Türkiye Yasta ....

Bak halk tvde diyor. Isçiler bir yangin çiktigini fakat trafo yangini olmadigini söylüyorlar. Muhabirde bunun üzerine iste alt taraftaki isçilere oksijen verilmedigini söyledi. Yani halen orda yangin olup ve oksijen verilmemesi iddiasi benim için ne yazikki gerçek olmaya basladi.

Onların eli çoktaaan bulandı kana
katillere destek verdiler,hırsızlara destek verdiler
bütün günaha ortak oldular
Allah ıslah etsin

en acısı da ne biliyor musun onlar bunun farkında değil malesef
öyle beyinleri yıkanmış ki halen nasıl destek verirler anlamıyorum ya gerçekten aklım almıyo artık
ya bunları yapanlara ne demeli?nasıl hesap verecekler hiç düşünmezler mi ya nasıl insan bunlar

Bugün mü?
Kaç bugün, kaç kere kana bulandı o eller.

Tarifsiz bir acı bu..

Umarım yarın bu konuda densiz densiz mesajlar yazılmaz. Umarım...

evet bi çok defa kana bulandı ama konuyu farklı yöne çekmek istemedim yanlış anlaşılır diye
görülen köy kılavuz istemez zaten yapılan her ortada
çok şükür aklımız var gözümüz var kulağımız var kullanıyoruz
ama bunu göremeyenlere çok ama çok yazık

Yapmayın Allahaşkına..Hepsi her şeyin farkında.

Neyse..Acı büyük, daha fazla bulaşmayalım siyasete..

Bugün mü?
Kaç bugün, kaç kere kana bulandı o eller.

Tarifsiz bir acı bu..

Umarım yarın bu konuda densiz densiz mesajlar yazılmaz. Umarım...

twitterda yazılıyor bile şimdi mis gibi uykusunu çekenler de yarın damlar buraya
kader allah rahmet eylesin ne yapalım der onunla kalsa iyi hükümeti eleştirenlere de çemkirirler
bir gün akılları başlarına gelecek ya hem çok acı hem de çok geç olacak...

Yapmayın Allahaşkına..Hepsi her şeyin farkında.

Neyse..Acı büyük, daha fazla bulaşmayalım siyasete..

Konuşacak,söyleyecek,isyan edecek,eleştirecek o kadar çok şey var ki...
ama şu an ne yeri ne de sırası haklısınız...

bu insanlara oy verenlerinde bugün eli kana bulanmış oldu
acaba bunların farkındalar mı?

Sosyolog dün kansız mıydı ki? Sırf bu yılın ilk üç ayında 276 işçi iş kazasında ölmüş. Bir de Akp döneminde devlet eliyle öldürülenler var ki benim yaşımın yettiği Metin lokumcu var en eski.

olayı başka yöne çektiğimi düşünenler olur diya sadece bu konuyla ilgili şeyler söylemeye çalıştım
malum insanlarımız her şeyi yanlış anlamaya meyilliler

" Facianın meydana geldiği maden ocağının kapısında bulunan Maden Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı Alpaslan Ertürk, Sendika.Org’a çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Yangının çıkış nedeninin henüz belli olmadığının altını çizen Ertürk, “Trafo patlaması ya da kumanda odasının yanması olasılıkları üzerinde duruluyor. Madendeki kömür yanmaya çok müsait. Yangın havalandırma alanında gerçekleştiği için hava boşalması yaşandı ve yangın bu nedenle tüm ocağa yayıldı” dedi.
Ertürk, yangının vardiya değişiminde yaşandığını, alandaki işçi sayısının bine yakın olduğunu, bu işçilerin bir kısmının dışarıda, 500′e yakınının doğrudan yangının olduğu alanda bulunduğunu söyledi.
Soma’daki madenin Türkiye’deki en kaliteli linyit yatırımlarına sahip olduğunu da ekleyen Ertürk, 'TKİ’nin ocağı taşerona vermesi sonucu güvenlik ciddi anlamda ortadan kaldırıldı. Bir dönem madenin işletmesini alan Ciner Grubu’na bağlı Park Enerji de bu madende ciddi bir felaketle karşılaşacaklarını düşünerek kaçmıştı' dedi. "

Milleti salak yerine koyuyorlar ...

Al işte, ,içerden çıkan arama kurtarma ekibinden biri yine söyledi...hiç sağ yok, hepsi ölü diyor

yaa evet bende duydum pek söylemek istemedi ama gene de ümit edilmesin diye sanırım demek zorunda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…