Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Yorgan gitti kavga bitti

Aradığımız buymuş galiba. İnşallah bundan sonra Devletimiz de böyle süt liman olur. Huzurlu bi sabaha uyanmak dileğiyle :))

benden bu kadar a
bunlara harbiden sahiden gerçekten inanıyor musun?cidden soruyorum

Bu tablo demokrasinin öz sesi bence bu gecenin enerjisi ülke geneline iyi gelecek yarı zamanlıda olsa sevindik işte alışsak iyi olur tatlım

Peki chpnin oylarinda beklenen artisi saglayamamasini nasil acikliyorsunuz ? Gercekten dedikleriniz aklima yatti ve fikir almak icim soruyorum cok guzel aciklamissiniz cunku...

Hdp...
Çok dürüst siyaset yapar canım mesela maden kazaları ile ilgili verdiği soru önergelerini apoyla görüşme vakti gelince geri çekiverirler.
Tamamen faşist bir kürt partisi, yapmayın...

ben o şeklde düşünmüyorum,akp nin tek olmasını halk artık istemiyor bunu kendi oy verenleri kabullenmeli neden kabullenilmiyor,hiç yanlışı olamazmı akp nin

Ben de bunu dile getiriyorum :) Şu an mecliste. Dağda elinde silahla pusuda değil. Dağdan inmiş silahını bırakmış ve konuşmak istiyor, çözüm/barış istiyor.

Hdp'yi sevgi pıtırcığı olarak görmüyorum ama samimi buluyorum. Yıllardır mücadele ediyorlar ve yorgunlar. Biz de yorgunuz. Sürekli şehit haberlerinden bıktık. Daha ne kadar savaşçılık oynayacağız? Yetişkin insanlarız oturup bir anlaşmaya varalım. Türk/Kürt hiçbir çocuk ölmesin artık.

olay şu eğer akp oylarını katlasaydı 7 haziranda görüşürüz diyen ve Ohh biz kazandık kıziam çatlayin da patlayin modunda yazan çok kişi olacaktı ve haliyle olay çigrindan çıkacaktı.

Ay çok esprili şen şaktak günlü kısırlı hem de feminist parti olsun bu:)

Altın toplarız aramızda, doğum yapana, evlenene altın hesabı
Her kadına iş aş, erkek şiddetine son, hem üretip hem para kazanılacak hemde eşlerinin şiddetinden kaçıp sığınacakları pembe ev projesi.

şu ana kadar gayet hümanist ve demokratik hoşgörülü bi ruh halindeydim facebooktan bi gerizekalı mesaj atana kadar, yatar ayak sinir etti beni, valla bu insanları anlamakta zorlanıyorum ben

Bu istediğin gibi özgür yaşama hakkını sana Atatürk tanıdı. Akp değil!!!!
Seçme seçilme hakkını Atatürk verdi mesela sen bugün özgürce seçim yapıp istediğin partiyi başa getiriyorsan bu akp nin sayesinde değil.
Sen bugün rahatça işe girebiliyorsan akpnin sayesinde değil.
Sen bugün mirastan hak sahibi olabiliyorsan bu ulu önderin sayesinde.

Bülent Ecevit'in meclisteki yanlış çıkışından dolayı türban sorununu chp ye indirgemek doğru değil.( burdan yola çıkarak güveninin azaldığını düşünüyorum)
Ha madem ona güvenmiyorsun, Mhp bunu dert etmiyor? Ona ver. Güçlü değil ne demek. Bugün sen verirsin, yarın bir diğer kişi derken güçlenir.

Evet bağlı olmamak güzel ama sizlerin bir ideolojisi yok o nedenle bugün makarna-kömür verip günü kurtaran partilere oy vermek mantığınıza en yatkın olanı. Bu mantık değişmediği sürece mazota verdiğiniz parayla zor geçinirsiniz. Hem de rakamlar bu şekilde de kalmayacak giderek artacak.

Temennim birilerinin giderek azalması yönünde.

Dağdan inmiş, silahını mı bırakmış. Nerde bırakmış.
Hala devletin meclisinde pkkyla devleti tehdit ediyorlar.

Burda milli irade demokrasi naralari atan arkadaslarim hdpye gelince yaziklar olsun sehitlerin kani sozlerinden ne zaman vazgecilecek ?
Bu da milletin iradesi yani dogudaki vatandaslar adam degil mi secme haklari yok mu ?

Mari-Mar diye pembe dizi vardi ben kucukken zengin bi cocuga asik oluyodu adi Sergio sonra hamile kaliyodu falan dizi boyunca hep gözü yaşlı bi gün görmedi kiz. Bülent Arınç ondan daha cok agliyor.
O aglayacagina once sozunu tutsun da 8 Haziranda aciklayacagim dedigi "Ankarnin nasil parsel parsel satildigini" soylesin. Hem sozlerini tutmazlar, hem de neden oyumuz dustu diye aglarlar..

şu ana kadar gayet hümanist ve demokratik hoşgörülü bi ruh halindeydim facebooktan bi gerizekalı mesaj atana kadar, yatar ayak sinir etti beni, valla bu insanları anlamakta zorlanıyorum ben
bende yazmamak için zor tutuyorum kendimi face de, bikaç şey hşissettirdim sadece, özellikle şu şehitlerin kemikleri sızladı paylaşımlarına. e buna akpaliler neden olmadı mı zaten, bunca tavizi kim verdi, halkın gözünde onları kim normalleştirdi, eskiden büyük bir öfke varken daha bir içimiz almaya başlamadımı, habur sınr kapısı olsun, diyarbakırda şivan Peverle el ele tutuşmalar olsun. bu yükselişe akp izin vermişken, şimdi nasıl oluyorda başkalarını suçlayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…