Yok tobe isim olmaz:))Emre Uslu ne derse doğrudur mu diyorsun
Imamogluna oy veren pisman olur mu diyorsun:) Hizmet yapan kim olursa olsun hakki olani vermek lazim. Yigidi oldur hakkini yemePişman olursun sonra
Imamogluna oy veren pisman olur mu diyorsun:) Hizmet yapan kim olursa olsun hakki olani vermek lazim. Yigidi oldur hakkini yeme
Adam hangi birine kossun? Koskoca havalimani kopru filan yapti.. yapilani degil yapilmayani goruyordunuz her daim. Artik imamoglu yaparda rahat eder halk insallah
Quote yap ablam sorun degil:)Yoo hayır o anlamda demedim onu,hatırlat dedin ya yok efendim ben onu demedim hatırlamadım dersen diye dedim:))
Ama 12 kres vaad edip 1 tane yapmis. Sen binaliye diyorsunki neden simdiye kadar yapmadin? Simdi vaad ediyorsa gelecekte yapacak demekki.E sen de yapılmayanı görmüşsün..
1 kreş yaptı demişsin, aynı şey değil mi?
Hadi binali başbakandı bir ara.. köprü möprü ile uğraşıyordu.
İBB başkanı akpli değil miydi? O yapsaydı..
O da mı köprü yapıyordu..
Quote yap ablam sorun degil:)
Ama 12 kres vaad edip 1 tane yapmis. Sen binaliye diyorsunki neden simdiye kadar yapmadin? Simdi vaad ediyorsa gelecekte yapacak demekki.
Sut demedim düt dedim derse sasirmam ama
hiç bu kadar eğlenmemiştim
Tamam aynı mantık, o da şimdi vaad etti, gelecekte yapacak
Önce bir sana süt göndersin de...
Özellikle bu sütlü mesajlaırnın ekran görüntüsünü alıp ekrem başkana mail vs. atmayı planlıyorum
Adresini yazar mısın?
Sut vaadine gulunuyor da millete cay atmalarina ne demeli
Gercekten mi onu kacirmisimÇay hadi neyse
Işıklı top atmışlardı.
Gercekten mi onu kacirmisim
Sut demedim düt dedim derse sasirmam ama
ekmek elden su gölden dedikleri bu olsa gerekBende şaşırmamayrıca ekmek ve su'yu da unutmayalım onlarda bedava olacakmışya haa bide 4 yaşa kadar çocuğu olan anneler ücretsiz seyahat edebileceklermiş ay ne güzel çocuğumla beraber heryere gidebilicem merakla bekliyoruz icraate bakalım icraate
ekmek elden su gölden dedikleri bu olsa gerek