Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Komiksiniz..
Neden biliyor musunuz ?
Beylikdüzü imamoglundaydi olan yeşilliği de İmamoğlu inşaatlar yok etti..
Su kesintisinin suriyelilerle alakasını çözemedim ? Barajlara oturup suyu onlar mı kesiyor?..
İstanbul'u iyi bilirim doğma büyüme istanbulluyum ve İstanbul tabiki çok fazla gelişti..
Burada izmirdenin iki katı Suriyeli Pakistanli var burda sular gidip günlerce susuz kaldığımız çöp dağlarının biriktiği olmadı mesela..
Tabi bugünden itibaren artık korkmuyor değilim :)
Görelim inşallah vatan ve millet için hayırlı olan olur..
Herşey çok daha güzel olur ne diyelim

(Tarafsız olun) çağrısında'da bir bit yeniği vardır onun katil herif..
Merak etmeyin ben savundugum Parti'nin yanlışlarını da dile getiriyorum..
Hatalarını da görüyorum
İnşallah hayırlı olan olmustur.

Komiğimdir evet teşekkür ederim :) pohh götürüyor deyince çöpten bahsettiniz sandım su kesintisi ile ilgili bir yorumum olmadı. Biz amellerimizi (sizin tabirinizle bizim hareketlerimizi) yerine getirelim de, kul hakkı yeyip helallik almak isteyenler düşünsün gerisini. Sevgiler

Çöp dağları... İzmiri b.. k götürüyor falan.. Eziklik dağları aştı... Herkes halinden memnun.. Bir tek akpliler değil... Ulan ülkeyi b.. k götürüyor be.. Hala terörle kolkola diyor utanmadan.. Bebek katilinden medet umup hdpye sandığa gitme diyen Erdoğan.. Acaba aynı seçmen yok abi ya tarafsız da olunmaz şimdi biz akpyr oy verelim dese yok hacı siz apoyu mu dinleyin diyecekti? Chp ye verenler teröristmiş..! Arkadaşım size chp teröristtir kafasından ekmek çıkmaz... Fetöcü kimse terörist o dur.. Öcalanla kim birlikte masaya oturduysa terörist odur.. Kim bunlara destek verip alkışladıysa haburda gelenlere terörist odur.

Aponun mektubunu niye TRT'de yayınladılar niye apo hakkında iyimser konuştular , çok değil bir kaç sene önce niye Barzani'yle kol kola megri megri şarkı söyledi yalakalık yaptı bir de bunlara cevap ver

Aklıma geldi sorayım; Lodos esince Kocaeli neden çok pis kokuyor ?

Çok masum bir soru(cuk)

Size bir şey soracağım bunu gerçekten merak ediyorum?

Site yöneticileri tarafsız olanak zorunda değil mi?
Hani kural ihlali olarakta belirttiginiz..
Her görüşten dinden her partiden insanlar'var diyorsunuz ya..
Bu konularda yöneticilerin alenen hangi tarafta olduğunu belli etmesi ne kadar adaletli ?
Masum bir soru(cuk)

Belki de bahsettiginiz İzmirliler baska seylere onem veriyordur,bilemeyiz. Cop toplansin diye oy vermiyorum mesela ben. İstanbul da bal dok yala degildi valla,son 5 yilda cok az geldim ama,gorunen su ki yesil alanlar hizla azaldi,depreme karsi hic bir onlem alinmadi,her yerde nefret soylemleri var, kimse fikrini soyleyemiyor. Bunun gibi seyler yuzunden artik olay hizmet vereni secmekten cikmis durumda.

Aponun mektubunu niye TRT'de yayınladılar niye apo hakkında iyimser konuştular , çok değil bir kaç sene önce niye Barzani'yle kol kola megri megri şarkı söyledi yalakalık yaptı bir de bunlara cevap ver

Size yazdığım cevabı tekrar okuyun !!
Savunduğum Parti'nin yanlışlarını da görüyorum hatalarını da yazdim algılama da sorun var mı ? Aynı soruyu dönüp dolaşıp soruyorsunuz ?

Dile getiriyorsunuzda CHP PKK ile iş birliği yaptı derken kendi Parti'nin ne yaptıklarını söylemiyorsun. Ekrem İmamoğlu çokta güzel dostça bir süreç yürüttü herkesin sevgisini kazandı türk Kürt Alevi Sünni ayırmadi burdan kazandi ama Akp ayrımcılıktan başka bir şey yapamadı sürekli öfkeyle hareker etti halkta tüm büyük şehirlerde çok güzel cevabıni verdi

Valla ben hiç hevallerle kol kola girip her biji apo deyip aynı anda yasa Mustafa Kemal paşa demedigim için anlayamam ne demeye çalıştığını
Asıl b*k götürmeyi bugünden sonra gorursunuz...

Size yazdığım cevabı tekrar okuyun !!
Savunduğum Parti'nin yanlışlarını da görüyorum hatalarını da yazdim algılama da sorun var mı ? Aynı soruyu dönüp dolaşıp soruyorsunuz ?
Al işte aynı öfke sizde de var mobilden giriyorum cevaplari anında göremiyorum sakin olun algılama zorluğu yok sizde var galiba bu kadar sinirlenmeyin ya alışırsınız zamanla

Akp seçimden galip ciktiginda da ayni seyi yaptim.

Izmir'de ki kokunun çöp ile alakasi olmadığını, körfez çevresine yapilan yerleşimlerde bu tür kokuların esen rüzgarla ortaya ciktigini ifade ettim.

Kocaeli'yi AKP li bir belediye yönetiyor dedim mi ? Demedim....

Ve her zaman yenileni kizdirmayi severim...

Son bir not daha CHP seçmenine sorun onlar da kendilerine gıcık hatta takik olduğumuzu yazacaktır.

Allah Allah benim izlediğim haberlerde İmamoğlu da tersliyordu seçmeni mesela bir seçmene "sizin işiniz gücünüz din!!" Diye çıkışarak ve ekleyerek"gitde dini sorgula!!" deyip azarlamisti bu mu hoş görü ? Her dine saygısı olan İmamoğlu bu mu yani

Bilemiyorum ben sizde bunu çok hissediyorum..

CHP seçmeni'ne atiflarda bulundugunuzu görmedim mesela yada denk gelmedim
Umarım ben yanlış anliyorumdur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…