Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok merak etme karişmaz. Eğer tek başına iktidar olmasa karişirdi şimdi oturur yerine rahatça reisinizHdp büyük ihtimal baraj altı. Ama seçim sonrası çok dikkatli olun ülkeyi fena karıştıracaklar. Aslında bu seçim bir çok kokuşmuş gidişatın sonu olacak. Hdp yani pkk da bu seçim sonrası yapacağı yakıp yıkmalarla tamamen kökünün kazınmasının başlangıcı olcak.
Egem eger istifa etmesse bahceli hep oy kaybedecek..ben hep yazdım onu,çalışmıyorlar.hiç birini tanımıyorum.
Hadi insallahhhhhŞimdi açılan sandık yüzdesi %67.6 ve bakın bir parti hala kan kaybediyor
Zamanında ne güzel de kazınmıştı. 2004 yılından itibaren tekrar hortladı on seneyi geçmiş. El ele aman biz ne tatlıyızz pozları vermeseler alıp hapisten meclise koymasalar kökü yine çıkmazdı o kadar ama işte işteHdp büyük ihtimal baraj altı. Ama seçim sonrası çok dikkatli olun ülkeyi fena karıştıracaklar. Aslında bu seçim bir çok kokuşmuş gidişatın sonu olacak. Hdp yani pkk da bu seçim sonrası yapacağı yakıp yıkmalarla tamamen kökünün kazınmasının başlangıcı olcak.
Şimdi açılan sandık yüzdesi %67.6 ve bakın bir parti hala kan kaybediyor
Meral Akşener gibi adam gibi adamı kadro dışı bırakırsan cevabını böyle çok ağır ödersin....