- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.684
- 598
Deme ya çok üzülürüm geçerseMaaleseffffff
benm tek duşuncem bu. Çok buyuk ihtimal veriyorum ben.olma ihtimali yüksek..
318 vekille anayasayi degistiremezler 400 olmasi lazimdi.Cumhuriyet ciddi anlamda tehlikeye girdi şu saatten sonra, acı ama gerçek. Ben akp'ye söyleyecek bir laf bulamıyorum, halk seçti, sırf oy vermeye gitmeyenlere bakılması bile utanmamıza yeter yani, oy vermemek ne demek? Çok bariz böyle bir sonuç çıkacağını tahmin etmiştim. Başkanlık sistemi hoşgeldin, ne diyeyim...
Sizin derken diger mesajlari okurken gecici korluk mu yasadinBak iste sizin seviyeniz bu. Muhattabim degilsin.
Ne iddiasi o?benm tek duşuncem bu. Çok buyuk ihtimal veriyorum ben.
13 yildr ne gordunuz bilemiyrm.ama ben sizin gormedginizi gordugum icin ve benm gbi goren insanlarin oldugunu bildigim icin yine de rahatim.bundan sonra neler olucak gorucez.ayrica ben size cvp vermedm kendinize bi hedef ariyosunuz heralde o ben olmicam...13 yıldır görmek isteyen gördü, bundan sonra da öyle olacak.
geleceğimiz büyük bi tehlike altındaCumhuriyet ciddi anlamda tehlikeye girdi şu saatten sonra, acı ama gerçek. Ben akp'ye söyleyecek bir laf bulamıyorum, halk seçti, sırf oy vermeye gitmeyenlere bakılması bile utanmamıza yeter yani, oy vermemek ne demek? Çok bariz böyle bir sonuç çıkacağını tahmin etmiştim. Başkanlık sistemi hoşgeldin, ne diyeyim...
Ah beyin yoksunu ahali!Zannediyorsunuz ki bu bir FB-GS maçıdır.Çekin halayları,le le le le le.Sigaralarınızı tüttürün keyifle,çaylarını yudumlayın.Sizin takım kazandı,yi huuu!
Memleketin yok olmasına yardım ettiniz ay ne harika.Sizi bugünlere getiren,sizin o sandıkta oy kullanmanızı sağlayan kişiye salladınız tekmeyi ay ne ala.Coşun ,sevinin,maç bu çünkü.Memleket söz konusu değil,insanlık söz konusu değil.Sizin o küçük hayatlarınızda şişti şimdi değil mi egolarınız!Hep küçüktünüz,her şeyde aşağıdaydınız.İşte sizden birisi en tepede ya,kendinizmiş gibi seviniyorsunuz.Tıpkı futbol fanatiklerinin kendilerini o takımda oynayanlar olarak hissetmesi gibi.Ne kadar ihtiyacınız var değil mi kazanmaya!Her şeye rağmen bir şeylerle kendinizi bu eziklikten,hayat boyu yaşadığınız aşağılık komplekslerinden kurtarmaya.Sizin gibi biri,sizden birileri tepeye çıktı.Ülke elden gitsin ama siz minik insancıklar,egolarınızı okşatın.Ley ley ley
Bi git yaaaaAh beyin yoksunu ahali!Zannediyorsunuz ki bu bir FB-GS maçıdır.Çekin halayları,le le le le le.Sigaralarınızı tüttürün keyifle,çaylarını yudumlayın.Sizin takım kazandı,yi huuu!
Memleketin yok olmasına yardım ettiniz ay ne harika.Sizi bugünlere getiren,sizin o sandıkta oy kullanmanızı sağlayan kişiye salladınız tekmeyi ay ne ala.Coşun ,sevinin,maç bu çünkü.Memleket söz konusu değil,insanlık söz konusu değil.Sizin o küçük hayatlarınızda şişti şimdi değil mi egolarınız!Hep küçüktünüz,her şeyde aşağıdaydınız.İşte sizden birisi en tepede ya,kendinizmiş gibi seviniyorsunuz.Tıpkı futbol fanatiklerinin kendilerini o takımda oynayanlar olarak hissetmesi gibi.Ne kadar ihtiyacınız var değil mi kazanmaya!Her şeye rağmen bir şeylerle kendinizi bu eziklikten,hayat boyu yaşadığınız aşağılık komplekslerinden kurtarmaya.Sizin gibi biri,sizden birileri tepeye çıktı.Ülke elden gitsin ama siz minik insancıklar,egolarınızı okşatın.Ley ley ley
Meryem ustune alinan alinir.Sizin derken diger mesajlari okurken gecici korluk mu yasadin
Sizin adaletiniz de bu iste
Yerine kisisibe göre
13 yıldır demokrasiyi uygulayamadılar, mahvettiler şimdi başkanlık sistemini mi uygulayacaklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?