Türkiye Yasta ....

is kazalarında Avrupada 1. dünyada 3. sıradayız .
sorumsuzlukta,ihmalde yine bas sıralardayız.. utanması gerekenler nerede baslarını kumamı gomduler.
166 sehidimiz var basımiz sag olsun.

Son düzenleme:
is kazalarında Avrupada 1. dünyada 3. sıradayız .
sorumsuzlukta,ihmalde yine bas sıralardayız.. utanması gerekenler nerede baslarını kumamı gomduler.
166 sehidimiz var basımiz sag olsun.

Canım 166 değil 300den fazla maalesef:50:
medya söylemiyor...

nasıl işlerine gelmez onlar bizden daha 'dindar' değiller mi
vicdanları nasıl bunu işlerinine getirmez nasıl düşünmezler

Kimin gercek dindar kimin gercek vicdan sahibi oldugunu kimse bilemez cnm
Bu ikisine,sahip o lan zaten satilik olmaz neyse icim aciyor herkes hesaplasmasini yapar nasilsa kendiyle

İnsan yahu insan...Can bu :( Ekmek parası için,rızık için hergün can pahasına alın teriyle çalışan insanlar...Ana,babaları,eşleri,çocukları,kardeşleri var... Televizyonda -mış gibi yorum yapanları gördükçe kahroluyorum.Allah yardımcıları olsun,Allah sabırlar versin...Biz bu kadar etkilendik,bir de yakınlarının halini düşünün :(

olayı başka yöne çektiğimi düşünenler olur diya sadece bu konuyla ilgili şeyler söylemeye çalıştım
malum insanlarımız her şeyi yanlış anlamaya meyilliler

Düşünebilirler tabi, bu ülkenin her bir insanı yaşananlara üzülüyordur ama her insanın savunma mekanizması farklı kimisi inkarı tercih ediyor..Ne yalan söyleyeyim, yarın öbür gün hükümet çıkıp ayın manidarlığıyla yangını büyük 'cemaat-abd-ab-suriye-israil-akp dışındaki diğer tüm partiler cephesine' yıkar diye endişelenmiyor değilim, yüksek miktarda inananı çıkar çünkü.

Gerçi başbakan 2010'da sorumluluktan hükümetini sıyırmanın yolunu yapmış 'Bu tür kazalar madencilerin kaderinde var' diyerek.

Twitterden bir yorum:

Yıl olmuş 2014 Daha kömür madeni işletmesini beceremeyenler düşün bir de kalkmış Nükleer santral kuracak. #kazadegilcinayet #DayanKardesim

Evet, birde isin o tarafi var degilmi? Simdi bu "kaza" sadece o bölgedeki aileleri etkiler. Nükleer kaza, tüm türkiyeyi, hatta tüm dünyayi etkiler!!

o kadar acı ki...
yüzlerce insanımızı kaybettik söylemeseler de belli bu başka sağ çıkarılan olmayacak:14:
ve biz hayatımıza devam edeceğiz
evet ağlıyoruz,üzülüyoruz yarın da üzüleceğiz sonraki gün de bir süre daha...
ama gün içerisinde yemek yiyeceğiz sohbet edeceğiz gülüp eğleneceğiz belki
oysa Soma yanıyor Soma'nın acısı çok büyük Türkiye'nin acısı çok büyük
Hayat da böyle işte çok garip...

Kurtarma ekibi değil artık enkaz çıkarma ekipleri gibi bir duruma döndü felaket.
Farkettim de bizden başkası da yok burda o da ilginç.

Zaten öyleki artik. Kurtarma operesyonundan çikali artik saatler oldu fakat isçi yakinlari, ailesi elbette umudu yitirmiyorlar.
Adamlara oksijen bile verilmemis ya! Önlem alinmamis, yangin olunca ne yapilir bir plan yok,... yani bu olaydan baska ne beklenilirdiki?

Hala ucu acik yapilan aciklamalarina mi, maden iscisi bir insanin oksijen maskesinin 1 saat dayanmasina mi, olu sayisinin 400'leri belki daha fazlasini bulma ihtimaline mi, yakinlarinin o durumuna mi, o insanlara mi, el kol bagli hicbir sey yapilamamasina mi kafa yiyeyim...:43::43:

Kurtarma ekibi değil artık enkaz çıkarma ekipleri gibi bir duruma döndü felaket.
Farkettim de bizden başkası da yok burda o da ilginç.

Forum takip'e bak canım insanlar çok başka şeylerin derdinde...
öyle işte...

Gözümüze uyku girmiyor,biz rahat duramıyoruz,endişeleniyoruz,üzülüyoruz yetkililer,sorumlular acaba kendilerini bu işte çalışan insanlarımızın yerine koyabiliyorlar mı bir an olsun? Orada vefat eden ya da mahsur kalan bizim babamız,kardeşimiz,akrabamız da olabilirdi.Allah yardımcıları olsun :14:

Paylasılan gündem maddeleri

ÇHD İzmir Şubesi @chdizmirsubesi
Halen yalan söylüyor Taner Yıldız. Hastane morgları, soğuk hava depoları, cenaze araçları, tırlar ölü bedenlerle dolu neyi saklıyorsunuz?

Cenazeler için bir tavuk firmasına ait 2 tane soğuk hava depolu tır getirildi!

hayat tv de konuşan işçi:"1 hafta önce Ankara'dan arıyor geliyoruz diyorlar, üretim yavaşlatılıyor, etraf temizleniyor.."

Bir isci: 'Benim 5 yakinim vardi icerde, daha isimleri bile gecmedi. Bu insanlar nerede? Mezbahanede bile cesetler var,400'ü geçik cenaze var' [Hayat TV]

Hayatını kaybeden işçiler, aileleri tarafından saat 06:00'da ‪#‎Soma‬ statında teşhis edilecek...

Bir isci yakini kadin: Hepsi uykusunda uyuyor. Neredeler simdi. Oy istemeye geldiler kapi kapi dolastilar simdi yoklar. Yaziklar olsun

Twitterden bir yorum:

Yıl olmuş 2014 Daha kömür madeni işletmesini beceremeyenler düşün bir de kalkmış Nükleer santral kuracak. #kazadegilcinayet #DayanKardesim

Evet, birde isin o tarafi var degilmi? Simdi bu "kaza" sadece o bölgedeki aileleri etkiler. Nükleer kaza, tüm türkiyeyi, hatta tüm dünyayi etkiler!!

Beceremediklerinden degil ki, hele bir islerine gelsin yapmak istesinler...
Yandaslarina her sey olmasi gerekene uygundur diyip onay verirsen, onergeyi onlara bulasmasin diye kabul etmezsen, askeri ucretli insana kiymet vermeyip, bir seycik olmaz yerine baska biri gelir dersen, bunlar gelir basimiza...
Onlar bir istesinler oyle bir becerirler ki...

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152298028731978 Aynı madende yapılmış ufak bir röportaj var aylar önce..

Vİdeonun altındaki yorumlara bakıyorum daha ekim 2013'te 'Yasak ve çok tehlikeli olan bant sistemi ile insan nakliyatı yapılıyor o bantın koptuğunu bir düşünürsek ortam patlayan bir grizodan daha tehlikeli olacaktır... Emekçi ve işçi arkadaşlarımın mevlam yar ve yardımcısı olsun. ' demiş birisi.

Son düzenleme:
Back