Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Çok ütopik :))))

birazda gülelim

• Tuğçe Kazaz attığı son tweetle dikkatleri üzerine çekti.

Son zamanlarda AKP lehine yaptığı açıklamalarla gündeme gelen manken Tuğçe Kazaz, son attığı tweetle de dikkatleri üzerine çekti. CHP’li seçmenin yoğun olarak yaşadığı, Kadıköy, Şişli, Ataşehir ve Beşiktaş gibi semtlerin trafik yoğunluğuna ilişkin bir görsel paylaşan Kazaz, “Trafikte gördüğünüz üzere, CHP seçmeninin hakim olduğu bölgelerde yine trafik var. Ülke ile alakaları yok ki. Keyifteler” diye yazdı.

İşte Kazaz’ın o tweeti:

Şu an her şey Cumhurbaşkanının insiyatifinde, koalisyona yanaşacağını hiç düşünmüyorum. Erken seçim kapıda gibi duruyor.
HDP' nin meclise girmesine bu kadar ah vah edilmesine de anlam veremiyorum. Yok PKK başkanı hapisten çıkar da başbakan adayı olur vs çok ütopik ve olmayacak düşünceler. Ülkede çok yüksek popülasyona sahip bir etnik köken var ve senelerce 'Dağda durmayın, demokratik bir ülkeyiz, meclise girin' dendi, şimdi meclise girdikleri zaman da kıyamet kopmuş gibi davranılması çok gereksiz.
HDP gerçek bir parti durumunda değil şu an, oyları emanet. Bekleyin görelim hep beraber öteki seçimde neler olacağını.

Not: Siyasetçi bir babanın kızıyım ancak şu an yüksek oranda oy alan hiçbir parti ile bir alakam yok. Siyasi görüşüm hepsinden farklı. Objektif yorum yapmam daha kolay oluyor bu sebeple.

Erken seçim kapıda 90 gün sonra bence hiç biri koalisyon kuramaz

90 gün sonraysa erken seçim yurtdışından gelmemize gerek yok değil mi tekrar oy kullanmak için orada kullanabiliyoruz?

Yahu haksız da sayilmaz..
Sagi solu yok bu isin. Ben gozum tv de , tlf elimde burayi takip ediyorum. Fb ye bakiyorum orda burda check inler vs. Ya hic mi biriniz merak etmiyorsunuz. Sadeve bizmi yasiyiruz su memlekette..

Yahu şu dağdan inin de meclise girin bayatlığını bi geçin ya.
Herşeyden önce dağdan indiler mi dağda terörist yok mu, silahlarını teslim mi ettiler???
Kimse bunlara gelin meclisten devleti tehdit edin dağdaki teröristlerinizle falan demedi şu lafları bi geçin artık ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…