- 14 Kasım 2001
- 21.364
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.474
- 1.623
- 101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bak bunu bekliyordumDemek ki neymis Hdp'ye oylar Akpden kaymis
Son durum ne Hdp'ye oy verenler hala terorist mi?![]()
Yardıma Çağrı!!! Değerli Arkadaşlar, Ak Parti İngiltere SKM olarak seçimlere hazırlanıyoruz. Başarılı olmak için örgütlü hareket etmeye mecburuz. İmkanı ve kabiliyeti olan herkesin yardımına ihtiyacımız var. ULAŞTIRMA BİRİMİ olarak eksiklerimiz şunlardır: !!!!! Acilen, D1 ehliyetli 4 ŞOFÖR, !!!!!!! Acilen, Minibüslerimizin duraklarında bekleyecek DURAK GOREVLiLERi 5 kisi !!!!!! Acilen ! Kendi arabalarıyla seçmen taşımak isteyen bay-bayan çok sayıda gönüllüye ihtiyacımız vardir. Gün mazeret üretme günü degil; seferberlik günüdür. Elini degil; bedenini yükün altına koyma günüdür. Müracaat: CELAL GÖKÇE (AK Parti İngiltere SKM Ulaşım Sorumlusu 0788xxxxxxx)
-----
22,25 ekim tarihleri arası
Perşembeden pazara sabah saat 8,den akşam 5,e kadar,,
Dalston,da AZİZİYE CAMİ,sinin önünden,,
Edmontonda pınar kebabın arkadındaki CAMİ,nin önünden,
Peckham,dan PECKHAM CAMİSİNİN önünden AK YÜREKLERİ taşıyacak servislerimiz olacaktır,
Herkesi 2,numaralı sandığa bekliyoruz
Lütfen etrafınıza duyurun!!!
----
bana gelen mesajlardan sadece 2si.
baska hangi partinin secmenleri boyle orgutlenip oy topladi?
![]()
Ohooo biz yemek faslını bile es geçtik...kahveyle kutlamalar başkadı...çay demleniyo mısır patlıyobenim koca namaza gitti çay demle kutlayalım diyo![]()
Demek ki neymis Hdp'ye oylar Akpden kaymis
Son durum ne Hdp'ye oy verenler hala terorist mi?![]()
benim koca namaza gitti çay demle kutlayalım diyo![]()
hayırlı mübarek olsun şükür için secde vakti.sonra kutlamabenim koca namaza gitti çay demle kutlayalım diyo![]()
suriyeli mültecilerin arasına karışıp avrupayamı gitsek bari ne yapsak![]()
suriyeli mültecilerin arasına karışıp avrupayamı gitsek bari ne yapsak![]()
Neden chess? Bence 7 haziranda hdp yi meclise sokmak en berbat taktikti. Bu millet çok aşırı aptal yerine kondu. Hele hele " nasıl salladık ama çak" yapmak ne siyasetle be ülkeni düşünmekle ilgisi yoktu. Tek dert. AK partiyi yok etmekti üstelik ülke pahasına olsada. Buda insanları çıldırttı.valla ben hala şoktayım şuan
Aynen, chp'nin yüzdeliği hiç artmadı ya bir parti hiç mi artmaz ya bir gram ilerleme yok, istifa etseler de selamete ulaşsalar artık bıktık gerçekten.Kilicdarogluyla,bahceli istifa Ederler insallah..
Chpliyim resmen kuduruyorum sinirden..
cnm benim demiştin hayırlısyla inşallah.Başkan Erdoğan,bıttı bu iş,bıttı
Ahahah dans :)Annemler çeşmede aradım botu şişiriyo babam :)
aynı şeyi ben düşündüm MHP ve HDP kan kaybediyor AKP kazanıyor.
1 MHP den 1 HDP den AKP ye 2 vekil geçmiş.
buradan çıkan sonuç ? :))))
siz anladınız beni