Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Yav ne Kürdistanı
Bırak kursa bile 1 hafta sonra yıkılır o kürdistan :KK53:

neden özerklik istiyorlar sanıyorsunuz
tam bağımsız olsalar
Türkey yetiiiiiş diyecekler ufacık problemde :))
Kktc'ni de biliyoruz canm. Türkiye yetiş dediler,şehitler verdik o kadar. Şimdi bizi beğenmiyorlar. Nefretle bakıyorlar.

benim bulunduğum sandıkta 297 oy kullanıldı. 14 tanesi geçersiz. yaşlılar vardı orada katılan. alt katttı çünkü.
onlarda yanlışlıkla önce verecekleri partiye sonrada altttaki bağımsıza basmışlar. bilememişler. keşke diyorlardı bağımsızlar altta olmasaydı. ayrı olsaydı. yanlışla 14 oy gitti kısaca

Davutoğlu gidici bence isteğiyle istifa edeceğini zannetmem ama mecbur kalacaktır cumhurbaşkanı 400 milletvekilinden bahsederken buyuk başarısızlık bu sonuç
Mitinglerden gelen haberler de zaten AKP ye olan güvenin ve sevginin azalması yönündeydi.
Bu Yüzden oylarının düşmesi beni şaşırtmadı.
Dediğin gibi davudoğlu gidebilir.
Fakat yerine kim gelecek bunu düşünüyorum.
Davudoğlu kadar pasif olmayan ama Erdoğan kadar da Baskın olmayan bir karakter Lazım akp içinden...

sandığıma bakamadım "07 Haziran 2015 - 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlanana kadar Sandık Sonuç Paylaşım Sistemi geçici olarak devre dışı bırakılmıştır." diyor, yarın bakarım artık:KK53::KK53:

Mitinglerden gelen haberler de zaten AKP ye olan güvenin ve sevginin azalması yönündeydi.
Bu Yüzden oylarının düşmesi beni şaşırtmadı.
Dediğin gibi davudoğlu gidebilir.
Fakat yerine kim gelecek bunu düşünüyorum.
Davudoğlu kadar pasif olmayan ama Erdoğan kadar da Baskın olmayan bir karakter Lazım akp içinden...
Numan kurtulmuş gelir bence

X