Arkadaşlar kendinizde misiniz, ben burada şimdi kıyamet kopuyordur diye bir dalış yapayım dedim, baktım herşey süt liman, gayet sakin. alışık değilim lütfen bu da bi bünye sonuçta şok etkisi nereye kadar
bunlara harbiden sahiden gerçekten inanıyor musun?cidden soruyorum:))) b degisikligi yapmayi akil edecek cok zeki insanlar var akp de.takdiri ilahi bunu istemedi akillarina getirmediki millet gorsun gorsunki bir musibet bin nasihatten iyidir...ama Turkiye bunun faturasini nasil oder bilinmez...iyi geceler bukadar siyaset yeter yinede herseyin hayirlisi vardir Mevlanin bir bildigi
Bu tablo demokrasinin öz sesi bence bu gecenin enerjisi ülke geneline iyi gelecek yarı zamanlıda olsa sevindik işte alışsak iyi olur tatlımArkadaşlar kendinizde misiniz, ben burada şimdi kıyamet kopuyordur diye bir dalış yapayım dedim, baktım herşey süt liman, gayet sakin. alışık değilim lütfen bu da bi bünye sonuçta şok etkisi nereye kadar
Bence tam tersi chp'den hdp'ye kayan seçmen benim tahminlerimden kat kat az. Bunun da sebebi, CHP'nin hem başarılı bir seçim kampanyasıyla ilerlemesi hem naif bir dil kullanması. Ben mesela HDP'ye oy vermeyi düşünüyordum, sırf CHP'nin adaylarını seçimle belirlemesi, kampanyasını muhalefeti değil, iktidarı hedefleyerek planlaması, genç kesime hitap etmeye başlaması gibi yeni hamlelerini takdir ettiğimden CHP'ye oy verdim.
MHP'nin ise -ki ben Devlet Bahçeli'nin kişiliğini ve ülkü ocaklarını ehlileştirmek gibi bazı hamlelerini hep takdir etmişimdir, Oktay Vural'ı da nedensizce severim.- başarıdan ziyade AKP'nin tepki oylarına konduğunu düşünüyorum.
Hdp...Selahattin Demirtaş'ın dağda çekilmiş fotoğrafları da var, biliyorum. Ama hdp yeni bir oluşum. Eşcinsel adayları bile vardı ve adaylarının azımsanmayacak bir bölümünü kadınlar oluşturuyor. Demek istediğim hitap ettikleri alanı genişlettiler ve samimiyetle, dürüstçe siyaset yapmaya çalışıyorlar.
Silahla, savaşla değil konuşarak hukuka uygun olarak barış, çözüm isteklerini dile getiriyorlar. 'Sen bunu bunu yaptın, sen böylesin, şöylesin' vs. diyerek niye yüz çevirelim, ciddiye almayalım? Kaybedecek neyimiz kaldı ki? Koskaca T.C. devletini(!) bölecekler, yıkacaklar diye niye korkalım? Korkudan görmezden mi gelelim yoksa oturup karşılıklı anlaşmaya mı varalım?
Yıllardır kan dökülüyor bu ülkede. Hergün insanlar can veriyor hem doğudaki eylemlerde hem batıdaki. Misal Gezi eylemlerinde kaç annenin canı yandı? Kaç kişi yaptıklarının cezasını aldı? Şimdi bir olma zamanı. Burada yaşıyoruz biz. Her gün olay her gün dehşet bıktırdı artık.
Selahattin Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu hatta Devlet Bahçeli gibi isimler aklı başında insanlar. Saygılılar, samimiler. İdeolojileri, düşünceleri farklı ama oturup konuşarak her taraf da kendi isteklerinden tavizler vererek ortak bir noktada buluşabilirler. Çok zor yada imkansız bir şey değil ki bu. Yıllardır birarada yaşıyoruz bu coğrafyada.
