Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim içimden bir ses hdp sınırda kalacak geçemeyecek diyor, inşallah..4 partiden 1 tanesi %10 u geçemez ise bu mesajımı beğenin....
bekleyin görün ...
kız kastettiği hangi partikiBu ihtimali konuşuyorlar suan eğer baraj alti kalırsa milletvekilleri akp'ye geçecek
Neden ki ben hayatında o partiye oy vermemiş insan gittim verdim. Sözü senet olan insandan korkmam ben. Adam 4 tane olması gereken madde sundu kabulsa gel dedi ama kabul görmedi nedense karşı taraftan. Tabii birde bubulunduğum yerde çok az oyla bir milletvekili kaçırmış onun için biraz da ama. Adamı resmen dalga konusu yaptılar.
Hangisi gecemez? Mhp mi Hdp mi?4 partiden 1 tanesi %10 u geçemez ise bu mesajımı beğenin....
bekleyin görün ...
Canim mhp ya da hdp ama büyük ihtimal hdpkız kastettiği hangi partiki
benim anladığım bi başka
Mhpye müstehak uzulmedim acikcasi ..4 partiden 1 tanesi %10 u geçemez ise bu mesajımı beğenin....
bekleyin görün ...
sigaramı yakarım keyfime bakarım ha
Hayır AKP ye geçmeyecek aldıkları oy oranında diğer partilere dağıtılacak. Tabii yine en çok AKP nin işine geliyor o ayrı.Bu ihtimali konuşuyorlar suan eğer baraj alti kalırsa milletvekilleri akp'ye geçecek
Kizim daha 100/50 acildi..
Daha bit mis degil.
yani işte ak partiye geçecek falan deyinceCanim mhp ya da hdp ama büyük ihtimal hdp
mhp inşallah bundan sonra değişirsin.hiç mi hiç çalışmadılar seçimlerde.oturduğum yerde ben kudurdum.kocamı ikna edebilsem kadın kollarında çalışcam ama kocam biz ekmek partisindeniz diyor.
akepe ve chp kadın kollarının hepsini tanıyorum ama mhp kadın kollarında kim var bilmiyorum bile.ortada yoklar çünkü.amaçları yok galiba.