• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Neden ki ben hayatında o partiye oy vermemiş insan gittim verdim. Sözü senet olan insandan korkmam ben. Adam 4 tane olması gereken madde sundu kabulsa gel dedi ama kabul görmedi nedense karşı taraftan. Tabii birde bubulunduğum yerde çok az oyla bir milletvekili kaçırmış onun için biraz da ama. Adamı resmen dalga konusu yaptılar.

canım ne kendi içlerinde ne genele ılımlılar

mhp inşallah bundan sonra değişirsin.hiç mi hiç çalışmadılar seçimlerde.oturduğum yerde ben kudurdum.kocamı ikna edebilsem kadın kollarında çalışcam ama kocam biz ekmek partisindeniz diyor.
akepe ve chp kadın kollarının hepsini tanıyorum ama mhp kadın kollarında kim var bilmiyorum bile.ortada yoklar çünkü.amaçları yok galiba.

Ya yedi haziran seçimlerindeki linki bulma yeteneğim olsa bulup koyacağım. O zaman da böyle erken sevinç çığlıkları vardı takriben beş buçuk saatlerinden sonra. Tabii boşa bir erken sevinçti. Kanalları bilmesek yani. Demekki biz ders almıyoruz. Parti de baraj altı kalırsa çok üzüleceğim tekrar belirteyim:)

Mhp kendine yazık etti :mad: en istikrarlı parti hdp, mhpnin oyları akpye kaydı. Geçmiş olsun.

mhp inşallah bundan sonra değişirsin.hiç mi hiç çalışmadılar seçimlerde.oturduğum yerde ben kudurdum.kocamı ikna edebilsem kadın kollarında çalışcam ama kocam biz ekmek partisindeniz diyor.
akepe ve chp kadın kollarının hepsini tanıyorum ama mhp kadın kollarında kim var bilmiyorum bile.ortada yoklar çünkü.amaçları yok galiba.

aynen canım sende mhp iydin galiba çok güzel özeleştiri yapmışsın:KK5::KK5:

Back
X