Yani mhp-akp koalisyonuna net bir HAYIR.
Bakalim simdi ne yapacaksin Erdogan! Mitingden mitinge gidiyordun, ne olduda simdi sessizlige büründün? Daha yeni mi cumhurbaskani oldugun aklina geldi?!
Makarnada almadim komurde bi menfaatim olmadi sadece inandigim sekilde rahat yasiyorum chpyi evet ataturk kurdu ama o koprunun altindan cok sular akti bende halaaa ataturkun hatrina ugruna chpye oy atanlari anlamiyorum.
Dediğiniz lkadın milletvekili sayısında çok haklısınız. Aldığı milletvekili sayısında kadın milletvekili sayısı yüzdeye vurursak baya fazla. Bence milletvekili sayısının en az yarısı kadın olmalı.
akp 2011'de %50 oyla 550 milletvekilinin 311'ini alırken de ne saçma sistem dediniz miakpnin oyu cok ama iktidar olamiyor ne sacma okadar farkla ne sacma sistem.hadi hayirlisi akp bu isin ustesinden gelecegine inaniyorum.buyuk ihtimal mhp koalisyon olur.
Barış ? Demokrasi ? Özgürlük ? Canım haberin varmı bilmiyorum ama onca kanı döken, çocuk katili abdullah öcalanın kız kardeşi dilek öcalan, şuan hdp yüzünden mecliste. Şu hdpyi çiçek, sevgi pıtırcığı yapan şeyi ben neden göremiyorum acaba.
evet onu demeye getirdi, bence erken seçim olcak malesef, yine aynı teraneler
Neresi onurlu yav? Kacak guresiyor resmen.. Erken secim olursa o koalisyon istemiyor diye, saniyor musun ki kimse yeniden oy verecek ona? Hedefi muhalefet olan biri sonucta.vay beeee bahçeli ne konuştu, helal olsun. onurlu duruş budur. koydu postayı akp'ye. vallahi en onurlusu bu adam çıktı. oylar bahçeli'ye
çok şükür,akepe ile koalisyon kurarlarsa kime oy veririm diye düşünmeye başlamıştımvay beeee bahçeli ne konuştu, helal olsun. onurlu duruş budur. koydu postayı akp'ye. vallahi en onurlusu bu adam çıktı. oylar bahçeli'ye
Hdp dediğin şeyin içeriğinden olabilir mi acaba ?Burda milli irade demokrasi naralari atan arkadaslarim hdpye gelince yaziklar olsun sehitlerin kani sozlerinden ne zaman vazgecilecek ?
Bu da milletin iradesi yani dogudaki vatandaslar adam degil mi secme haklari yok mu ?
Ben de onun bir sürü laf söylediği partiye oy veren biri olarak kendisini seviyorum :)Şu an Bahçeli konuşuyor dedim ak parti ile koalisyona sıcak bakıyor yazık falan ama lafı başka yere getirdi. Cidden çok zeki adam. Ona oy vermesem de seviyorum adamı ya:) birazdan başka bomba patlatacak bence. Ve aynı ses tonunda konuşuyor. Hiç böyle vicdanlara seslenmek için bağırıp bilmem ne yapıp konu değiştirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?