Selahattin drmirtasin kasim 2013 konusmasini netten izlersen arkadasin ne demek istedigini anlarsin cnm. Daha 1,5 yil once yapilmis bir konusma dusunceleri bu kdr cabuk degismemistir degilmi
Diger secimlere insallah. Israrla asfalttan kazindiginiz gunleri bekliyorsunuz anliyorum.Azmı düşmüş hali bile diğerlerinden çok
Ben yazıklar olsun demekten kendimi alıkoyamıyorum.. İçim acıdı, boşuna verdiğimiz şehitler, ağlayan analar, genç yaşta dul kalmış kadınlar, küçücükken ölümü tadan masumlar, hepsi boşmuş. Terör örgütüne oy veren bir millet olmuşuz. Yazıklar olsun..
gunah gunah fikirler atiyosunuz haa. Kadin cikmis olurum ugruna uzun adamin diyo bizde bi sivrilesmeler bi aykirilasmalar:)o kadat sevinme müdürüm akp liler vermez oy akp ye tam zıt bir görüş aman Allahım kadın partisimiölmek var dönmek yak diyyler ya
Mari-Mar diye pembe dizi vardi ben kucukken zengin bi cocuga asik oluyodu adi Sergio sonra hamile kaliyodu falan dizi boyunca hep gözü yaşlı bi gün görmedi kiz. Bülent Arınç ondan daha cok agliyor.Bülent arınç ağladı ağlayacaktı
Bir önceki yazdığınız mesajla bu yazdığınız mesaj arasında dağlar kadar fark var.
Bir önceki mesajda yorum yapan kişi tam Akpli bir kişiliği gösterirken bu mesajda mecburiyetten akpli olmak zorunda kalmış bir kişiliği gösteriyor.
Madem böyle düşünüyorsunuz Chp ve Mhp'nin seçim vaatlerinden hangisi tutarsız diye sorayım size?
Yetmiyor zar zor geçiniyoruz diyerek tekrardan akpyi desteklemek hangi aklıselim kişinin yapacağı iş?
Chpnin vaatlerini kaale almıyorsunuz yapılmayacak ne var söyler misiniz?
Ziynet eşyasından vergiyi kaldırıp mazota benzine yüklersen kaynağı sorarsın, milleti böyle zora sokarsın işte. Hoş millet anlamıyor ama..
Hem akpli olup hem zor geçiniyoruz diyenlere müstehak. Madem zor geçiniyorsun başka partiye ver arkadaş? Silah mı dayıyorlar kafana? Evinin kirasını, yakacağını, yemeğini mi alıyorlar sana?
Hastane demişken, sağlıkta iyileştirmeye gittik diye vır vır konuşuyorlar, muayene ücretinden bahsettiklerini hiç duymuyorum. Neymiş rahat rahat doktora gidiyormuşlar, günlerce randevu beklemiyormuşlar, muşlar..
Adam benden eskinin muayene ücretini alıyor. 2 liralık ilaca muayene ücreti ile 9 lira ödüyorum haberleri yok.
Valla ben akpli seçmenin mantığından bir gram anlamıyorum.
Resmen beyinlerini kuşa taksak ters uçar tabiri tam yakışıyor. Başka bir mantıklı açıklama getiremiyorum.
Yayınımıza 12 yıllık bir teknik arıza sebebiyle ara vermek zorunda kalmıştık özür dileriz
Yayınımıza 12 yıllık bir teknik arıza sebebiyle ara vermek zorunda kalmıştık özür dileriz
Barış ? Demokrasi ? Özgürlük ? Canım haberin varmı bilmiyorum ama onca kanı döken, çocuk katili abdullah öcalanın kız kardeşi dilek öcalan, şuan hdp yüzünden mecliste. Şu hdpyi çiçek, sevgi pıtırcığı yapan şeyi ben neden göremiyorum acaba.Selahattin Demirtaş'ın dağda çekilmiş fotoğrafları da var, biliyorum. Ama hdp yeni bir oluşum. Eşcinsel adayları bile vardı ve adaylarının azımsanmayacak bir bölümünü kadınlar oluşturuyor. Demek istediğim hitap ettikleri alanı genişlettiler ve samimiyetle, dürüstçe siyaset yapmaya çalışıyorlar.
Silahla, savaşla değil konuşarak hukuka uygun olarak barış, çözüm isteklerini dile getiriyorlar. 'Sen bunu bunu yaptın, sen böylesin, şöylesin' vs. diyerek niye yüz çevirelim, ciddiye almayalım? Kaybedecek neyimiz kaldı ki? Koskaca T.C. devletini(!) bölecekler, yıkacaklar diye niye korkalım? Korkudan görmezden mi gelelim yoksa oturup karşılıklı anlaşmaya mı varalım?
Yıllardır kan dökülüyor bu ülkede. Hergün insanlar can veriyor hem doğudaki eylemlerde hem batıdaki. Misal Gezi eylemlerinde kaç annenin canı yandı? Kaç kişi yaptıklarının cezasını aldı? Şimdi bir olma zamanı. Burada yaşıyoruz biz. Her gün olay her gün dehşet bıktırdı artık.
Selahattin Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu hatta Devlet Bahçeli gibi isimler aklı başında insanlar. Saygılılar, samimiler. İdeolojileri, düşünceleri farklı ama oturup konuşarak her taraf da kendi isteklerinden tavizler vererek ortak bir noktada buluşabilirler. Çok zor yada imkansız bir şey değil ki bu. Yıllardır birarada yaşıyoruz bu coğrafyada.
Barıştan, demokrasi ve özgürlüklerden yana olan her görüşü destekliyorum.
Ya zaten Cumhurbaşkanlığı seçiminde muhalif adayı yanlış bir seçimdi, onda hemfikirim, çatı adayı destekleyen partilerin seçmenleri dahi tepki için sandığa gitmedi, katılım azdı, ben burda CHP'li olduğunu bildiğim insanların bile oy vermeye gitmedim konuşmalarını biliyorum.Evet tabirim yanlis oldu onun icin ozur diledim zaten dusundugumu yanlis ifade ettim
Cidden cumhurbaskani secimlerinde bile karsisina kimi getirdiler saka gbydi butun teskilat degismeli hepsinin koku kazinmali yoksa coooook zor o isler suan en buyuk korkum hdpnin bile sansinin yuksek olmasiddiger muhalefetlerden bu benim icin cok uzucu...
AKP'nin iktidar olmadığı bir güne uyanacağız 13 yıl sonra
dimi ne saçma.keşke yine dediğim dedik caldigim düdük diyebilselerdi.ah onlar bunu tahmin edeydi o kuralı da hemen değiştirirlerdi
Lütfen ya benim dediğime de cevap verin öyle gidin olmuyor böyle amaesimoglumherseyim .!.::))) b degisikligi yapmayi akil edecek cok zeki insanlar var akp de.takdiri ilahi bunu istemedi akillarina getirmediki millet gorsun gorsunki bir musibet bin nasihatten iyidir...ama Turkiye bunun faturasini nasil oder bilinmez...iyi geceler bukadar siyaset yeter yinede herseyin hayirlisi vardir Mevlanin bir bildigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?