• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Gerçekten hiç yakıştıramıyorum ya.. İnsan bir görüşe karşı olabilir ama insanlığını bozmaz sizin gibi..
Sen kimsin ki benim insanlığıma laf ediyorsun! İstediğim yorumu yazarım.
İnsanlıktan bahsedecek en son kişi sizlersiniz.

Demokrasi gibi yerleşmiş bir rejimi 13 senedir uygulayamadılar, hak yediler, haram yediler, yahu başkanlık sistemini nasıl uygulayacaklar allah aşkına, başkanlık sistemini anayasa hukukçusu kemal gözlerden bir okusanız, kaç ülkede bundan dönülüp parlamenter sisteme geçilmiş anlarsınız.

FB_IMG_1446399809237.webp

Türkiye sandık başında değilmiş. Katılım gerçekten düşük. Böyle önemli bir seçimde hangi kafa ile seçime gitmemişler bilmiyorum. Facede bir paylaşım görmüştüm seçime gitmeyenler için deniz kenarında yatan bir hayvanın benzetmesi yapılmıştı. P zaman gülmüştüm ama ağlanacak halimize gülmüşüm haberim yokmuş. Seçime gitmeyenleri de ayrı tebrik ediyorum. % 49 uz biz siz azınlıksınız diyenler de bi zahmet matematiği yetiyorsa katılım oranının % 49unu hesaplasın.galiba katılım% 75lerde imiş. Yazık ya. Bir tane var böyle tanıdığım saat 11 de kalkamamddiye Memleketinden gelmedi. Sanırım şu saatlerde gelmiştir. Arkadaşlığı kesmeyi bile düşünür oldum şu durumda

Back
X