Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Şimdi nolur Ak parti hükümeti kurar güvenoyuna sunar alırsa hükümeti kurar zaten alamazsa erken seçime gidilir , güvenoyuda diğer partiler verirmi muamma tabi ki.

AKP'nin iktidar olmadığı bir dönem düşünsenize mesela...
Ortada onu hallederiz, bunu asarız, ona çırparız diyen yok.
Gazetecileri susturan, içeri alan yok
Twitterı youtube'u yasaklayan yok
Özgürce eleştirebiliyorsunuz
Aşk gibi rüya gibi bir şey ya özgürlük

Ve hayal gibi....

• Oktay Vural'dan 'seçim' yorumu
    hurriyet.com.tr
    7 Haziran 2015
Reuters'a konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Ak Parti ile koalisyon ihtimalini konuşmak için çok erken olduğunu söyleyen Vural, şöyle dedi:

"Parti olarak hedefimiz tek başımıza iktidardı. Bu sonuçlardan sonra genel merkezimizin değerlendirme yapması daha sağlıklı... Şu an benim koalisyon ile ilgi bir değerlendirme yapmam doğru olmaz."

Mutlu sonla biten kac film izlediniz

asdasdas, nesquik gibi bişey bemce :/

yani başkanlık olmasa bile vizesiz girilme olmasa iyi olurdu

doğmamış bebeğe don biçilmez tabi ama bence en güzeli yok öyle batıya göç edip istediğin gibi ortalığı karıştırmak
madem kürdistan istiyorsun
al sana kürdistan doğuda yaşa dimi

Ve hayal gibi....

benim ilk kez umudum yoktu ama şimdi var

Davutoğlu gidici bence isteğiyle istifa edeceğini zannetmem ama mecbur kalacaktır cumhurbaşkanı 400 milletvekilinden bahsederken buyuk başarısızlık bu sonuç
Oyle ama once kabahati kendinde arasin, mitinglerde oy isteyen sonucta Tayyip'in kendisi idi. Bu once onun basarisizligi.

Şimdi nolur Ak parti hükümeti kurar güvenoyuna sunar alırsa hükümeti kurar zaten alamazsa erken seçime gidilir , güvenoyuda diğer partiler verirmi muamma tabi ki.
vermez izuben bu kadar ter döktüler,sence akp hdp nin isteklerini onaylayıp duruşunu bozarmı

Ben Bahçeli nin koalisyon kuracağını falan düşünmüyorum ak Parti ile. Gidişat erken seçimi gösteriyor. Yalnız erken seçim olursa seçim günü fena karışır ortalık bu sonuçlardan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…