Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Makarnada almadim komurde bi menfaatim olmadi sadece inandigim sekilde rahat yasiyorum chpyi evet ataturk kurdu ama o koprunun altindan cok sular akti bende halaaa ataturkun hatrina ugruna chpye oy atanlari anlamiyorum.

Ben sana Türkiye'de ki yaşamsal özgürlüğü Atatürk'ün getirdiğinden bahsediyorum. Hani bunlar sayesinde özgürüm demek istediğin cümleden yola çıkarak. Atatürk'ün Chp'sinin şuan ne durumda olduğundan değil.

Çok sular akabilir sonuçta farklı insanlar geliyor değil mi? Şuan Atatürk yaşasaydı eğer o sular yine değişirdi malum zaman değişiyor. Ancak bu değişen zaman içinde ben Chp'den hırsız çıkan görmedim, kamu malını satan görmedim, bebek katili ile masaya oturduklarını görmedim ?
Akan suların kötü yönde aktığını söyleyebilmek için bu gibi sorunların olması gerekir.
Evet hala Chp'ye oy veriyorum. Verdiğim için de gururluyum. Hırsız değiller, namussuz değiller, talancı değiller, zorba değiller, faşist hiç değiller. Vermemek için bir nedenim yok?

Ama senin akpye oy vermemek için bir sürü nedenin olmalı.

Eğitimden tut, sağlığa kadar. Vatan hainliğinden tut sömürülmeye kadar, zamlardan tut, sana çok gördüğü asgari ücret parasıyla sarayına altın değerinde bardak almaktan dolayı bir sürü neden.
Bugün özgürce yaşıyoruz ama demokratik bir ülkenin çoğu getirisini göremiyorum.

İnternet sitelerinin yasaklanmasından, gazetecilerin tutuklanmasından, yalancı ergenekon ve balyoz davaları ile senelerce yok yere paşalarımızı içeride tutmalarından, Türkiye'de ki kamu mallarını, fabrikaları, limanları kurum ve kuruluşları özelleştirmelerinden dolayı bir sürü neden varken sırf Atatürk'ün kurduğu parti diye Chp'ye oy atanları anlayamamanız bana komik geliyor.

Müslümanlığa tav oluyorsunuz o da yok. Cami'ye helikopterle giden, diyanet işlerine milyon dolarlık araba alan, yetimin hakkını gözetmeyen, van depreminde toplanan paraları onlara ev yapmak yerine yola harcayan, çöplerden yemek toplayan insanlar dururken saray için trilyonlar harcayan insanın Müslümanlığından şüphe duyarım.

Ananı al git diyen ağzı bozuk bir adamın partisini destekleyip Chp için Mhp için sadece sudan sebeplerle geçiştirmek kusura bakma sadece komik. Hatta acınası bir durum.

Şu an Bahçeli konuşuyor dedim ak parti ile koalisyona sıcak bakıyor yazık falan ama lafı başka yere getirdi. Cidden çok zeki adam. Ona oy vermesem de seviyorum adamı ya:) birazdan başka bomba patlatacak bence. Ve aynı ses tonunda konuşuyor. Hiç böyle vicdanlara seslenmek için bağırıp bilmem ne yapıp konu değiştirmiyor

Kesinlikle. Kadın cinayet ve tecavüzleri ve çocuk istismarı gibi hassas konularda yasa koyarken ve bu suçların cezalandırılmasında kadınlar hem kadın hem de anne kimlikleriyle söz hakkına sahip olmalıdır.

akpnin oyu cok ama iktidar olamiyor ne sacma okadar farkla ne sacma sistem.hadi hayirlisi akp bu isin ustesinden gelecegine inaniyorum.buyuk ihtimal mhp koalisyon olur.
akp 2011'de %50 oyla 550 milletvekilinin 311'ini alırken de ne saçma sistem dediniz mi

ve bahçelinin son sözleri
KP çözümü koalisyonda aramıştır, çözüm sürecini sürdürmüştür. Çözüm sürecinin bir kanadı 79 vekiller TBMM’de bulunmaktadır. Birliktelikleri devam eden HDP ve AKP arasında olmalıdır. AKP VE HDP arasındaki örtülü işbirliğini gizlemek Türkiye’yi erken seçime bırakacak bir dayatmaya başka partileri katmak siyasi ahlaksızlıktır.

İkinci olarak çözüm süreciyle ilgilenen Türkiye’de ileri demokrasinde yana olan siyasetini sürdüren partilen ortak koalisyonu düşündüğünüzde alın size 2. Model olarak. AKP – CHP – HDP’yi bir araya getirebilirsiniz.

Hayır zaten meclistelerdi. Sizi bu kadar korkutan nedir ki?

evet onu demeye getirdi, bence erken seçim olcak malesef, yine aynı teraneler

Olsun, sirf canli yayinda Erdoganin egosunu, kibirni konustugu için o kadar mutlu oldum ki. Umarim tekrar seçim oldugunda, tekrar ayni oylama çikar, hatta akp'ye daha az düser!

Allahım mhpye oy vercektin son anda chpye döndüm. Kıkıçdaroğlu bunu diyemezdi. Helal olsun.

Tekrar secim olsa ne olacak bence anlasip kursunlar hukumeti. Turlu oyunlar oynanmayacagini oyumuzun guvende olacagini nereden bilecegiz? Tayyipte cok hirslandi simdi secimde elinden gelen herseyi yaparlar. Insanlara belli miktarda paralar verip oy isterler daha bunun gibi bi suru sey olur.

vay beeee bahçeli ne konuştu, helal olsun. onurlu duruş budur. koydu postayı akp'ye. vallahi en onurlusu bu adam çıktı. oylar bahçeli'ye
Neresi onurlu yav? Kacak guresiyor resmen.. Erken secim olursa o koalisyon istemiyor diye, saniyor musun ki kimse yeniden oy verecek ona? Hedefi muhalefet olan biri sonucta.

vay beeee bahçeli ne konuştu, helal olsun. onurlu duruş budur. koydu postayı akp'ye. vallahi en onurlusu bu adam çıktı. oylar bahçeli'ye
çok şükür,akepe ile koalisyon kurarlarsa kime oy veririm diye düşünmeye başlamıştım

Burda milli irade demokrasi naralari atan arkadaslarim hdpye gelince yaziklar olsun sehitlerin kani sozlerinden ne zaman vazgecilecek ?
Bu da milletin iradesi yani dogudaki vatandaslar adam degil mi secme haklari yok mu ?
Hdp dediğin şeyin içeriğinden olabilir mi acaba ?

Ben de onun bir sürü laf söylediği partiye oy veren biri olarak kendisini seviyorum :)

TE="Saraylim, post: 41298796, member: 354004"]Bahceli cikti, ben ya muhalefet olurum, ya muhalefet kalirim, isteyen erken secime gidebilir dedi. Koalisyon hukumetlerine girip elini tasin altina sokmuyor, sorumluluk almiyor. Ille de muhalefet kalacakmis.. Buyrun buradan yakin..[/QUOTE]
Cidden bunu mu anladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…