Türkiye Yasta ....

içerden 2 kişi daha çıkardılar büyük ihtimalle onları da kaybettik çünkü yüzleri bile battaniyeyle sarılıp sarmalanmış
hiç bi şekilde gösterilmiyo

Ülkemizde olanlardan Japon bakanı bile utanıp istifa edebilir ama bizimkiler de öyle bir ihtimal göremiyorum ben hatta daha da çakılırlar o koltuğa:47::47:

Evet birde duygu sömürüsü yapip, ortada ölü varken, nasil siyaset düsünürsünüz diye bizi suçlayip, koltuk sevdasina devam ederler!!! :47: :47: :47:

NTV de Arama kurtmadan biri ambulansa götürülerken muhabirin içeride durum ne sorusu üzerine:

"İçeride durum kötü, sağ insan yok" dedi. :14::14:

Ntv'de arama kurtarma ekibinden biri içeride herkesin ölü oldugunu söylemiş.
Allahım bu nasıl bir felaket.

Uyumasana hukumet !! biz uyuyormuyuz !!!!!!!! Bak sabah 7 de işe gidicez hepimiz burdayız !! Bız uyuyormuyuz !!! Etsene ulusal yas !! UYUMASANAA !!kALKIN !!!! Cok mu tatlı uykunuz var !!!

Neyse sakin olucam şu anda konusma yeri değil bunun :14:

Artık yuzlerı acık cıkartıyorlar ölüleri tanınsınlar aılelerı tarafından diye :14::14:

Uyuyamadim icimin acısından. Nasıl bir ülkeyiz biz allahım. Su felaket Japonya'da olsa adamlar intihar ederdi bizim çalışma Bakanı is müfettişi göndermiş saka gibi degil mi?

Lütfen siyasi paylaşımlarda bulunmayın,burda o parti bu parti değil,insanımızın canı önemli şu anda :43:

Dogru! Önemli olan insan hayatidir, ki siyasetçilere göre, sorumlulara göre simdiye kadar hiç önemli degildi! O madende daha öncede her ay ölüler çikiyordu, niye müdahele edilmedi? Niye meclisten red aldi chp? Parayi, insan hayatindan daha çok önemsersen böyle olur iste!

Uyuyamadim icimin acısından. Nasıl bir ülkeyiz biz allahım. Su felaket Japonya'da olsa adamlar intihar ederdi bizim çalışma Bakanı is müfettişi göndermiş saka gibi degil mi?

Lütfen saka yaptigini söyle! Sonrada siyaset yapmayin, mühin olan insan hayatidir deniliyor!
Yahu bu nasil bir umursamsizlik! :47:

Uyumak ihanet gibi geliyor vallahi :85::85:

Lütfen orada sağ olan varsa sağ kalsın
:14:

çok sinirliyim üzgünüm.yutkunamıyorum.bu resmen katliam. kader şehit bilmem ne diyerek ölüleri kutsallaştırıp sıyrılacaklar. bu ülkede yaşamak çok zor. çok karanlık

Lütfen saka yaptigini söyle! Sonrada siyaset yapmayin, mühin olan insan hayatidir deniliyor!
Yahu bu nasil bir umursamsizlik! :47:
Bakan bakandir elbette ama orda olanların butun sucu calışma bakanlığında. Offf gerçi bu neyi değiştirir ki cok üzgünüm gercekten cok

Habertürk'teyim hala, Chp heyetinden bir kadın maden çalışanlarının yakınlarına açıklama yapıyor, ay insanlar gerçekten 151 kişinin öldüğünü bilmiyor, kadın kayıplarımız var diyor ama sayı vermiyor, adamcağızın biri 12 saat oldu artık kayıplarımızın sayısını bilmek istiyoruz dedi, bilmiyorlar:43:
Bilseler Soma ayağa kalkar:43:

$Screenshot_2014-05-14-03-17-37-1.jpg $Screenshot_2014-05-14-03-20-07-1.jpg

o gozler neler anlatiyor :(

icimiz acıyor,allahim sen yardim et .

Back