Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

New York Times: Erdoğan bu seçimlerle karaya oturdu
Erdoğan'ın mitinglerinde hedef aldığı New York Times gazetesi 7 Haziran seçimlerini, "Erdoğan'ın gücü karaya oturdu" değerlendirmesiyle duyurdu.

ABD'de yayınlanan The New York Times (NYT) gazetesi, 2015 seçimlerinin ilk sonuçlarını, "Seçmenler, Amerikan stili başkanlık sistemi getirmek isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı azarladı, AKP tek parti iktidarını yitirdi" diye duyurdu.

Seçimlerin Erdoğan ve AKP için açık bir yenilgi olduğunu vurgulayan NYT, Erdoğan'ın ‘Başbakanlıktan, Cumhurbaşkanlığına geçerek artırdığı gücünün bu seçimlerle karaya oturduğu’ değerlendirmesini yaptı.

ben o şeklde düşünmüyorum,akp nin tek olmasını halk artık istemiyor bunu kendi oy verenleri kabullenmeli neden kabullenilmiyor,hiç yanlışı olamazmı akp nin

cikicaktim ama sormussun yazayim, siz kabul edin yada etmeyin bunu akp tek basina Turkiye icin dunyaya meydan okuyan bir partiydi.daha iyisi olsada ona oy versek yok.muhalefetlerin durumu vahim.burada sirf akp iktidar olamiyor diye butun olumsuzluklari hice sayanlari anlamak zor.%12 azimsanacak bir rakam degil...

Burda milli irade demokrasi naralari atan arkadaslarim hdpye gelince yaziklar olsun sehitlerin kani sozlerinden ne zaman vazgecilecek ?
Bu da milletin iradesi yani dogudaki vatandaslar adam degil mi secme haklari yok mu ?

Demokrasinim geregi budur insanlar secimler yapar ve sonuclarina katlanirlar. Hdp eger meclisteyse bir kesimi temsil ettigindendir. Her partinin secilmesinde bir neden aramak yanlis oldugu gibi engel aramak da yanlis aslinda. Kimsenin iradesine karisilmamali cunku... bence...

Makarnada almadim komurde bi menfaatim olmadi sadece inandigim sekilde rahat yasiyorum chpyi evet ataturk kurdu ama o koprunun altindan cok sular akti bende halaaa ataturkun hatrina ugruna chpye oy atanlari anlamiyorum.

Simdi soyle oluyor, AKP sandikta hezimete ugrayip tek basina iktidar olmaktan dusuverince "catla da patla" cilar ortaliktan arazi oldular.. yani kisaca olay bu.

Hdp...
Çok dürüst siyaset yapar canım mesela maden kazaları ile ilgili verdiği soru önergelerini apoyla görüşme vakti gelince geri çekiverirler.
Tamamen faşist bir kürt partisi, yapmayın...

Eşcinsel aday çıkararak onların da bu ülkede var olduğunu, hakları olduğunu kabul eden ve meclise taşıyan bir parti. Kadın cinayet ve taciz/tecavüzleriyle meşhur ülkemizde azımsanmayacak sayıda kadın milletvekilini meclise taşıyan bir parti. İlk defa 'müslüman kardeşlerim, Türk milleti' vs. bir grup insanı temsil eden ifadeler yerine 'Türkiye halkları' gibi herkesi kucaklayan ifadeler kullanan bir parti hdp.

Bilmiyorum önümüzdeki süreç nasıl işleyecek, ne kadar sözlerinde duracaklar? Ben güvenmekte ve desteklemekte şuan için bir sıkıntı göremiyorum.

