- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
Bende...Deme ya çok üzülürüm geçerse![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende...Deme ya çok üzülürüm geçerse![]()
O zaman valllssssO kadar cok karalamalar oldu ki ama biz yine seçimlerde cevabimizi verdik. Ak Parti yine ve yine iktidar.
Haydi Ak Partililer cosma vaktiii![]()
bende şuphe içindeyim açıkçası.. Çok şupheli durumlar var.Bana göre normal olmayan durumlar var. iki saat içinde tüm sandıkların açılması falan. Gerek oylar gerek oranlar samimi gelmiyor.
Bak iste sizin seviyeniz bu. Muhattabim degilsin.
Bahceliye cakmalari lazim o kazığı yoksa gideceği yok. Mahvetti,perişan etti mhpyi. Hdpyle bir nerdeyse. Yazıklar olsun pis moruk. Oyumuz çöp oldu onun koltuk sevdasinaBahçeli kazık çaktı partiye![]()
Aglayacak birileri varsa oda sizsiniz. Yarinlariniz icin aglayinyahu şu muhalefetin her seçim sonrası ağlaması yok mu . koyunmuş , kuklaymış b
kukla diyen de bendim sanki . sanırım şu an şoktan ne diyeceğini bilmiyorsun . sen git de beyin özürlü halk diyen kankalarınla ağla
O ne kızbundan sonra oyum LDP![]()
O ne kız![]()
Aglayacak birileri varsa oda sizsiniz. Yarinlariniz icin aglayin
Aglayacak birileri varsa oda sizsiniz. Yarinlariniz icin aglayin
Amblemi sayesinde benim de ilgimi çektiydi pek bi tatlı :))liberal demokrat parti, son 1 saattir beni en iyi yansıtan parti olduğuna karar verdim![]()
Bunlarin tarzi bu arkadaslar
Yok iki saatte sandik nasil acilirmis
Kuyruk acinizi içinize gömün bir azinliktan ibaretsiniz artik
Bizler İSTİKRAR i seçtik
Tatlim sen sevincine bak, bosver kotu yorumlari. Hic okumuyorum onlari. Keyf yapiorum sende yapBunlarin tarzi bu arkadaslar
Yok iki saatte sandik nasil acilirmis
Kuyruk acinizi içinize gömün bir azinliktan ibaretsiniz artik
Bizler İSTİKRAR i seçtik