- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
%10 baraji yuzunden.. Milet bu kez isi saglama almak istedi, AKPnin gidisine oynadi.Ah ah..kıymeti bilinmez oyle halk adamlarının..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
%10 baraji yuzunden.. Milet bu kez isi saglama almak istedi, AKPnin gidisine oynadi.Ah ah..kıymeti bilinmez oyle halk adamlarının..
Cumhurbaşkanlığı seçiminde sonuç değişmediği için cemaatin olduğunu sanmıyorum.Cemaat de olabilir.
Kktc'ni de biliyoruz canm. Türkiye yetiş dediler,şehitler verdik o kadar. Şimdi bizi beğenmiyorlar. Nefretle bakıyorlar.Yav ne Kürdistanı
Bırak kursa bile 1 hafta sonra yıkılır o kürdistan
neden özerklik istiyorlar sanıyorsunuz
tam bağımsız olsalar
Türkey yetiiiiiş diyecekler ufacık problemde :))
Ben akpnin neden kaybettiğine degilde -ki bunun nedenleri belli zaten- c.b olarak mitinglerde olmasi seçmenleri tarafından hos karsilanmadi demenize sasirdim.Ak parti kürtlerden kaybetti çevrendekiler kürt değildir.
Erdoğan hiç bi şekilde koalisyon istemez. Nasil cakas atacak yoksa. Erken seçim ufukta gibi.
Guven oyu ne olacak peki?Erken secime alternatif ; c.b. nin tbmm deki herhangi bir milletvekilini basbakan atamasiymis. Bunu yeni öğrendim !
Mitinglerden gelen haberler de zaten AKP ye olan güvenin ve sevginin azalması yönündeydi.Davutoğlu gidici bence isteğiyle istifa edeceğini zannetmem ama mecbur kalacaktır cumhurbaşkanı 400 milletvekilinden bahsederken buyuk başarısızlık bu sonuç
Öyle bir şey olsa koşa koşa oradAn kaçacak olanlar da kendileri. Ye iç öldür hem de fazlasını iste.
maalesef dinlediklerim tv den o yönde,akp 85 sandalyeyi almasın diye verildi%10 baraji yuzunden.. Milet bu kez isi saglama almak istedi, AKPnin gidisine oynadi.
Kuramıyor ki. Yeterli mv sayısı olmuyor.CHP-MHP koaliyon kursa nasıl olur bi tık farkla geçiyor akpnin oyları şu an
Numan kurtulmuş gelir benceMitinglerden gelen haberler de zaten AKP ye olan güvenin ve sevginin azalması yönündeydi.
Bu Yüzden oylarının düşmesi beni şaşırtmadı.
Dediğin gibi davudoğlu gidebilir.
Fakat yerine kim gelecek bunu düşünüyorum.
Davudoğlu kadar pasif olmayan ama Erdoğan kadar da Baskın olmayan bir karakter Lazım akp içinden...
insallahdediğin gibi set kurabiliriz aslında
vizesiz türkiyeye girilmeyecek mesela
1 seneyi bulmaz geri alın bizi derler
Su durumda alamaz ama ortalik cok karisicakGuven oyu ne olacak peki?
yani başkanlık olmasa bile vizesiz girilme olmasa iyi olurdudediğin gibi set kurabiliriz aslında
vizesiz türkiyeye girilmeyecek mesela
1 seneyi bulmaz geri alın bizi derler