• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Düşüyor diye seviniyorum ama bu defa da giremedik diye ortalığı yıkacaklarından korkuyorum :110:

Genelde ortalık başarısızlık durumunda yıkılır bunu kabul ediyorsunuz o halde. Geçen seçimden sonra hdp neden ortalığı yıktı o zaman? Bir sebebi var mıydı?

Gecen secimde Mhp ye vermistim , bu secimde azicik umidim olsaydi gene Mhp ye verirdim ama malesefki yok.
Bahceli naptiysa kendine yapti.
Akp ye oy verdim ve gayet rahatim.. Gonul isterdiki eski bir Mhp li olarak iktidarda o olsun ama malesef boyle giderse bizden cok oy Akp ye gider

muhalefet karşı tarafı karalamaktan kendine dönüp bakamıyor maalesef.akp oy kaybetti eleştirileri dikkate aldı ve yükseltti.doğru veya yanlış ama bunun adı siyâset. diğerleri aynı aynı hep aynı...

Seçim öncesi ortalığı karıştır, orayı burayı bombala ayağa kaldır, "bak ben iktidar olmazsam ülke savaş yerine döner" demeye getir, ben daha başka bir şey diyemiyorum, nereden baksanız bulanmışız batağa çıkamıyoruz bir türlü, debelendik de ne oldu hayal kırıklığı :KK61:

Back
X