Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

[QUOmze, post: 43324482, member: 653319"]geçen seçim de akp oy kaybetti hdp barajı geçti diğer partiler milletvekilini çoğalttı ne şüphe vardı ne oy çalmalar ne yakmalar. şimdi akp ortalığı sildi süpürdü ya gelsin senaryolar[/QUOTE]
Yoo geçen seçimde de bazıları hdp chp sayesinde geçti vs diye bağırıyordu ortalarda sanki oy verirken insanların yanında gibi. Şimdi görmüş olduk yanlışlığını. Demekki her seçimden sonra böyle şeyler ortaya atılıyor. Kimse ama kimse günah alırım diye düşünmüyor

Bahceliye cakmalari lazim o kazığı yoksa gideceği yok. Mahvetti,perişan etti mhpyi. Hdpyle bir nerdeyse. Yazıklar olsun pis moruk. Oyumuz çöp oldu onun koltuk sevdasina
Aynen hiç bir işe yaramıyor bu mhp ye verdiğim oylar bu adamın artık gitmesi lazım artık gına geldi

hayyal bosver cnm kiskirtmalara gelme...
Inan hiç kızmıyorum bu benim için bir savaş değil.
Hiçbirimiz için değil.
Geçmiş olsun filan diyorlar ya şaşırıyorum.
Ülke yönetimi için oy kullandık.
en çok bizim partimiz Seçildi oh oh diye birileri de kendilerince Eğlendi işte :)
Sanki her devir gibi bu devrin de sonu yok gibi bir heyecan bir mutluluk halleri falan filan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bir soru sorayım bu sonuçları bekliyor muydunuz?

Şahsen ben koalisyon olur büyük ihtimal diyordum

Aynen 5 ayda ne değişti anlamadım.
Ben sonuçları aynı beklemiştim.
Yeniden seçime gidilmesinde hiç mantık yok diyordum.

Yalan değil şaşırdım.

Kızlar bir soru sorayım bu sonuçları bekliyor muydunuz?

Şahsen ben koalisyon olur büyük ihtimal diyordum
Beklemiyordum cok dua ettim sonuca kadar da gözlerim hep doluydu ama beklemedigim halde okubca daha fazlasini beklemeye basladim
Malum hdp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…