- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Yozgat'ın bir ilçesindeyim, güneş de var ama gram etki etmiyor. Kar kokuyor dışarısı..3 derece misoğuk bir şehir o zaman. Güneşli bir hava var bildiğin yaz sıcağı.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yozgat'ın bir ilçesindeyim, güneş de var ama gram etki etmiyor. Kar kokuyor dışarısı..3 derece misoğuk bir şehir o zaman. Güneşli bir hava var bildiğin yaz sıcağı.
![]()
Hepimize inşallah. 2 kilo verdim ama bastım damgayı şükür:))hayırlı olsun arkadaşlar![]()
Kaynanamla kullandık geldik(tabi onun oyunuda ben kullandım)
İnşallah hayırlısı neyse o olsun![]()
Hasta değilde okuması yazması yok yaşlı yani anlayacağın ama nereye basacağımı beenden çnce gördü bana gösteriyor bak burada diyehastamı canım
Sebebi yok maksat milletin kafası karışsın. Sordum sebe nedir diye sustular
Aslında yasak sizin girmeniz nasıl izin verdiler ki?Hasta değilde okuması yazması yok yaşlı yani anlayacağın ama nereye basacağımı beenden çnce gördü bana gösteriyor bak burada diye![]()
Batman da yaşıyorumHangi şehirdesin?
Yok kaynanamın oyunu yıllardan beri ya kayınlarım yada bizim oğlan kullanır bu sene bana emanet etti eşim annemin yerine sen gir dedi tabi kendiside vardı hiç bişey diyen olmadı her zamanki gibi girdik kullandık çıktıkAslında yasak sizin girmeniz nasıl izin verdiler ki?