Barıştan, demokrasi ve özgürlüklerden yana olan her görüşü destekliyorum.
ben o şeklde düşünmüyorum,akp nin tek olmasını halk artık istemiyor bunu kendi oy verenleri kabullenmeli neden kabullenilmiyor,hiç yanlışı olamazmı akp nin:))) b degisikligi yapmayi akil edecek cok zeki insanlar var akp de.takdiri ilahi bunu istemedi akillarina getirmediki millet gorsun gorsunki bir musibet bin nasihatten iyidir...ama Turkiye bunun faturasini nasil oder bilinmez...iyi geceler bukadar siyaset yeter yinede herseyin hayirlisi vardir Mevlanin bir bildigi
Barış ? Demokrasi ? Özgürlük ? Canım haberin varmı bilmiyorum ama onca kanı döken, çocuk katili abdullah öcalanın kız kardeşi dilek öcalan, şuan hdp yüzünden mecliste. Şu hdpyi çiçek, sevgi pıtırcığı yapan şeyi ben neden göremiyorum acaba.
olay şu eğer akp oylarını katlasaydı 7 haziranda görüşürüz diyen ve Ohh biz kazandık kıziam çatlayin da patlayin modunda yazan çok kişi olacaktı ve haliyle olay çigrindan çıkacaktı.Arkadaşlar kendinizde misiniz, ben burada şimdi kıyamet kopuyordur diye bir dalış yapayım dedim, baktım herşey süt liman, gayet sakin. alışık değilim lütfen bu da bi bünye sonuçta şok etkisi nereye kadar
Ay çok esprili şen şaktak günlü kısırlı hem de feminist parti olsun bu:)
Cunki diger partilerin benim ozgurlugume engel olucaklarini dusunuyorum o yuzden onlara guvenmiyorum dediklri inandirici gelmiyo turbanli kisilere orumcek kafali muamelesi yapan zihniyetler benim yasantima uymuyo istedigim gb istedigim yere girebiliyorum okuyabiliyorum calisabiliyorum ozgurum diyebiliyorum o yuzden oyumu veriyorum... akp den sonra mhp ye oy verebilirim mesela ama ondada o guc yok yada yeni bir parti ciksin herkezin ozgurce yasayabilcene beni ikna etsin ben holigan gb bagli degilim iyilerinide kotulerinide goruyorum onu demek istedim.
Dağdan inmiş, silahını mı bırakmış. Nerde bırakmış.Ben de bunu dile getiriyorum :) Şu an mecliste. Dağda elinde silahla pusuda değil. Dağdan inmiş silahını bırakmış ve konuşmak istiyor, çözüm/barış istiyor.
Hdp'yi sevgi pıtırcığı olarak görmüyorum ama samimi buluyorum. Yıllardır mücadele ediyorlar ve yorgunlar. Biz de yorgunuz. Sürekli şehit haberlerinden bıktık. Daha ne kadar savaşçılık oynayacağız? Yetişkin insanlarız oturup bir anlaşmaya varalım. Türk/Kürt hiçbir çocuk ölmesin artık.
Mantığınıza sağlıkAzmı düşmüş hali bile diğerlerinden çok
O aglayacagina once sozunu tutsun da 8 Haziranda aciklayacagim dedigi "Ankarnin nasil parsel parsel satildigini" soylesin. Hem sozlerini tutmazlar, hem de neden oyumuz dustu diye aglarlar..Mari-Mar diye pembe dizi vardi ben kucukken zengin bi cocuga asik oluyodu adi Sergio sonra hamile kaliyodu falan dizi boyunca hep gözü yaşlı bi gün görmedi kiz. Bülent Arınç ondan daha cok agliyor.
bende yazmamak için zor tutuyorum kendimi face de, bikaç şey hşissettirdim sadece, özellikle şu şehitlerin kemikleri sızladı paylaşımlarına. e buna akpaliler neden olmadı mı zaten, bunca tavizi kim verdi, halkın gözünde onları kim normalleştirdi, eskiden büyük bir öfke varken daha bir içimiz almaya başlamadımı, habur sınr kapısı olsun, diyarbakırda şivan Peverle el ele tutuşmalar olsun. bu yükselişe akp izin vermişken, şimdi nasıl oluyorda başkalarını suçlayabiliyor.şu ana kadar gayet hümanist ve demokratik hoşgörülü bi ruh halindeydim facebooktan bi gerizekalı mesaj atana kadar, yatar ayak sinir etti beni, valla bu insanları anlamakta zorlanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?