• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Belkide akraba mi çıkarız dedi.:KK53:
Bilmem? :KK53: Benden önce de bir adam vardı, anlatıyor da anlatıyor yok oğlum polis çıkacak, kızım hemşire oldu falan. Bu bana soru soran adam da onunla sohbet ediyor. Diğer görevlilerinse dünya umurunda değil. :KK70: Sinir oldum adamlara, geldim, kimliğimi uzattım falan öbür adam hala da oğlunu kızını anlatıyordu. Araya girmesem daha konuşacaklardı. Dakka bir gol bir gıcık oldum zaten. :KK70: Sonra ben oyumu denk getirmeye çalışırken adam ilk sorusunu sordu, duymazlıktan geldim. Bi de sesleniyor tekrar. :KK70: Cevap verdim, aradan 30 sn geçmedi ikinci bir soru. Ona da önce cevap vermedim, yine adımı seslenerek sorusunu tekrar etti. Yahu ben orada zarfı yapıştırmaya çalışıyorum, o kalkmış falancayı tanır mısın diyor. Halim çok komikti. :KK70: Sonra tam imza atacağım, "buraya mı atıyorum?" diyorum, adam bana okuduğun bölüm ne, kaçıncı sınıf falan diye soruyor. İmzayı attım arkama bakmadan kaçtım. :KK55:

Bende daha kullanmadım 1 gibi gidicem. Burada acayip bi fırtına var. Oylar uçmaz umarım. :KK53:
Ülkemiz için en hayırlısı olsun inşAllah. En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Aynen biz de kahvaltı yapmadan gittik.:KK45:bizim ki kalabalikti ogleden sonrada gitsek fark etmiyor yine kalabalık oluyor semt kalabalık olunca.:KK48:
:KK5::KK5: valla benimde içim rahat etmedi, vatan için bi sorumluluk sonuçta hemen görevimi yapmak istedim ben de:KK48:

6 da kalksa bari yasaklar zaten hemen bir kaç saatte belli oluyor, kabaca

arkadaşlar pusulada zarfta olmaması gereken bi damga var mı diye bakın bence

Burda var valla fırtına, hava da 1 dereceydi ben evden çıkarken, şimdi 3 olmuş. Yüz felci geçirmezsem iyi :KK70:
3 derece mi :KK48: soğuk bir şehir o zaman. Güneşli bir hava var bildiğin yaz sıcağı. :KK55:

Böyle bir adilik olamaZ. Oy vereceğim yere geldim sandık taşınmış hemde çok uzak bir yere gece 12 de karar verilmiş. Şimdi yürüyorum oraya arabada yok dağ başındada olsa gidip o oyu kullanacağım. Tek başınıza iktidar olamayacaksınız naparsanız yapın

Böyle bir adilik olamaZ. Oy vereceğim yere geldim sandık taşınmış hemde çok uzak bir yere gece 12 de karar verilmiş. Şimdi yürüyorum oraya arabada yok dağ başındada olsa gidip o oyu kullanacağım. Tek başınıza iktidar olamayacaksınız naparsanız yapın

sebebi neymişki, gece yarısı sandık mı taşınırmış...

elektrikler gitti, hanginizin kedisi trafoya giren? :)
şaka bir yana, inşaatlar da bitmiyor elektrik kesintisi de.
haftada 3 kez mutlaka kesiliyor.
sorunca da bilmiyoruz, araştırıyoruz.
2015 de sırf inşaat var diye haftanın 3 günü elektrik mi kesilir?
daha inşaat yaparken elektrik kablolarına zarar vermekten aciz mühendislerle tabi ki marmaray, havaray, köprü gibi projeler yapılamaz. japonlara teslim etmek en mantıklısı.

haberler çıkmaya başladı ama sizin hep kesiliyormuş, normalde kesilmeyen yerlerde kesiliyorsa şüpheli

Back