Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

TV'de siyasileri gösterdi de oy kullanırken, bazı siyasiler zarfın kapak kısmını içine kıvırıp öyle attılar oylarını, niye bizim gibi yapmadılar kio_O
Iyi ki kabinlerde yalnızız, birilerinin seyrettiğini düşünsenize, diller pabuç gibi çıkmış zarfa doğru:KK70::KK70:

Yapışkan olunca yalayasım geliyo napiyim :KK70:

O nasıl pusulaydı yav katla katla zor sığdırdım zarfa.İstanbulda bağımsız adayların tam partilerin altına denk gelmesi saçma olmuş,ilk kez oy kullanacaklar ve yaşlılar iki yere birden basmış olabilirler.
Basanlar olmuş dusduru, burda bir arkadaş yazmış, hem istediği hemde bağımsıza basan olmuş bilmeden, üzüldüm diye yazmıştı.

O nasıl pusulaydı yav katla katla zor sığdırdım zarfa.İstanbulda bağımsız adayların tam partilerin altına denk gelmesi saçma olmuş,ilk kez oy kullanacaklar ve yaşlılar iki yere birden basmış olabilirler.

aynen hem enine hem boyuna katlamak zorunda kaldım bi ara sinirlendim sığmıyo diye:KK48:

Basanlar olmuş dusduru, burda bir arkadaş yazmış, hem istediği hemde bağımsıza basan olmuş bilmeden, üzüldüm diye yazmıştı.

seçimden önce bağımsızlar sıranın sonunda dendi ama partilerin altına koymuşlar, o yüzden partiye basan altındaki bağımsızada basmış heyecandan herhalde, öyle yapan çokmuş malesef

:KK70:
chess eşinle yemek yapmacasına girdiğin iddia için bu kadar istikrarla dakikaları saymanı takdirle karşılıyorum, bu ne azim:KK70:

sanırım hazır yemek yicez bu gidişle, eşimin yemek yapmaya yeteneği yok malesef:KK70::KK70::KK70:

Heee şaka az bekleyin yasak kalksin bu ne heyecan :KK48:
beyazgri beyazgri , fanatizminizi Anlıyorum, hayırlısı partinizin kazanmasıysa şimdiden hayırlı olsun ama bırakalım da topikte gerginlikler yerine gırgır şamata olsun, insanlar epeydir parti savunulucuğundan eğlenmeyi ihmal ediyordu, seçim sonuçları beklenirken fikri partisi ne olursa olsun şurda gülüşüp eğlensinler değil miHoppa

Kötü olmuş...Ama karmaşa olabileceği çok açık,kimse düşünememiş mi bunu hayret.
Düşünememişler demek ki:KK43: arada can sıkıcı şeylerde oluyor, bir teyzeninde gözleri Görmüyor diye yanında getirdiği komşu oğlu, teyzenin değil, kendi istediği partiye oy basıp birde marifetmiş gibi söylemiş, umarım hayırlısıyla kavga dövüş büyümeden biter sayımlarda.

X