Bilmem?Belkide akraba mi çıkarız dedi.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem?Belkide akraba mi çıkarız dedi.![]()
Burda var valla fırtına, hava da 1 dereceydi ben evden çıkarken, şimdi 3 olmuş. Yüz felci geçirmezsem iyifırtına olcak dediler ama burası günlük güneşlikti
Burda var valla fırtına, hava da 1 dereceydi ben evden çıkarken, şimdi 3 olmuş. Yüz felci geçirmezsem iyi![]()
Aynen biz de kahvaltı yapmadan gittik.bizim ki kalabalikti ogleden sonrada gitsek fark etmiyor yine kalabalık oluyor semt kalabalık olunca.
![]()
3 derece miBurda var valla fırtına, hava da 1 dereceydi ben evden çıkarken, şimdi 3 olmuş. Yüz felci geçirmezsem iyi![]()
Geçen seçim kaçta kalktı yasaklar.6 da kalksa bari yasaklar zaten hemen bir kaç saatte belli oluyor, kabaca
6 gibimiydi 7 ye mi geliyodu öyle bişeydi herhalde ama şimdilik 8 diyorlarGeçen seçim kaçta kalktı yasaklar.
Böyle bir adilik olamaZ. Oy vereceğim yere geldim sandık taşınmış hemde çok uzak bir yere gece 12 de karar verilmiş. Şimdi yürüyorum oraya arabada yok dağ başındada olsa gidip o oyu kullanacağım. Tek başınıza iktidar olamayacaksınız naparsanız yapın
Sebebi yok maksat milletin kafası karışsın. Sordum sebe nedir diye sustularsebebi neymişki, gece yarısı sandık mı taşınırmış...