- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 34
http://www.gercekgundem.com/guncel/44065/iste-soma-gorusmesinin-tutanaklari
İşte belgesi
biraz uzun açıkçası hepsini ben de okumadım
ama göz göre göre katliam yapıldığının göstergesi bu işte.
Arkadaslar son sayı 393 kişi oldugu yönde.
Tvler hepsi hikaye tırlarla tasınıyormus su anda ölüler Kırkağac ılcesıne.
Benimde allah korkum yok fakat vicdan denilen sey var! Bu nasil bir vicdansizlik!
Su an netten cnn türke bakiyorum ve isçilerin oksijen maskalarinda sadece 45
dakika yetecek kadar oksijen varmis! Yahu bu nasil olur! Bide ihmal yok diyorlar!
Resmen çildiracam ben burda!
Buradaki acıyı anlatamayız size dostlar. Ölen işçi sayısı da açıklananın üstünde, ocakta yangın devam ediyor.Ölülerimizi bizden kaçırıyorlar @chdizmirsubesi
Bıktım bu hükümetten yaşanan bu kadar faciaya rağmen hala hükümeti savunan insanlardan ben bıktım artık böyle bir günde bile birlik olamıyoruz
çünkü biliyorum ki yarın çıkıp ihmal yokmuş kader vs. vs. diyecek bazı tipler
gücüm tükendi yazık günah yüzlerce can gitti,gidiyor
Ülkemin sonunu getirdiler yoruldum ben artık dayanamıyorum...
neeeeeee
o zaman 1000den fazla mı işçi vardı içerde? İnanamıyorum
Aman Allahım pingum naptın ya
Gerçek mi bu?
Offff
Çıkanların neredeyse hepsi ölüymüş dediğimiz gibi.Son sayı 393 olarak tahmını tabi.400 u gececek muhtemelen(
Çok kötüyüm tarif edilemez bir acı bu.
Ambulansların hepsi dizilmiş ama ulaşılamıyor ki ulaşılamıyor kı lanet olsun !!!!
Çıkanların neredeyse hepsi ölüymüş dediğimiz gibi.Son sayı 393 olarak tahmını tabi.400 u gececek muhtemelen(
Ambulansların hepsi dizilmiş ama ulaşılamıyor ki ulaşılamıyor kı lanet olsun !!!!
Malesef canım Chelzy'nin de aldığı haberler bu yönde
Habertürk seyrediyorum, orda bulunan habertürk muhabiri burda sessiz bir bekleyiş var, sağlık ekipleri dışında yetkili kimse olmadığı için bir bilgilendirme de yapılmıyor, burda bekleyen maden çalışanları yakınlarının 151 ölü olduğundan haberi yok diyor
Habertürk spikeri nasıl yani diye sorup şaşırdı((( haberleri olduğunu sanmıyorum dedi muhabir kız, bizde yanlarına gidip 151 kişinin öldüğünden haberiniz var mı diye soramıyoruz dedi ((
Allah'ım çok büyük acı, inşaallah sağsalim çıkanlar olur da biraz olsun teselli buluruz, 76 yaralıdan bir tanesinin de durumu ağırmış
Halk TVde bir anneyi gösterdiler birazz önce gözyaşlarımı tutamadım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?