ben o şeklde düşünmüyorum,akp nin tek olmasını halk artık istemiyor bunu kendi oy verenleri kabullenmeli neden kabullenilmiyor,hiç yanlışı olamazmı akp nin
Burda milli irade demokrasi naralari atan arkadaslarim hdpye gelince yaziklar olsun sehitlerin kani sozlerinden ne zaman vazgecilecek ?
Bu da milletin iradesi yani dogudaki vatandaslar adam degil mi secme haklari yok mu ?
Bu istediğin gibi özgür yaşama hakkını sana Atatürk tanıdı. Akp değil!!!!
Seçme seçilme hakkını Atatürk verdi mesela sen bugün özgürce seçim yapıp istediğin partiyi başa getiriyorsan bu akp nin sayesinde değil.
Sen bugün rahatça işe girebiliyorsan akpnin sayesinde değil.
Sen bugün mirastan hak sahibi olabiliyorsan bu ulu önderin sayesinde.
Bülent Ecevit'in meclisteki yanlış çıkışından dolayı türban sorununu chp ye indirgemek doğru değil.( burdan yola çıkarak güveninin azaldığını düşünüyorum)
Ha madem ona güvenmiyorsun, Mhp bunu dert etmiyor? Ona ver. Güçlü değil ne demek. Bugün sen verirsin, yarın bir diğer kişi derken güçlenir.
Evet bağlı olmamak güzel ama sizlerin bir ideolojisi yok o nedenle bugün makarna-kömür verip günü kurtaran partilere oy vermek mantığınıza en yatkın olanı. Bu mantık değişmediği sürece mazota verdiğiniz parayla zor geçinirsiniz. Hem de rakamlar bu şekilde de kalmayacak giderek artacak.
Temennim birilerinin giderek azalması yönünde.
Simdi soyle oluyor, AKP sandikta hezimete ugrayip tek basina iktidar olmaktan dusuverince "catla da patla" cilar ortaliktan arazi oldular.. yani kisaca olay bu.Arkadaşlar kendinizde misiniz, ben burada şimdi kıyamet kopuyordur diye bir dalış yapayım dedim, baktım herşey süt liman, gayet sakin. alışık değilim lütfen bu da bi bünye sonuçta şok etkisi nereye kadar
Hdp...
Çok dürüst siyaset yapar canım mesela maden kazaları ile ilgili verdiği soru önergelerini apoyla görüşme vakti gelince geri çekiverirler.
Tamamen faşist bir kürt partisi, yapmayın...
O konusacaktida ne vaad ettilerse bi anda sustu. Hepimizin bildigi seyler aslinda bu millet kendi kulagiyla paralari sıfırla oglum lafini duydu da inanmadi. Tum ulkeyi satsalar yine inandiramayiz. O yuzden mizmiz Bulent ne dese ne anlatsa boş ama dinazor heykeli getirdi derler.O aglayacagina once sozunu tutsun da 8 Haziranda aciklayacagim dedigi "Ankarnin nasil parsel parsel satildigini" soylesin. Hem sozlerini tutmazlar, hem de neden oyumuz dustu diye aglarlar..
bende yazmamak için zor tutuyorum kendimi face de, bikaç şey hşissettirdim sadece, özellikle şu şehitlerin kemikleri sızladı paylaşımlarına. e buna akpaliler neden olmadı mı zaten, bunca tavizi kim verdi, halkın gözünde onları kim normalleştirdi, eskiden büyük bir öfke varken daha bir içimiz almaya başlamadımı, habur sınr kapısı olsun, diyarbakırda şivan Peverle el ele tutuşmalar olsun. bu yükselişe akp izin vermişken, şimdi nasıl oluyorda başkalarını suçlayabiliyor.
Aynen oyle meclise sokan onlar Abd den emir alip imraliyla gorusen onlar her turlu gizli hesabi kitabi yapan onlar dagdan inen teroriste en guzel imkanlari saglayan onlar sonra vay efendim bu hdp nasil meclise geldi.bende yazmamak için zor tutuyorum kendimi face de, bikaç şey hşissettirdim sadece, özellikle şu şehitlerin kemikleri sızladı paylaşımlarına. e buna akpaliler neden olmadı mı zaten, bunca tavizi kim verdi, halkın gözünde onları kim normalleştirdi, eskiden büyük bir öfke varken daha bir içimiz almaya başlamadımı, habur sınr kapısı olsun, diyarbakırda şivan Peverle el ele tutuşmalar olsun. bu yükselişe akp izin vermişken, şimdi nasıl oluyorda başkalarını suçlayabiliyor.
Dağdan inmiş, silahını mı bırakmış. Nerde bırakmış.
Hala devletin meclisinde pkkyla devleti tehdit ediyorlar.
ben somalılara kızamıyorum.hepsi ekmek parası derdinde.kimbilir neler söylendi onlaraÖzgür Özel: "AKP %39 ile 1. diye Somalılara laf eden karşısında beni bulur.
Seçmenin %6 sı madenci.
Soma'da oy için değil vicdan için çalışıyoruz."
Kendi ne zaman gidecek ya ben fotograf cekinmeyi sevmem konusmayi sevmem hicbir tv programina katilip göruslerimi paylasmam, yuzumde hicbir ifade yok, surekli öksurugumde var yaslandim artik. Gencler ben dinleneyim artik bu partiyi siz yonetin der mi acaba?#Bahçeli konuşuyor: "AKP için sonun başlangıcı görünmüştür"
Dediğiniz lkadın milletvekili sayısında çok haklısınız. Aldığı milletvekili sayısında kadın milletvekili sayısı yüzdeye vurursak baya fazla. Bence milletvekili sayısının en az yarısı kadın olmalı.Eşcinsel aday çıkararak onların da bu ülkede var olduğunu, hakları olduğunu kabul eden ve meclise taşıyan bir parti. Kadın cinayet ve taciz/tecavüzleriyle meşhur ülkemizde azımsanmayacak sayıda kadın milletvekilini meclise taşıyan bir parti. İlk defa 'müslüman kardeşlerim, Türk milleti' vs. bir grup insanı temsil eden ifadeler yerine 'Türkiye halkları' gibi herkesi kucaklayan ifadeler kullanan bir parti hdp.
Bilmiyorum önümüzdeki süreç nasıl işleyecek, ne kadar sözlerinde duracaklar? Ben güvenmekte ve desteklemekte şuan için bir sıkıntı göremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?