Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Adam hangi birine kossun? Koskoca havalimani kopru filan yapti.. yapilani degil yapilmayani goruyordunuz her daim. Artik imamoglu yaparda rahat eder halk insallah

E sen de yapılmayanı görmüşsün..
1 kreş yaptı demişsin, aynı şey değil mi?
Hadi binali başbakandı bir ara.. köprü möprü ile uğraşıyordu.
İBB başkanı akpli değil miydi? O yapsaydı..
O da mı köprü yapıyordu..

Ama 12 kres vaad edip 1 tane yapmis. Sen binaliye diyorsunki neden simdiye kadar yapmadin? Simdi vaad ediyorsa gelecekte yapacak demekki.

https://www.facebook.com/
Selamssssss...... Şu chp de bir hoş.. Bak bak.. Osman Öcalan trt ye çıktı iyi de oldu diyooolllaaa..... Asrın liderimiz sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Osman Öcalanın kırmızı bülten ile arandığını bilmiyormuşşşş... Çünkü kendisi mozambik cumhurbaşkanı...
Ayhhhh mazbata geliyiiiiiiiii

Ama 12 kres vaad edip 1 tane yapmis. Sen binaliye diyorsunki neden simdiye kadar yapmadin? Simdi vaad ediyorsa gelecekte yapacak demekki.

hiç bu kadar eğlenmemiştim

Tamam aynı mantık, o da şimdi vaad etti, gelecekte yapacak

Önce bir sana süt göndersin de...

Özellikle bu sütlü mesajlaırnın ekran görüntüsünü alıp ekrem başkana mail vs. atmayı planlıyorum

Adresini yazar mısın?

Sut demedim düt dedim derse sasirmam ama

Sut demedim düt dedim derse sasirmam ama

Bende şaşırmam ayrıca ekmek ve su'yu da unutmayalım onlarda bedava olacakmışya haa bide 4 yaşa kadar çocuğu olan anneler ücretsiz seyahat edebileceklermiş ay ne güzel çocuğumla beraber heryere gidebilicem merakla bekliyoruz icraate bakalım icraate

ekmek elden su gölden dedikleri bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…