Türkiye Hastanesinde Doğum Yapanlar

H

Tane 2000 istiyor dr 6500 ama ben artik karar verdim yemiycem icmiycem bebege sacma sapan oda takimlari ivir zivir almak yerine once saglikli bi doğum için masrafa giricem digerleri zamanla olur insallah
Doktorun kim acaba merak ettim baya pahalıymış özel sağlık sigortası yaptırsaydın keşke

evet devam ediyorum,kısmetse doğumumu özgür hnm yapacak. Tavsiye ederim ilgili ve konuşkan bir doktor açıkçası ben memnunum kendisinden.
Teşekkür ederim. Özgür hn. salı gününe randevu aldım inşallah memnun kalırımda hamile kalıncada devam ederim. Doğum ücretleri ne kadar şuanda bilginiz var mı. Telefonda bilgi vermiyorlar sanırım öyle kalmış aklımda

inşallah hayırlısı olur, önemli bir süreç , doktorla iletişimin ve beğenin çok önemli.
ben geçen gün sordum normal 2400 dediler , sezeryan 2900 demişlerdi sanırım.bide isteğe bağlı sezeryan var o 4bine yakındı hatırladığım kadarı ile. normal düşündüğüm için onları aklımda tutmadım :)

İnşallah normal doğum olur gerek kalmaz diğerlerine. Ben özgür hn. ile geçen sene tanıştım bebeğimin 11 haftada kalbi durmuştu o an insan ne yapacağını bilemiyor başka bir dr. daha gitmek istedim kürtaj için hemen karar veremedim. Sonra özgür hn. ravdevu aldım ona söylemedim durumumu. Bana normal doğum yaptırdığını söyledi pozitif bi bayandı. Sonra muayeneye geçtik.Muayenede bebeğin kalbinin atmadığını görünce üzüldü tabi ben bildiğim için durumu normal karşıladım. Biliyor muydun dedi evet dedim sonra kürtaj zaten. Neyse 1 yıl oldu inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur.

hadi yaa,çok üzüldüm,allah bir daha göstermesin inşallah .

Amin canim.aslinda fazla takıntı yapmamak lazım ana dedigim gibi doktorumdan ayrilmamak icin diger masraflardan kisicam.doğal doğum olsun istiyorum..olabildigince.nasip tabi.kac ay var senin

Kızlar türkiye hastanesinde doğum yapan var mı? Özge coskunu methetmisler özellikle hala hastası olan normal doğum yapan varmi orda özelllikle merak ettigim bu?

Kızlar türkiye hastanesinde doğum yapan var mı? Özge coskunu methetmisler özellikle hala hastası olan normal doğum yapan varmi orda özelllikle merak ettigim bu?
İnşallah bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın. Kafanı karıştırmak istemem canım bilgi amaçlı yazıyorum. Benim bir arkadaşım özge coşkuna gidiyordu hersey normaldi yani normal doğum yapacaktı. Ama kordonu dolandı diyip sezeryana almışlar son dakika. Bildiğim kadarı ile hayatı tehlikeye girmediği sürece kordonu ile doğan bebekler bile var.

Bende Özgür Çetiner e randevu aldım kendisi ssvd ilede bilinen bir dr. inşallah memnun kalırız

Amin cnm inşallah..evet o olayı bahane edip sezeryan yapan cok doktor var..insan riske de atmak istemiyor doktor oyle diyince bilemiyorsunki gerçekten risklimi degil mi diye..yoksa dediğin gibi kordon dolanmis sekilde normal dogum yapanlar var.. Off türkiyede neden böyle bu doğum işleri.. Samimi ve guvenilir doktor bulmak zor..işi ticarete dokenler çok..

Bende Özgür Çetiner e randevu aldım kendisi ssvd ilede bilinen bir dr. inşallah memnun kalırız
Özgur hanım ssvd doktoruysa normal doğumu destekliyor o zaman..muayeneden sonra buraya dusuncelerini ve dogumla ilgili konustuklarini paylasirsan sevinirim.. Bende ozgur hanima alayım eger memnun kalırsan

Bende türkiye hastanesindeki özgür çetiner e randevu aldım nettende konuşmalarını dinledim normal doğumu desteklediğini söylüyor inşallah öyledir. Gittiğimde de bekleyen hastası varsa sorucam zaten memnunlar mı diye

Kızlar birde randevu alınmasına rağmen saatlerce beklediğini söyleyenler var..randevu saatinde hemen alindiniz onuda yazmayi unutmayın

Ben de özge hanıma gidiyordum ve memnundum ancak daha sonra arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine medipolden nir randevu aldım ve memnun kaldım şimdi oraya devam ediyorum. Açıkçası bu tercihimde fiyat da rol oynadı çünkü türkiye hastanedi sezeryandoğum 4000-4200 gibi bir rakama geliyor ki buna bebek doğunca çocuk doktorunun bakması vb.. dahil mi bilmiyorum medipolde hepsi dahil 2000-2500 arası. Neredeyse yarı yarıya olunca ve şu an gittiğim doktor normal doğumu bekleriz sen aksini istemiyorsan diye düşündüğünden medipolde doğum yapacağım. Arkadaşım da onda normal doğum yaptı.

Ancak yine de belirtiyim ben 6 ay boyunca özge hanıma gittim ve çok memnundum.

Merhaba ben evime yakın olduğu için türkiye hastanesini tercih ettim yarında özgür çetinere randevu aldım gideceğim bakalım yorumlarımı yazarım burdan. Evet türkiye hastanesinin fiyatları biraz yüksek. Medipol hastanesinde hangi dr gidiyorsun. Birde Özel ataköy hastanesinde tahibe derici var onuda çok övüyorlar. Şirinevlerde sanırım hastane. Bana uzak olduğu için gitmedim ben.

Nerdeki medipol cnm..benim için doğum hangi gün ve saate gelirse gelsin doktor hastaneye gelebilmeli öyle bir doktor arıyorum o yüzden baya bir arayış içindeyim..sezeryan düşünmediğim için.. Ama sezeryan olacaksa tabiki uygun fiyatlisini tercih ederdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…