o konuya hiç girmeyin bence ortalık zaten karışmışAkp'nin önünde biriken kalabalığın içinde osmanlı bayrağı sallayan var, neyin seçimi bu yapılan anasını satiyim.
Sen git özgürce "oy ver", osmanlı bayrağı salla.
Valla bence de çok komik. Terör örgütü çıkışlı olup 79 mv meclise soksam ben de çok gülerdim.ahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahahasdfghjklşifghjkl.
Ve hayal gibi....AKP'nin iktidar olmadığı bir dönem düşünsenize mesela...
Ortada onu hallederiz, bunu asarız, ona çırparız diyen yok.
Gazetecileri susturan, içeri alan yok
Twitterı youtube'u yasaklayan yok
Özgürce eleştirebiliyorsunuz
Aşk gibi rüya gibi bir şey ya özgürlük
Mutlu sonla biten kac film izledinizAKP'nin iktidar olmadığı bir dönem düşünsenize mesela...
asdasdas, nesquik gibi bişey bemce :/AKP'nin iktidar olmadığı bir dönem düşünsenize mesela...
yani başkanlık olmasa bile vizesiz girilme olmasa iyi olurdu
Ve hayal gibi....
Mutlu sonla biten kac film izlediniz
asdasdas, nesquik gibi bişey bemce :/
Valla bence de çok komik. Terör örgütü çıkışlı olup 79 mv meclise soksam ben de çok gülerdim.
Oyle ama once kabahati kendinde arasin, mitinglerde oy isteyen sonucta Tayyip'in kendisi idi. Bu once onun basarisizligi.Davutoğlu gidici bence isteğiyle istifa edeceğini zannetmem ama mecbur kalacaktır cumhurbaşkanı 400 milletvekilinden bahsederken buyuk başarısızlık bu sonuç
vermez izuben bu kadar ter döktüler,sence akp hdp nin isteklerini onaylayıp duruşunu bozarmıŞimdi nolur Ak parti hükümeti kurar güvenoyuna sunar alırsa hükümeti kurar zaten alamazsa erken seçime gidilir , güvenoyuda diğer partiler verirmi muamma tabi ki.
yani eski pampanız muhahhahahahhaCemaat de olabilir.