• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

ay canım biz kahvaltı etmeden gittik, uyanır uyanmaz, sınıfta kapıdaki görevli amca çok gergindi, hemen direktifler yağdırdı, yüksek sesle çantan oraya, pusula buraya falan sabahtan böyleyse, akşama kafayı yer herhalde:confused::confused:
Sabah mahmurluğuyla üstelik aç karnına yalnış partiye oy kullanmamışsındır inş :confused::KK58::KK53:

Kalktım duşmu neyin aldım temizcek pakçanak ağzıma tek lokma atmadan koştur koştur oyumu kullandım. Sanki bugün bayram gibi özenli ve heyecanlıydım :KK53:

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun gerçek sonuçların ortaya çıkmasını nasib etsin inşaAllah.En Büyük TÜRKİYE

Sabah kimliğimi kaybettim. Panik oldum saçma salak. Sakarlığım tuttu. Evde her şeyi devirmeye kırmaya başladım. Evden çıkarken asansördeki telefonu kırdım. Arabaya bindim. Arabayı okul bahçesinde sürttüm. Sandık başında mührü kırdım. Kimliğimi kaybetmemle başlyan zincir evet mührnü kırmama kadar gidince şaşkınlıktan kemale oy verdim. Hdpye vermek istiyodum. Sandık başında son kez bi düşnürüm diyodum. Elim kemale gitmiş telaştan. :D

Sabah kimliğimi kaybettim. Panik oldum saçma salak. Sakarlığım tuttu. Evde her şeyi devirmeye kırmaya başladım. Evden çıkarken asansördeki telefonu kırdım. Arabaya bindim. Arabayı okul bahçesinde sürttüm. Sandık başında mührü kırdım. Kimliğimi kaybetmemle başlyan zincir evet mührnü kırmama kadar gidince şaşkınlıktan kemale oy verdim. Hdpye vermek istiyodum. Sandık başında son kez bi düşnürüm diyodum. Elim kemale gitmiş telaştan. :KK70:
Dans gerçekten hdp'ye mi verecektin?

fırtına olcak dediler ama burası günlük güneşlikti

Sabah kimliğimi kaybettim. Panik oldum saçma salak. Sakarlığım tuttu. Evde her şeyi devirmeye kırmaya başladım. Evden çıkarken asansördeki telefonu kırdım. Arabaya bindim. Arabayı okul bahçesinde sürttüm. Sandık başında mührü kırdım. Kimliğimi kaybetmemle başlyan zincir evet mührnü kırmama kadar gidince şaşkınlıktan kemale oy verdim. Hdpye vermek istiyodum. Sandık başında son kez bi düşnürüm diyodum. Elim kemale gitmiş telaştan. :KK70:

diğer yaptıkların doğru mu acaba merak ettim, mr bean canlandı gözümde:KK70:

Oyumuzu kullandık vatana millete hayırlı olsun

Koalisyon çıkacak sandıktan diye düşünüyorum o bu değilde olan bize olacak yine bekle babam bekle :))

ay canım biz kahvaltı etmeden gittik, uyanır uyanmaz, sınıfta kapıdaki görevli amca çok gergindi, hemen direktifler yağdırdı, yüksek sesle çantan oraya, pusula buraya falan sabahtan böyleyse, akşama kafayı yer herhalde:confused::confused:
Aynen biz de kahvaltı yapmadan gittik.:KK45:bizim ki kalabalikti ogleden sonrada gitsek fark etmiyor yine kalabalık oluyor semt kalabalık olunca.:KK48:

Sansizliklar seni bulmuş bugün. :KK48: umarım devam etmez .:KK53:

Biz de sabahtan gittik bizimkilerle. Okul çok tenhaydı zaten genelde öğleden sonra kalabalıklaşıyor bizim burası. Sandık görevlilerinden biri beni lafa tutmaya çalıştı, soyadımdan yola çıkarak, yok sen bilmem kimin nesi oluyorsun, akrabalığın var mı... Oy kabinindeydim adam bana seslenerek soru sordu yahu iki kere. Oy kabinindeki vatandaşı lafa tutmaya çalışmak serbest mi arkadaşlar? :D Hangi okuldasın, hangi bölüm falan filan. İmzamı attım ve hemen kaçtım oradan. Hadi hayırlı olsun.

Biz de sabahtan gittik bizimkilerle. Okul çok tenhaydı zaten genelde öğleden sonra kalabalıklaşıyor bizim burası. Sandık görevlilerinden biri beni lafa tutmaya çalıştı, soyadımdan yola çıkarak, yok sen bilmem kimin nesi oluyorsun, akrabalığın var mı... Oy kabinindeydim adam bana seslenerek soru sordu yahu iki kere. Oy kabinindeki vatandaşı lafa tutmaya çalışmak serbest mi arkadaşlar? :KK70: Hangi okuldasın, hangi bölüm falan filan. İmzamı attım ve hemen kaçtım oradan. Hadi hayırlı olsun.
Belkide akraba mi çıkarız dedi.:KK53:

Back