- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
İyi de zaten Chp kazanmadı. Bunu bi idrak edelim önce :) Bütünlük kazandı. Hepimiz ülkemizin birer rengiyiz gökkuşağını oluşturan. İzmiri pohh götürüyor diyorsunuz. Neden acaba İzmir'de 200 bine yakın Suriyeli var, ben asla ırkçı biri değilim en azından öyle olmaya çalışıyorum. Onların ülkemizi çok temiz tuttuğuna inanıyor musunuz? Ya da siz neler yapıyorsunuz yaşadığınız yeri(semt) temiz tutmak için. Siz derken kişisel değil genel bir soru 'bizler' tarzında. Dilinize doladığınız tek şey poh götürüyor, her yer çöp. İstanbul 20 yıldır iktidar tarafından yönetiliyor da çok mu güzel her yer çiçek gibi mi sanıyorsunuz.? Nerde ağaçlar, nerde yeşillikler. Şimdi Ekrem İmamoğlu için de diyecekler ki, hani her şey çok güzel olacaktı? Her yer çöp diyecekler. Ee geride bırakılan pisliği temizlemek de biraz zaman alır yani.
Öcalanin mektubu Tv'de yayınlandığında da aynı şeyi düşündumuzmu PKK'ya yaranmak için neredeyse Öcalani serbest bırakacaklar . Ayrıca Barzani'nin elini kaldırara megri megri söylemelerini unutmadık. Siz tabi işinize geleni anlıyorsunuz peki bu duruma diyecek bir şeyiniz var mi
Komiğimdir evet teşekkür ederim :) pohh götürüyor deyince çöpten bahsettiniz sandım su kesintisi ile ilgili bir yorumum olmadı. Biz amellerimizi (sizin tabirinizle bizim hareketlerimizi) yerine getirelim de, kul hakkı yeyip helallik almak isteyenler düşünsün gerisini. SevgilerKomiksiniz..
Neden biliyor musunuz ?
Beylikdüzü imamoglundaydi olan yeşilliği de İmamoğlu inşaatlar yok etti..
Su kesintisinin suriyelilerle alakasını çözemedim ? Barajlara oturup suyu onlar mı kesiyor?..
İstanbul'u iyi bilirim doğma büyüme istanbulluyum ve İstanbul tabiki çok fazla gelişti..
Burada izmirdenin iki katı Suriyeli Pakistanli var burda sular gidip günlerce susuz kaldığımız çöp dağlarının biriktiği olmadı mesela..
Tabi bugünden itibaren artık korkmuyor değilim :)
Görelim inşallah vatan ve millet için hayırlı olan olur..
Herşey çok daha güzel olur ne diyelim
Aponun mektubunu niye TRT'de yayınladılar niye apo hakkında iyimser konuştular , çok değil bir kaç sene önce niye Barzani'yle kol kola megri megri şarkı söyledi yalakalık yaptı bir de bunlara cevap verİzmir'li memnun mu :) onca şikayet edenler kim acaba sehirde kokudan durulmuyor çöp dağları birikti diye isyan eden halk hangi halk
Tabiki bizim amellerimizden başımıza gelen gelir..
Siz bu cümleyi hatalarimizdan haraketlerimizden olarakta alabilirsiniz..
Benim takıldığım chpliler hevallerle omuz omuza oynuyorlar apoya özgürlük çığlıkları atiyorlar..
Gerçek chpi görmek isterdim
Bebek katilleri ile iş birliği içinde olan CHP değil..
Hayırlısı olsun inşallah İstanbul için
Öyle ya her Şer'de bir hayır her hayırda bir şer vardir....
Aklıma geldi sorayım; Lodos esince Kocaeli neden çok pis kokuyor ?
Çok masum bir soru(cuk)
Belki de bahsettiginiz İzmirliler baska seylere onem veriyordur,bilemeyiz. Cop toplansin diye oy vermiyorum mesela ben. İstanbul da bal dok yala degildi valla,son 5 yilda cok az geldim ama,gorunen su ki yesil alanlar hizla azaldi,depreme karsi hic bir onlem alinmadi,her yerde nefret soylemleri var, kimse fikrini soyleyemiyor. Bunun gibi seyler yuzunden artik olay hizmet vereni secmekten cikmis durumda.İzmir'li memnun mu :) onca şikayet edenler kim acaba sehirde kokudan durulmuyor çöp dağları birikti diye isyan eden halk hangi halk
Tabiki bizim amellerimizden başımıza gelen gelir..
