Ben geçen sene Nisan ayında 27 haftalık erken doğum yaptim. Dr ilk başlarda gece tatil farketmezler doğuma geliyoruz dedi ama h.sonu sancim başladı ne geldi ne yönlendirdi ve doğumun başladığını hickimse anlamadı en son ebe kontrol ettiği de 7 cm acilmam ile birlikte ambulansla gop a gittim çok alakasız. Bebegimi 1 hafta sonra kaybettim suan 8 haftam bitmek üzere cok yeni. Ama turkiye hastanesinin yeni doğan Dr çok iyiymis insaallah gerek kalmaz ama tedbirli olmak istiyorum canım yandı çok. Ondan şimdiden bunlardan emin olmak istiyorum sen kaç haftaliksin?
Amin canım çok sağol inşaallah herşey yolunda gider. Aynı ay dogurucaz inşaallah :) Allahım zamaninda sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Özel Levent hastanesi idi canım.Benim de 7 haftalık canım daha kalp atışlarını bile duymadık, Allah sabır versin eskileri aklına getirip de kendini strese sokma ikinize de zarar verirsin. Geçen sefer hangi hastaneye gitmiştin ki?
Amin n canım inşaallah. Sen yolu yarilamissin darısı başımıza inşaallah. Sende gözlemlerini tekrar paylasirmisin bizimlemerhaba bende arkadaşım ,eltisi ve kardeşinin tavsiyesi üzerine Özgür Hanıma başladım geçen hafta, doktorlardan alışık olmadığımız bir şekilde çok konuşkan ve güleryüzlü davranışlarına şaşırdık diyebilirim. banada kartını verdi ve istediğin zaman arayabilirsin dedi ve en önemlisi de normal doğuma teşvik etmesi , arkadaşım ve kardeşine de normal doğum yaptırdı ve memnun kaldılar. bende devam edicem bakalım umarım doğuma kadar bir sorun yaşamadan götürürrüz ve kolay doğum yaparız. :)
Ben de birilerine normal doğum yaptırdı sözünü duymak istiyordum canım içimi rahatlattın şimdi teşekkür ederim çok:) bazı dr.lar baştan normal doğum diyor ama zoru görür görmez sezeryana alıyorlar benim de bu konu da tam güvenebileceğim biri olsun istiyorum.
Amin canım çok sağol inşaallah herşey yolunda gider. Aynı ay dogurucaz inşaallah :) Allahım zamaninda sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Özel Levent hastanesi idi canım.
Amin n canım inşaallah. Sen yolu yarilamissin darısı başımıza inşaallah. Sende gözlemlerini tekrar paylasirmisin bizimle
canım kan testi fln yaptırdın mı aşağı yukarı ne kadar tutuyor bilgin var mı?Amin canım çok sağol inşaallah herşey yolunda gider. Aynı ay dogurucaz inşaallah :) Allahım zamaninda sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Özel Levent hastanesi idi canım.
Yaptırdım canım rubella idrar bir suru test yaptim açlık sekerime felen baktılar özel çok istiyor ben devletteki Dr rica ettim orada yaptırdımcanım kan testi fln yaptırdın mı aşağı yukarı ne kadar tutuyor bilgin var mı?
Ya ise bak aynı yoldayiz ben başındayim daha :) aynen ben hamile kalmadan hastane araştırıp bulamayıp uzulurdum napicam diye. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ve hastane memnuniyetinin olmasina. O zaman ben artık randevu alayim desteğin için çok tesekkurler. İnsaallah sağlıkla kavusuruz yavrucaklarimizaaynen bende senin gibi Özel levent hastanesini bırakıp fellik fellik hastane arayışına girenlerden biriyim :) arkadaşlarımın tavsiyesi olmasaydı yine güvenip buraya başlayamaz hala hastane arayışında olurdum belkide :) gerçekten hamilelik sürecinin başından beri hep dedğim şey beni en çok strese sokan şey doktor bulamama korkusu oldu. hatta gidip başka şehirlerde bile doğum yapmayı düşündüm. bende Türkiye hastanesine muayene için geçen hafta ilk defa gittim. doktorun tavırları ve insanı rahatlatması çok memnun etti beni. aynı hafta yine bir durumdan dolayı aciline gittim nöbetçi doktor vardı onda da memnun kaldım . dün ayrıntılı ultrasona girdim Prof. Mustafa küçük muayene etti . çok güzel geçti çok memnun kaldık eşimle . umarım sonuna kadar böyle gider ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.
Amphitrite35 selam canım Özgür Hanım a hala devam ediyor musun merak ettim nasıl gidyor? Bugün kontrole gittim sanki başından salıverdi gibi geldi bi hevesim kaçtı da
ben de cuma günü gittim cuma günleri iki defa denk geldim hastane boş oluyor ama sanırım o gün katlara vizite çıkıyor, biz daha odadan çıkmadan çıkıverdi çok ters geldi bana o davranışı ama öyle acil bi durum olup da gidiyor gibi bi hali de yoktu anlayamadım, ayrıca ağrım var dedim daha ne ağrısı old. sormadan kas gevşetici yazayım fln dedi içime sinmedi yanii@Amphitrite35
Merhaba ; bende türkiye hastanesine gitmeyi düşünüyorum özgür hn. tavsiye ediyor musunuz hala, yada başka tavsiye edebileceğiniz bir dr var mıdediğim gibi belki o günki psikolojisine denk gelmişsindir,sıkma canını ,bidahakine öyle birşeyle karşılaşmazsın sanmam
Geçen sene bir düşüğüm oldu malesef o zaman bende kendi doktorumu götürmeyi düşünüyordum ama sadece hastane 1500 tl istedi tabi benim dr da eklenince 4000 tl gibi bir rakam çıktı vazgeçmiştim. Bu sene daha pahalıdır sanırımBen turkiye hastanesine kendi doktorumu goturucem
Tane 2000 istiyor dr 6500 ama ben artik karar verdim yemiycem icmiycem bebege sacma sapan oda takimlari ivir zivir almak yerine once saglikli bi doğum için masrafa giricem digerleri zamanla olur insallahGeçen sene bir düşüğüm oldu malesef o zaman bende kendi doktorumu götürmeyi düşünüyordum ama sadece hastane 1500 tl istedi tabi benim dr da eklenince 4000 tl gibi bir rakam çıktı vazgeçmiştim. Bu sene daha pahalıdır sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?