O aglayacagina once sozunu tutsun da 8 Haziranda aciklayacagim dedigi "Ankarnin nasil parsel parsel satildigini" soylesin. Hem sozlerini tutmazlar, hem de neden oyumuz dustu diye aglarlar..
O konusacaktida ne vaad ettilerse bi anda sustu. Hepimizin bildigi seyler aslinda bu millet kendi kulagiyla paralari sıfırla oglum lafini duydu da inanmadi. Tum ulkeyi satsalar yine inandiramayiz. O yuzden mizmiz Bulent ne dese ne anlatsa boş ama dinazor heykeli getirdi derler.

ya hayır ben duvarında bişeyler paylaşanlara bişey demiyorum, herkes istediğini paylaşsın sevincini ya da üzüntüsünü duvarında banane ama özel mesaj nedir ya, daha kimsenin kime oy verdiğine vermediğine özel mesajla ya da başka şekilde karışmışlığım yok
dalga geçiyor küçük beyniyle

E="esimoglumherseyim, post: 41298676, member: 668773"]cikicaktim ama sormussun yazayim, siz kabul edin yada etmeyin bunu akp tek basina Turkiye icin dunyaya meydan okuyan bir partiydi.daha iyisi olsada ona oy versek yok.muhalefetlerin durumu vahim.burada sirf akp iktidar olamiyor diye butun olumsuzluklari hice sayanlari anlamak zor.%12 azimsanacak bir rakam degil...[/QUOTE]
Bence siz biraz araştırma falan yapın ya valla böyle izliyorum dediklerinizi

Aynen oyle meclise sokan onlar Abd den emir alip imraliyla gorusen onlar her turlu gizli hesabi kitabi yapan onlar dagdan inen teroriste en guzel imkanlari saglayan onlar sonra vay efendim bu hdp nasil meclise geldi.

Iyi geceler ulkem icin herseyin hayirlisi olsun basa gecicrklere rabbim vicdan versin

#Bahçeli konuşuyor: "AKP için sonun başlangıcı görünmüştür"
Kendi ne zaman gidecek ya ben fotograf cekinmeyi sevmem konusmayi sevmem hicbir tv programina katilip göruslerimi paylasmam, yuzumde hicbir ifade yok, surekli öksurugumde var yaslandim artik. Gencler ben dinleneyim artik bu partiyi siz yonetin der mi acaba?

Devlet Bahçeli: Erdoğan miadını doldurmuştur, Erdoğan istifayı düşünmelidir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Erdoğan ya tarafsız olmalı ya istifa etmeli" dedi.

Pazartesi, 08 Haziran 2015 00:43

Seçimin ardından konuşan Devlet Bahçeli, "Erdoğan acı bir mağlubiyet almıştır. Erdoğan devre dışı kalmalı, inanıyorum ki Davutoğlu kendini gözden geçirecektir. Erdoğan ya tarafsız olmalı ya istifa etmeli. Bugün AKP kaybetmiştir, zalimler, zorbalar kaybetmiştir" dedi.

Bahçeli'nin konuşması şöyle:

MHP milli iradenin tercihine saygı duyuyor. Bu şartlar altında Türkiye'de yeni bir siyaset tablosu belirtmiştir. Tüm partiler milli iradenin mesajını iyi okumalıdır. AKP, yaklaşık 13 yıl süren iktidarını kaybetmiştir. AKP için sonun başlangıcı görülmüştür. Milli iradeyi karartmaya dönük algı operasyonlarının tutmayacağı anlaşılmıştır. AKP devletin tüm imkanlarını kullanmıştır, TRT yandaş medya AKP'ye seferber edildi, valiler AKP'ye çalıştı. Demokrasiye aykırı tutumlar AKP tarafından hevesle uygulandı. Erdoğan cumhurbaşkanı olduğunu inkar edercesine meydanlara çıkmış, Türkiye'nin huzurunu kaçırmıştır. Sistem ve rejim düşmanlarının başkanlık kılıfına bürünmeleri bir sonuç doğurmamıştır. AKP'nin erimesinin nedeni Erdoğan olmuş, Erdoğan acı bir mağlubiyet almıştır. Erdoğan devre dışı kalmalı, inanıyorum ki Davutoğlu kendini gözden geçirecektir. Erdoğan ya tarafsız olmalı ya istifa etmeli. MHP oyunu yüzde 33 arttırdı. MHP adım adım hedefine ilerlemektedir.

Dediğiniz lkadın milletvekili sayısında çok haklısınız. Aldığı milletvekili sayısında kadın milletvekili sayısı yüzdeye vurursak baya fazla. Bence milletvekili sayısının en az yarısı kadın olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…