Türkiye Hastanesinde Doğum Yapanlar

Medipol kadıköyde sanırım bana uzak baya ben avrupa yakasındayım hastanenin yakın olması önemli benim için

Bağcılarda canım. Benim evim de türkiye hastanedine çok yakın ama medipole de en çok trafik olan saatte yarım saate vardık. Medipolde mesai saatleri dışında olursa doğum ek bir ücretle geliyorlar diye biliyorum.

Kızlar birde randevu alınmasına rağmen saatlerce beklediğini söyleyenler var..randevu saatinde hemen alindiniz onuda yazmayi unutmayın
Merhaba canım bugün türkiye hastanesi özgür hanımda randevum vardı saat 08.45 de ancak şantiye var hastane girişi değişmiş biraz dolaştım yanlış yerden girdim felan 9 da ordaydım. Dr 09.20 de geldi erken gelmiş ama odasına 09.20 de geldi.Muayene , biraz konuşma felan 10 dk sürdü sürmedi, başka tahliller istediği için sanırım fazlada konuşmadık onların sonucuna göre daha detaylı konuşacağını düşünüyorum. Folic asite başlamamı söyledi ben zaten başladım kullanıyorum. Tabi ben hamile değilim onun içinde doğumla ilgili konuşmadı ama geçen sene düşük yapmadan önce gittiğimde demişti normal ve kesiksiz doğum yaptırdığını. Genel olarak güler yüzlü bir bayan ilk görüşme normal geçti yani kısa sürdü ama gerekli olsa uzun sürerdi diye düşünüyorum

Ozgur Cetiner dünya tatlısı herşeyinizle sonuna kadar ilgilenen mükemmel bir insan whatsapptan ne zaman birsey sorsam bikmadan cevap verir ve bir kez somurttugunu görmedim lokum gibi doktor :) normal doğumu sonuna kadar destekler

Bende çarşamba günü gittim randevu alıp.. Bekle Allah bekle.. 1 saat bekledim özgür hanımı.. Ameliyattaymis.. Hadi ameliyatta onu anladimda soruyorum hiçbir bilgi veremiyorlar.. Sinir oldum akşama kadar bekleyemem ya.. Çektim gittim kendi doktoruma vazgeçtim türkiye hastanesinden.. Ilk doğum yaptığım hastane geldi aklıma ordada randevu alır giderdim doktor ya ameliyatta ya doğumda bide yoğunluk vardı.. Iskenceydi yani.. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemedim.. Belki özgür hanım iyi bir doktordur bisey diyemem kendisiyle tanışmadım hastanede çok hoş yesillikler içinde ama malesef bu yetmiyor.. Benim için beklemek çok eksi bi özellik.. O yüzden fikrimi paylasayim dedim..

Malesef olabiliyor bazen böyle durumlar benimde önceki gittiğim hastaneden dr zaten 10.30 da geliyordu e birde dogumda olunca dahada gec oluyordu beklemek gerçekten sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…