaf yapmadan bunu atlatmak...

O gaf zaten yapildi canim

$soma.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152298028731978 Aynı madende yapılmış ufak bir röportaj var aylar önce..

Vİdeonun altındaki yorumlara bakıyorum daha ekim 2013'te 'Yasak ve çok tehlikeli olan bant sistemi ile insan nakliyatı yapılıyor o bantın koptuğunu bir düşünürsek ortam patlayan bir grizodan daha tehlikeli olacaktır... Emekçi ve işçi arkadaşlarımın mevlam yar ve yardımcısı olsun. ' demiş birisi.

izlerken icim birkez daha sızladı :14::14:

arama kurtarmadakiler bile dumandan geri cıkıyorlar ise icerdekiler ne haldedir kimbilir :50:

hepinize iyi sabahlar arkadaşlar
sabah olması gün doğması bir şeyi değiştirmese de...
ölenlerimizden de kalanlarımızdan da duamızı esirgemeyelim biz yanlarında olamasak da dualarımızı gönderelim
Rabbim sabır versin
ezan okunuyor...
uyumak mümkün olmasa da ben biraz dinlenmek için çekiliyorum
ülke olarak başımız sağolsun
dilerim bir daha böyle bir olay yaşanmasın
umarım...

Halk tv'de çoçuk halen isinden olacagindan korkuyor resmen! Somada madende egitim aldigini iddia ediyor!
Yahu önlem almayan bir sirket, isçilere 45 dakikalik oksijen veren bir sirket, yani paradan kismak için herseyi
yapan sirket sanki gerçekten egitimmi verecekler?

Bide herkez sigortali çalisiyormus! Yurdum insanin durumu ne kadar zor. Ailesini, arkadaslarini kaybediyor fakat o kahrolasaci ekmek parasi için yalan söylemek zorunda kaliyorlar, kivirimak zorunda kaliyorlar :50:

CNN'nin son dakika haberine göre tekrar yangın çıktığı için kurtarma çalışmalarına ara verilmiş yanlış anlamadıysam.

Arkadaşlar sanki uyursam vicdan yapıcakmısım gibi hisediyorum ama 7 de kalkıcam malum.Uyanınca yine gelicem zaten ara ara uyanırım yeni haberleri almak için.
Spıkerın e dediği zaten uzun zamandır kımsenın cıkarılamadıgı yönde...
Ölenlere Allah rahmet yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum.:14:

Daha önce birisi paylasmisti zaten, o yangin hiçbir zaman sönmedi diye ve haliyle o isçilere oksijen verilmedi, bundan dolayi daha çok ölü oldugunu.
Bak bu adamda diyor halk tv'de "gazdan daha çok duman var" diye.

:19: :19: :19:

Twitter: Kimi evladini okutmak icin ölümü göze alarak kömür cikartir Kimi de oğlu daha rahat calabilsin diye bedava kömür dagitir!

Back