Siz bu cümleyi hatalarimizdan haraketlerimizden olarakta alabilirsiniz..
Benim takıldığım chpliler hevallerle omuz omuza oynuyorlar apoya özgürlük çığlıkları atiyorlar..
Gerçek chpi görmek isterdim
Bebek katilleri ile iş birliği içinde olan CHP değil..
Hayırlısı olsun inşallah İstanbul için
Öyle ya her Şer'de bir hayır her hayırda bir şer vardir....
Aponun mektubunu niye TRT'de yayınladılar niye apo hakkında iyimser konuştular , çok değil bir kaç sene önce niye Barzani'yle kol kola megri megri şarkı söyledi yalakalık yaptı bir de bunlara cevap ver
Dile getiriyorsunuzda CHP PKK ile iş birliği yaptı derken kendi Parti'nin ne yaptıklarını söylemiyorsun. Ekrem İmamoğlu çokta güzel dostça bir süreç yürüttü herkesin sevgisini kazandı türk Kürt Alevi Sünni ayırmadi burdan kazandi ama Akp ayrımcılıktan başka bir şey yapamadı sürekli öfkeyle hareker etti halkta tüm büyük şehirlerde çok güzel cevabıni verdi(Tarafsız olun) çağrısında'da bir bit yeniği vardır onun katil herif..
Merak etmeyin ben savundugum Parti'nin yanlışlarını da dile getiriyorum..
Hatalarını da görüyorum
İnşallah hayırlı olan olmustur.
Çöp dağları... İzmiri b.. k götürüyor falan..Eziklik dağları aştı... Herkes halinden memnun.. Bir tek akpliler değil... Ulan ülkeyi b.. k götürüyor be.. Hala terörle kolkola diyor utanmadan.. Bebek katilinden medet umup hdpye sandığa gitme diyen Erdoğan.. Acaba aynı seçmen yok abi ya tarafsız da olunmaz şimdi biz akpyr oy verelim dese yok hacı siz apoyu mu dinleyin diyecekti? Chp ye verenler teröristmiş..! Arkadaşım size chp teröristtir kafasından ekmek çıkmaz... Fetöcü kimse terörist o dur.. Öcalanla kim birlikte masaya oturduysa terörist odur.. Kim bunlara destek verip alkışladıysa haburda gelenlere terörist odur.
Al işte aynı öfke sizde de var mobilden giriyorum cevaplari anında göremiyorum sakin olun algılama zorluğu yok sizde var galiba bu kadar sinirlenmeyin ya alışırsınız zamanlaSize yazdığım cevabı tekrar okuyun !!
Savunduğum Parti'nin yanlışlarını da görüyorum hatalarını da yazdim algılama da sorun var mı ? Aynı soruyu dönüp dolaşıp soruyorsunuz ?
Size bir şey soracağım bunu gerçekten merak ediyorum?
Site yöneticileri tarafsız olanak zorunda değil mi?
Hani kural ihlali olarakta belirttiginiz..
Her görüşten dinden her partiden insanlar'var diyorsunuz ya..
Bu konularda yöneticilerin alenen hangi tarafta olduğunu belli etmesi ne kadar adaletli ?
Masum bir soru(cuk)
Dile getiriyorsunuzda CHP PKK ile iş birliği yaptı derken kendi Parti'nin ne yaptıklarını söylemiyorsun. Ekrem İmamoğlu çokta güzel dostça bir süreç yürüttü herkesin sevgisini kazandı türk Kürt Alevi Sünni ayırmadi burdan kazandi ama Akp ayrımcılıktan başka bir şey yapamadı sürekli öfkeyle hareker etti halkta tüm büyük şehirlerde çok güzel cevabıni verdi
Akp seçimden galip ciktiginda da ayni seyi yaptim.
Izmir'de ki kokunun çöp ile alakasi olmadığını, körfez çevresine yapilan yerleşimlerde bu tür kokuların esen rüzgarla ortaya ciktigini ifade ettim.
Kocaeli'yi AKP li bir belediye yönetiyor dedim mi ? Demedim....
Ve her zaman yenileni kizdirmayi severim...
Son bir not daha CHP seçmenine sorun onlarda onlara gıcık olduğumuzu yazacaktır.
Bu arada boşuna polemiğe giriyorsunuz 5 sene bahar hakim olacak İSTANBULDA.
Keyfini çıkarın kızlar